voetbal international abonnement

Voetbal International abonnement en proefabonnement

Met een Voetbal International abonnement ontvang je iedere week het laatste voetbalnieuws. Ook bevat het best gelezen voetbalblad van Nederland scherpe columns, achtergrondreportages en voor- en nabeschouwingen.

Bij elk abonnement ontvang je tevens onbeperkt toegang tot VI PRO. VI PRO is een digitale aanvulling op het weekblad. Je krijgt met VI PRO het hele jaar toegang tot premiumartikelen zoals analyses, interviews, cult, profielen en achtergronden.

     (21) 

“Laten we eerlijk zijn, als echte voetballiefhebber moet je toch gewoon een VI abonnement hebben? Top blad met mooie artikelen en foto’s”.

Dhr. G.K. uit Z.

Kies hier jouw Voetbal International abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 153 nummers

✅ prijs: € 15 per maand

✅ inclusief VI PRO-special

✅ eenvoudig opzegbaar

25.96 15.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 102 nummers

✅ prijs: € 17 per maand

✅ inclusief VI PRO-special

✅ eenvoudig opzegbaar

25.96 17.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 51 nummers

✅ prijs: € 19 per maand

✅ inclusief VI PRO-special

✅ eenvoudig opzegbaar

25.96 19.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 22,99 per maand

✅ eenvoudig opzegbaar

25.96 22.99

VI ABONNEMENT: ALLES OVER VOETBAL IN ÉÉN MAGAZINE

Als je volledig op de hoogte wilt blijven van alles wat met voetbal te maken heeft, dan is een VI abonnement echt iets voor jou. Hier lees je de alles over de verschillende competities, lees je de meest actuele verhalen rondom clubs en spelers, vind je verschillende columns en is er altijd wel een leuke VI aanbieding waar jij je voordeel mee kunt doen.

Natuurlijk kun je in kranten als Volkskrant ook nieuwtjes uit de voetbalwereld lezen, maar dat is vaak heel beknopt. Misschien weet je nog niet heel zeker of je het voetbalmagazine wekelijks wilt ontvangen en wil je het eerst even uitproberen. Dat kan, door een VI proefabonnement te nemen.

DE GESCHIEDENIS VAN VI

VI, een afkorting voor Voetbal International, is een wekelijks voetbalmagazine dat al sinds augustus 1965 bestaat. Het is daarmee gelijk het langstlopende voetbalblad in Nederland. Op 9 oktober 2013 werd het 2500ste nummer van VI uitgebracht. Het blad is ontstaan op initiatief van journalist Cees Roozemond. Samen met de directeur van het dagblad Het Vrije Volk lukte het hem om verschillende geldschieter te vinden om het blad mogelijk te maken. Het project kwam werd voor een gedeelte aan N.V. De Weekbladpers in Amsterdam overgedragen. Doordat zij een marktonderzoek lieten doen kwamen zij erachter dat er ook echt een behoefte was aan een weekblad over voetbal. De doop van Voetbal International vond plaats op de dag van het voetbalseizoen 1965-1966. In eerste instantie kwam het blad in tabloidformaat uit. Het eerste nummer, wat in die tijd voor slechts 55 cent te koop was, ging over Piet Kruiver, een voetballer die 90 wedstrijden voor PSV speelde en daarin 36 maal het doel wist te vinden.

Sinds 2010 wordt VI door WP Sports Media uitgegeven. Johan Derksen was sinds 2000 de hoofdredacteur van het voetbalblad en sinds het vertrek van creatief directeur Cees van Cuilenborg in 2008 nam hij ook deze functie over. Derksen ging op 1 augustus 2013 met pensioen en werd opgevolgd door Thijs van Veghel en Tom van Hulsen. Van Veghel richtte zich vooral op de online activiteiten. Tot en met juli 2015 was hij hoofdredacteur, maar daarna werd hij het hoofd van de afdeling digitale media. Dick Holstein was van 1 september 2008 tot 2013 algemeen directeur van het blad en was de opvolger van Cees Nijnatten, die bijna veertig jaar voor het voetbalmagazine werkzaam was. Holstein vertrok in 2013 en ad-interim van het blad is nu Carolina Pruis. Tom van Hulsen stopte eind november bij het blad, omdat er een verschil van inzicht was ontstaan met zowel de uitgever als de directie aangaande de weg die het blad zou volgen. Hierdoor kwam er een einde aan zijn meer dan 23-jarig dienstverband. Aan het einde van februari 2016 wed Christiaan Reusink, tot op dat moment hoofdredacteur van het Algemeen Dagblad, vanaf 1 mei hoofredacteur bij VI zou worden.

SEIZOENGIDSEN

Niet alleen is er een weekblad dat elke woensdag uit wordt gebracht, maar worden er ook jaarlijks seizoengidsen uitgegeven. Voor het begin van ieder seizoen brengt VI de seizoensgids van het Nederlands Voetbal uit, waarin naast wedstrijdprogramma’s ook informatie over teams en spelers te vinden is. Een aantal jaren bracht het voetbalmagazine ook editie voor toplanden en topamateurs uit, waarvan de laatste editie in 2007 is verschenen. In de gids voor voetbalseizoen 2010-2011 werden de gegevens van alle 32 Nederlandse topklassers in de reguliere gids gezet. Vanaf seizoen 2014-2015 is dat niet meer zo. Bij het afsluiten van een VI abonnement ontvang je als abonnee elk jaar een gratis editie van de seizoensgids.

VOETBAL INTERNATIONAL TV

Ook was VI jarenlang via de televisie te bewonderen. Het programma begon op 5 oktober 2001, maar dan onder de naam Voetbal Insite. Het is ontstaan vanuit het programma Sport aan tafel, dat door Ruud ter Weijden werd gepresenteerd en waar discussies over sport in het algemeen werden gehouden. Johan Derksen was toen ook al een vaste discussiegast. Mede daardoor werd er erg vaak over voetbal gesproken, wat leidde tot Voetbal Insite. In eerste instantie was dit in de handen van Ruud ter Weijden, maar al gauw werd hij vervangen door Wilfred Genee, omdat het programma van producent wisselde. In 2005 vertrok Genee naar Talpa en werd Barbara Barend door zowel Johan Derksen als programmaleider Jaap Hofman gevraagd om de presentatie op zich te nemen. Haar komst was niet zonder discussie, er waren namelijk kijkers die zeiden dat ze te weinig kennis van voetbal had, alsmede en voorliefde voor de Amsterdamse club Ajax. Johan Derksen begon zich ook steeds meer aan Barbara Barend te ergeren. Toen het doek voor Talpa in 2007 viel, keerde Wilfred Genee uiteindelijk terug en werkte Barbara Barend achter de schermen nog aan het programma mee. Doordat VI het programma sponsorde, nam het uiteindelijk ook de naam van het blad over. In januari 2015 werd bekend dat het contract tussen VI en het programma zou worden verbroken.

VI INTERNETRADIO

Vanaf 12 oktober 2010 is VI ook met internetradio in de weer, in de vorm van VI radio. De presentatie is in handen van Etienne Verhoeff en Bart Nolles. Muziek en techniek werd door Radio 538 tot stand gebracht, maar sinds 1 februari 2012 verzorgt Radio Veronica de uitzendingen.

KIES EEN PASSEND VI ABONNEMENT

Je kunt op de website een VI abonnement kiezen dat echt bij je past. Hierdoor kun je dus je eigen VI aanbieding selecteren. De abonnementen waar je uit kunt kiezen zijn:

  • Even een wekelijks momentje voor jezelf
  • Dagelijks digitale toegang tot VI PRO en digitale verslaggevers
  • Voor de echte liefhebber

Ook is het mogelijk om een VI proefabonnement of vast abonnement aan een vriend cadeau te doen.

Lijkt het je leuk om volledig op de hoogte te blijven van alle ins en outs betreffende de voetbalwereld? Sluit dan vandaag nog een VI abonnement af, zodat je iedere week leuke columns, interessante artikelen, interviews en nog veel meer kunt lezen. Met onze laagste prijs garantie weet je zeker dat je het allerbeste voetbalmagazine van Nederland iedere woensdag voor de beste prijs op je mat hebt liggen!

Veelgestelde vragen (FAQ) VI

Wat is het goedkoopste VI abonnement?

"Voetbal international abonnement 3 jaar" is de beste deal

Hoeveel VI aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 4 VI aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een VI aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 43% korting krijgen op een VI abonnement.