VIND HIER HET BESTE LIBELLE PROEFABONNEMENT

Libelle + Libelle Zomer Vakantieboek nu met € 28,60 korting

Libelle abonnement

Ben je op zoek naar een goedkoop Libelle abonnement? Je kunt kiezen uit verschillende Libelle proefabonnementen met verschillende looptijden. Gun jezelf dat wekelijkse ontspanmomentje en neem nog vandaag een abonnement op het leukste weekblad van Nederland. Je wordt elke week verwend met alles op het gebied van wonen, tuinieren, mode en culinaire inspiratie.

     (13)

“Wat een fijne Libelle aanbieding, voor maar € 24,99 ontvang ik mijn lievelingsblad 10 weken in de brievenbus. Wie wil dat nou niet? Onweerstaanbare aanbieding”.

Mevr. A. v. H. uit R.

  • Looptijd: 10 weken
  • Prijs: 24,99
  • Wekelijks Libelle
  • Lees 24/7 digitaal
  • 100% laagste prijsgarantie
  • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Libelle een magazine voor de Nederlandse vrouw

Libelle is een tijdschrift dat informatie over allerlei onderwerpen biedt en inspiratie geeft over veel verschillende ontwerpen, waar de gemiddelde Nederlandse vrouw in is geïnteresseerd. Geïnspireerd door echte vrouwen, voor echte vrouwen. Maak kennis met de Libelle door middel van een Libelle proefabonnement en geniet van de Libelle aanbiedingen en sluit al snel een Libelle abonnement af als je niet meer zonder kunt.

Geschiedenis

De Libelle is een tijdschrift dat al jaren meegaat en een echt begrip in Nederland is. In 1934 werd het tijdschrift namelijk voor de eerste keer uitgegeven. Ze openden het blad met ‘De Prins der Dameskappers’. Het blad werd een geïllustreerd weekblad voor de vrouw. Zij schrijven al vanaf het eerste nummer over recepten, kleding, handwerken, het huishouden, gezondheid en opvoeding. Het blad was vanaf het begin af aan eigenlijk meteen een succes. Al snel genoten veel lezers van de Libelle aanbiedingen en hadden ze een oplage van meer dan honderdduizend exemplaren. Deze populariteit zorgde ervoor dat de Libelle adverteerders binnen kon halen. Vrouwen waren in die tijd de beheerder van de huishoudportemonnee en waren daarom de meest belangrijke doelgroep van het tijdschrift.

De Tweede Wereldoorlog kwam, maar de Libelle bleef gewoon verschijnen. Omdat het blad zijn inhoud aanpast aan zijn tijd, veranderde deze tijdens de oorlog natuurlijk wel enigszins. De rubriek “Uitgebreid Menu” veranderde in “Wat schaft de pot”. De Libelle gaf ook tips over hoe je oude kleding opnieuw kon gebruiken. Toen er in 1944 een papierschaarste kwam moest de Libelle dan toch onder druk van de Duitsers stoppen met drukken. Het duurde even voordat het blad na de oorlog weer in dienst was, namelijk op 6 maart 1946 kwam de eerste post – oorlog editie. De Libelle had een succesvol recept voor zijn inhoud en deze bleef dan ook ongeveer hetzelfde. Ze zijn flexibel wat betreft onderwerpkeuze en ze zijn niet conservatief of progressief. Maar ze zorgen er altijd voor dat de onderwerpen relevant zijn voor de tijd waarin geleefd wordt. Wanneer je een Libelle abonnement had kreeg je elke week een praktische en redelijke benadering van onderwerpen door de bus. In 1956 verscheen er een artikel over de anticonceptiepil die in deze tijd werd gelanceerd. In de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 verschenen er veel artikelen over communes, drugs, seksualiteit, werkende vrouwen en echtscheidingen.
Wil je ook kennis maken met spraakmakende en relevante onderwerpen maak dan gebruik van de Libelle proefabonnement en geniet van de Libelle aanbieding en al snel wil je een Libelle abonnement. De flexibele houding van het blad zorgde ervoor dat het blad populair bleef. Toen in 1970 de strip Jan, Jans en de kinderen in het blad verscheen werd de populariteit versterkt. De Libelle heeft meer dan alleen een weekblad, zij geven namelijk ook hun eigen boeken uit, organiseren allerlei evenementen zoals de jaarlijkse Libelle Zomerweek die al vanaf 1997 wordt georganiseerd. De Libelle is nog steeds een van het meest gelezen vrouwenbladen van Nederland. Wil je dit blad ook elke week lezen neem dan nu een Libelle abonnement en maak gebruik van de Libelle aanbiedingen. Mocht je niet weten of de Libelle het juiste blad is voor jou, neem dan eerst een Libelle proefabonnement.

Wie hebben er een Libelle abonnement?

De Libelle heeft een heel diverse lezersgroep. De leeftijd van de Libelle lezers ligt tussen 28 en 65 jaar en zijn de gemiddelde Nederlandse vrouw, en deze vrouwen genieten van de Libelle aanbiedingen. Hiermee bedoelt de Libelle de die vrouw deel uitmaakt van een meerpersoonshuishouden, een vrouw die waarde hecht aan de toekomst van haar en dat van haar kinderen, ze staat actief in het leven en onderneemt graag dingen samen met anderen. De vrouw die belangstelling heeft voor uiterlijke verzorging, mode en winkelen. De vrouw met een Libelle abonnement heeft een bovengemiddelde interesse in woninginrichting, decoratie en tuin. De Libelle vrouw kookt (dagelijks) en vindt het leuk om af en toe iets bijzonders op tafel te zetten. Kun jij jezelf vinden in deze omschrijving dan is een Libelle abonnement iets voor jou. Weet je het niet zeker maak dan eerst gebruik van de Libelle proefabonnement en geniet van de Libelle aanbiedingen.

Onderwerpen

Als je gebruik maakt van een Libelle proefabonnement of Libelle aanbiedingen maak je kennis met de unieke inhoud van de Libelle. De inhoud van de Libelle is een succesvol recept. Een mix tussen woning, uiterlijke verzorging, innerlijke verzorging en mensen. De Libelle zorgt ervoor dat zij ervaringen en meningen delen van gelijke vrouwen. Er worden vrouwen geïnterviewd die hetzelfde zijn als de lezer over belangrijke onderwerpen. Je kunt je als lezer dus identificeren met de vrouwen die in het tijdschrift staan. Een interview met een aantal vrouwen van verschillende leeftijden, beroepen en huwelijkse status over het wel of niet vergeven van een slippertje. De antwoorden zijn verscheiden en geven de vrouwen die dit doormaken een gevoel van begrip en ondersteuning, omdat er meerdere vrouwen zijn die denken als zij. Maar zo staat er bijvoorbeeld ook een emotioneel verhaal in over Larissa uit Markelo. Ze vertelt over hoe zij door een hersenbeschadiging een lager IQ heeft waardoor zij weinig vrienden om haar heen heeft verzameld. Ze voelt zich eenzaam. Ze riep de hulp in van de pers en maakte eenzaamheid onder jongeren een onderwerp waar over gepraat kan worden. De ouders van Larissa zijn trots op hun dochter die deze dappere stap heeft durven ondernemen en doen een oproep naar andere ouders om goed op te letten of hun kinderen ook eenzaam zijn en er iets aan te doen. Maar je kunt ook lichtere onderwerpen vinden over bijvoorbeeld verschillende tips om veilig te schaatsen of welke ontwerpen en accessoires die op dit moment in zijn voor jouw interieur of tuin. En wat de nieuwste modetrends zijn. Vind jij deze onderwerpen ook interessant neem dan een Libelle abonnement en maak gebruik van de Libelle aanbiedingen, wil je eerst weten welke andere onderwerpen er nog meer zijn neem dan eerst een Libelle proefabonnement

Meer dan een magazine

De Libelle is meer dan alleen een magazine. Wanneer je een Libelle abonnement hebt kun je genieten van alle Libelle aanbiedingen. Zo heeft de Libelle ook Libelle tv, waar je veel vlogs kunt vinden over gezondheid, over eten, over vrouwen die vechten tegen een ziekte, een heel gezin dat vlogt over hun leven, vlogs over veilig vrijen, tips over hoe jij je liefdesleven een boost kunt geven, stellingen over verschillende onderwerpen waarbij zelfs de man aan het woord komt, lifehacks, reizen en nog veel meer onderwerpen.
Met een Libelle abonnement kun je op de hoogte blijven van verschillende Libelle evenementen. Libelle organiseert elk jaar verschillende evenementen zoals bijvoorbeeld de Libelle Zomerweek. Deze wordt jaarlijks georganiseerd. Het is een evenement waarbij je lekker kunt eten en drinken, demonstraties en workshops kunt krijgen van verschillende soorten dansen. Bovendien kun je er genieten van verschillende optredens van bekende Nederlanders. Je kunt er kraampjes vinden met veel mode en accessoires en je kunt workshops doen van onder andere Do It Yourself projecten. Er zijn veel mensen die jaarlijks terugkomen. Er lopen allemaal vrouwen rond die hetzelfde doel hebben in het leven en hetzelfde denken als jij. Mocht je nog niet toe zijn aan een Libelle abonnement neem dan eerst een Libelle proefabonnement en geniet van de Libelle aanbiedingen.

 

MET EEN LIBELLE ABONNEMENT

Met een Libelle abonnementMet een Libelle abonnement kun je elke week genieten van de nieuwste modetrends en woontrends. Krijg je van gelijkgestemden meningen en verhalen te horen, waardoor jij je ondersteunt en gesterkt kunt voelen. Verhalen van vrouwen die ook moeite hebben met het vinden van bijvoorbeeld een baan, of die het ook moeilijk vinden om een carrière te combineren met het leven thuis. En hoe zij omgaan met de vooroordelen over het zijn van een vrouw met een carrière. Is een abonnement een beetje te veel gevraagd neem dan eerst een Libelle proefabonnement en maak gebruik van de Libelle aanbiedingen.

 

WAAROM NEEM JE EEN LIBELLE PROEFABONNEMENT

 

Het lezen van een magazine is iets waar je echt de tijd voor moet nemen. Een Libelle proefabonnement is dus een perfecte manier om erachter te komen of jij hier dan wel tijd voor hebt, of er de tijd voor vrij wilt maken. Een Libelle proefabonnement zorgt ervoor dat je kennis kunt maken met de onderwerpen die het magazine te bieden heeft. Mocht jij niet onder het profiel van de lezers vallen dan kan het blad namelijk alsnog goed bij jouw leven aansluiten. Maak nu tevens gebruik van de Libelle aanbiedingen om voordeel te ontvangen op een Libelle proefabonnement.

 

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.