televizier abonnement
Televizier abonnement aanbieding

Televizier abonnement aanbieding

Met een Televizier abonnement aanbieding kies je uit alle programma’s van 78 zenders altijd wel iets leuks uit. Momenteel bestel je Televizier met een mooie korting, maar wacht niet te lang, dit is een tijdelijke aanbieding.

     (1) 

“Gewoon een fijne TV gids”.

Dhr. G. de K. uit H.

Kies hier een Televizier abonnement aanbieding

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Er is altijd iets op TV met een Televizier abonnement aanbieding

Net als de Varagids komt de Televizier elke week uit. Met een Televizier abonnement haal jeeen handig overzicht van het programma-aanbod op de televisie in huis. Maar dit het is meer dan slechts een televisiegids, men ziet het namelijk ook als een tijdschrift. Dit komt vooral omdat er reportages in te lezen zijn en daarnaast zijn er interviews met verschillende bekende mensen te vinden én zijn er achtergrondverhalen bij soaps, series films en van sterren. Het is mogelijk om het blad eerst eens uit te proberen, om te zien of het je bevalt. Dit doet je door een Televizier proefabonnement af te sluiten. Door dit bij ons te doen, ben je direct van de laagste prijs garantie verzekerd.

GESCHIEDENIS VAN TELEVIZIER

Televizier is ontstaan uit een fusie van twee weekbladen: Vizier en Weekblad TV. In Vizier waren veel artikelen te lezen die veel overeenkomsten hadden met het weekblad Libelle. Van Weekblad TV verschenen er maar 13 nummers. Op 18 oktober 1960 kwam het eerste nummer van Televizier uit, met Mies Bouweman op de omslag pronkend. Er zat een uitneembare programmagids in. De eerste hoofdredacteur van Televizier was H.A. Benda.

In 1967 werd nummer 19 van Televizer als een uitgave van de AVRO uitgebracht. Eerst werd de complete AVRO-bode, wat het originele omroepblad was, in de Televizier opgenomen. De middelste pagina’s in beide bladen waren identiek en kregen daarom een dubbele paginanummering mee. De zwarte paginanummering was voor de Televizier en de witte nummers die in een zwart hokje werden weergegeven waren voor de AVRO-bode bedoeld. De voorkant van de AVRO-bode stond ook in de Televizier maar hoorde tevens bij de rubriek Vrije Nieuwsgaring. De AVRO-Bode (die nu Avrobode heet) bestond daarnaast ook nog als een apart blad. In die periode waren er twee verschillende edities van Televizier, namelijk oost en west.

We schrijven januari 2009 en het weekblad werd vernieuwd. Sinds die tijd heeft het blad de programmagegevens van 84 televisiezenders, wat in december 2009 zelfs tot 87 zenders werd uitgebreid. Daarnaast kreeg het een eigen redactietak in de vorm van Televizier.nl. Deze redactie brengt dagelijks nieuws over programma’s en houdt een database in stand over de meest populaire tv-programma’s die er in Nederland zijn. Daarnaast hebben ze plek voor basisinformatie over het blad zelf. Via Televizier TV zijn er op de website korte interviews met verschillende televisiepersoonlijkheden te vinden.

DE GOUDEN TELEVIZIER-RING

Elk jaar, zoals je ongetwijfeld weet, wordt het allerbeste televisieprogramma van Nederland met de Gouden Televizier-Ring bekroond en beloond. Het omroepblad zelf heeft de organisatie van de verkiezing in handen, maar het publiek kiest de winnaar. Het gala wordt door AVROTROS, wat eerder AVRO was, uitgezonden. Via de website kan men op de genomineerde tv-programma’s stemmen. Naast de Gouden Televizier-Ring zijn er nog meer prijzen te winnen:

  • De Zilveren Televizier-Ster voor tv-man en tv-vrouw van het jaar
  • De Gouden Stuiver voor het beste jeugdprogramma
  • De televizier Talent Award voor aanstormend tv-talent (sinds 2008)

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld wint Gouden Televizier-Ring

Columns Peter van der Vorst

Peter van der Vorst is een televisiepresentator, -producent en –programmamaker, maar verzorgt ook een column in Televizier. Op de website van de tv-gids zijn al zijn columns terug te vinden. Als je deze leuk vindt om te lezen, ga er dan maar even voor zitten, het zijn er namelijk behoorlijk veel. Peter van der Vorst heeft veel programma’s op zijn naam staan, waaronder:

  • Van der Vorst ziet sterren
  • Van koninklijke huize
  • Geen cent te makken
  • Gepest!
  • Mijn leven in puin

en nog veel meer. Vandaag de dag is hij vooral te zijn bij RTL Boulevard. Peter van der Vorst is geboren in Breda op 28 oktober 1971. Naast zijn televisieprogramma’s was hij als producer bij veel televisieprogramma’s van Eyeworks verbonden. Verder is hij de eigenaar van Vorst Media en schreef hij de column “The Young Ones” voor de Gay krant. In 2008 adopteerde Peter samen met zijn vriend een jongetje uit de Verenigde Staten van vijf weken oud. In 2014 zijn Peter van der Vorst en zijn vriend in het huwelijk getreden.

Verschillende Televizier abonnementen

Je kunt heel gemakkelijk een Televizier abonnement afsluiten en daarbij heb je nog keuze ook. Zo is het mogelijk om de televisiegids 52 weken lang in huis te krijgen met maar liefst 43 % korting. Bij het andere Televizier abonnement kun je de gids een half jaar voor maar 15 euro ontvangen.

Voordelen  en aanbiedingen bij een Televizier proefabonnement

Als je een Televizier proefabonnement afsluit, dan heb je daar al lekker veel voordeel mee. Want vanaf nu blijf je volledig op de hoogte van alles wat zich in televisieland afspeelt,  kan je in een oogwenk zien wat er vanavond op de televisie komt en zijn er tal van goede, leuke artikelen en interviews te lezen. Heb je altijd al meer over je favoriete serie willen weten. Maak dan gebruik van onze Televizier aanbieding en lees elke week alle achtergrond verhalen van series, films en meer.

Bij ons heb je ook nog eens het voordeel dat je een laagste prijs garantie krijgt. Dat houdt heel eenvoudig in dat wij je garanderen dat er voor de Televizier – en ieder andere blad of krant en tv-gids die wij aanbieden – nergens anders een goedkoper Televizier abonnement te vinden is. Met deze zeer uitgebreide gids blijf je dus van alles wat met televisie en films te maken heeft op de hoogte. Een aanbieding die je dus eigenlijk niet kunt laten liggen. En nogmaals, mocht je het eerst uit willen proberen, sluit dan heel eenvoudig en voor de scherpst denkbare prijs gewoon even een Televizier proefabonnement via ons af, zodat je op je gemak kunt kijken of deze tv-gids in jouw straatje past.