happy in shape abonnement

Happy in Shape abonnement en proefabonnement

Met een Happy in Shape abonnement haal je het heerlijkste feel-good magazine in huis. Dit blad staat elke twee maanden vol met inspiratie voor de vrouw die graag haar allerbeste zelf wil zijn. Van mindfulness tot gezond eten, van fitness tips tot ecologisch bewustzijn, Happy in Shape weet met haar pijlers Fit, Food, Fab, Facts en Fun precies de juiste toon te raken voor een stralend leven. Gezond van binnen en van buiten, daar gaat de mooie glossy Happy in Shape voor. Laat je inspireren met een abonnement Happy in Shape!

     (32) 

Happy in Shape is geweldig! Elke keer weer word ik blij als dit blad op mijn deurmat valt en ik lees het altijd van voor tot achter uit, soms meerdere keren. Het staat vol goed advies, maar ook vooral inspiratie om goed voor mezelf te zorgen en het beste uit mezelf te halen. Happy in Shape maakt dat ik zin krijg om te bewegen en een lekkere gezonde salade voor mezelf te maken! 

Mevr. L. de B. uit V. 

 

Kies hieronder jouw Happy in Shape abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 6 nummers

✅ prijs: € 41,94

eenvoudig opzegbaar

41.94
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 20,97

eenvoudig opzegbaar

20.97

Geef een Happy in Shape abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 6 nummers

✅ prijs: € 41,94

stopt automatisch

41.94
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 20,97

stopt automatisch

20.97

Stay fit met een Happy in Shape abonnement

Met een Happy in Shape abonnement ontvang je elke maand een van de leukste feel-good glossy’s in huis. Happy in Shape helpt je, met haar 2 maandelijkse uitgave, om beter in je vel te zitten. Een abonnement Happy in Shape is het ideale positieve duwtje in de rug om steeds weer te gaan voor selfcare en het beste uit jezelf halen. Dit betekent niet met een belerende vingertje dit en dat vertellen. Maar juist met een vrolijke en inspirerende toon informeren, en handvaten aanreiken om op een prettige manier in shape te komen en je goed te voelen in je lichaam. Het blad biedt leuke interviews, interessante artikelen en goede reportages over alles wat met bewegen en gezond eten te maken heeft. Sterk, fit en sexy is de nieuwe slank en Happy in Shape helpt je hierbij! Het blad weet dat een positieve lifestyle gecreëerd wordt met lekker bewegen, gezond eten en je gelukkig voelen in je eigen lijf.

We hebben de mooiste aanbiedingen hier voor je op een rijtje gezet. Zoek je een fijn Happy in Shape abonnement met cadeau? Dan zit je hier goed! Het voordeel van een abonnement is dat je Happy in Shape elke keer automatisch en gratis thuisbezorgd krijgt. Het is daarmee elke keer weer een kleine verrassing en de bundel inspiratie die je telkens weer in de juiste richting wijst. Met een aanbieding voor een Happy in Shape abonnement bespaar je bovendien flink en kun je het blad ook compleet digitaal lezen. Leuk ook om een abonnement Happy in Shape cadeau te doen! Voor die ene lieve vriendin die wel wat positiviteit in haar leven kan gebruiken. Happy in Shape is de ultieme gids voor elke vrouw die graag fit en vrolijk is, een blad met goed advies, handige tips, echte verhalen en de nodige portie fun. 

We hebben nog meer mooie bladen voor je! Ga je graag dieper in het innerlijke? Probeer dan eens een abonnement Happinez of een abonnement Flow. Liever wat sociaal kritische reportages? Ga dan voor een Elsevier Weekblad abonnement of een Panorama abonnement. Stuk voor stuk mooie bladen die je met een fijne korting voordelig kan uitproberen. 

HAPPY IN SHAPE VERS JONG TIJDSCHRIFT

De Happy in Shape is vrij jong in tijdschriftenland en dit maakt het blad erg fris en vernieuwend. Oorspronkelijk werd het blad uitgegeven onder de naam Beau Monde in Shape, als een special bij een Beau Monde abonnement. Het bleek al snel dat de focus op fit en food een grote hit was, en kon je het blad met een Happy in Shape abonnement als een op zichzelf staand tijdschrift ontvangen. Hier zijn we blij mee! Happy in Shape is precies het magazine dat je je kan wensen als inspiratie voor goed bewegen, gezond eten en altijd op de hoogte zijn van de laatste fitness, dieet en feelgood trends. 

FACTS, FAB, FOOD, FUN EN FIT MET HAPPY IN SHAPE

Happy in Shape is heel fijn ingericht aan de hand van duidelijke pijlers. Met een Happy in Shape abonnement kun je met elke editie weer uitkijken naar de beste artikelen en reportages in Facts, Fab, Food, Fun en Fit.

  • Facts – hier vind je de laatste wetenschappelijke studies en worden onderzoeken naar een gezonde levenswijze op een heldere manier uitgelegd. Ook hoor je hier ervaringen van échte mensen, die uitdagingen zijn overkomen en vertellen hoe ze op positieve wijze beter in het leven zijn komen te staan. Afvalmethodes worden getest, nieuwe sporttrends worden geprobeerd en wellness tips worden gedeeld. Hier geen poespas, maar degelijk advies gebaseerd op echte feiten. 
  • Fab – van Fabulous, voor het heerlijk in je vel voelen en stralend door het leven gaan. Van beauty en huidverzorging tips tot relatieadvies en meditatie ideeën, maar ook inspirerende verhalen over vrouwen die een geweldige reis hebben gemaakt of een persoonlijke transformatie hebben doorgemaakt. 
  • Food – altijd heerlijke recepten en de nieuwste dieet trends. Het gaat hier over alles wat je in je mond stopt, of juist niet. Happy in Shape helpt je met het optimaal voeden van jezelf en je geliefden, met heerlijke maaltijden, de beste superfoods, verantwoorde snacks en af en toe even lekker uitpakken. 
  • Fun – neem het leven niet te serieus! Happy in Shape laat zien dat je ook goed voor jezelf kan zorgen door gewoon lol te hebben. Je vindt er altijd een agenda gevuld met leuke event en cultuur tips en mooie interviews met inspirerende dames die vol in het leven staan. 
  • Fit – sterk is de nieuwe slank en je lekker in je vel voelen is de nieuwe sexy! Bewegen kan hartstikke leuk zijn en Happy in Shape biedt volop inspiratie om je lijf te gebruiken en (weer) helemaal in shape te komen. Nieuwe sporttrends worden uitgeprobeerd en je vindt regelmatig fitness routines in het blad, die je gelijk thuis of op de sportschool kan inzetten.

TRAKTEER JEZELF OP EEN HAPPY IN SHAPE ABONNEMENT

Een Happy in Shape abonnement is het ideale feelgood cadeau voor jezelf of voor een ander. Zeker met een van de mooie aanbiedingen hier, of een Happy in Shape abonnement met cadeau. Volg het blad zeker ook online op de sprankelende website van het magazine en mis nooit meer een update op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest (inclusief mooie thema boards!). Betreed de wereld van Happy in Shape en zit nooit meer verlegen om inspiratie om jezelf happy en fit te voelen. Al vanaf de eerste editie zul je merken wat voor positieve invloed dit mooie blad in je leven kan hebben. Geef jezelf vandaag nog een Happy in Shape abonnement cadeau. Hier vertelt Rens Kroes je op YouTube hoe fijn Happy in Shape zijn is!