bobo abonnement

Bobo abonnement en proefabonnement

Een Bobo abonnement is speciaal bedoeld voor kinderen uit groep 1 en 2 en wordt ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten uit die groepen. Het sluit volledig aan bij de belevingswereld van kleuters. Spelenderwijs leert je kindje letters, cijfers, vormen, kleuren en dieren. Laat jouw kindje ook genieten van de avonturen van Bobo en kies hieronder je abonnement.

     (25) 

“Ik had eerst een Bobo proefabonnement van slechts enkele nummers afgesloten, maar heb nu gekozen voor een abonnement met een langere looptijd. Mijn dochter is verslaafd aan dit kleurrijke weekblad”.

Mevr. B. P. uit T.

Kies hier jouw Bobo abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 66,00

✅ inclusief 2 specials

✅ inclusief Bobo strandlaken

✅ eenvoudig opzegbaar

66.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 57,00

✅ inclusief Bobo strandlaken

✅ eenvoudig opzegbaar

57.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 6 nummers

✅ prijs: € 27,00

✅ eenvoudig opzegbaar

 

27.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 14,25

✅ stopt automatisch

 

14.25

Geef bobo cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 66,00

✅ inclusief 2 specials

✅ inclusief Bobo strandlaken

✅ stopt automatisch

66.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 57,00

✅ inclusief Bobo strandlaken

✅ stopt automatisch

57.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 6 nummers

✅ prijs: € 27,00

✅ stopt automatisch

 

27.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 14,25

✅ stopt automatisch

 

14.25

EEN BOBO ABONNEMENT VOOR ELKE KLEUTER

Bobo is een hartstikke leuk blad voor de ondernemende kleuter, waarin je de avonturen van het blauwe konijn Bobo en zijn vriendjes volgt. Met een Bobo abonnement haal je elke 4 weken het leukste tijdschrift voor kinderen in groep 1 en 2 in huis. Bobo staat barstensvol met leuke cijferpuzzels, educatieve verhaaltjes, uitdagende letteroefeningen en fijne knutselopdrachten. Het tijdschrift wordt in nauwe samenwerking met docenten samengesteld en ligt helemaal in lijn met wat ze op school leren. Educatief, speels, stimulerend, met een abonnement Bobo geef je jouw kleuter niet alleen elke 4 weken een leuk tijdschrift, je helpt ze ook bij het bevorderen en aanmoedigen van hun leerervaringen. Neem nu een abonnement op Bobo, of probeer het even uit met een proefabonnement Bobo!

STUKJE GESCHIEDENIS VAN BOBO

Bobo bestaat al een tijdje in Nederland, al in 1968 is de eerste uitgave verschenen. Aanvankelijk ging het om een vertaling van de Engelse versie, maar in 1975 kreeg Bobo een Nederlandse redactie, waarvan onder andere Annie M.G. Schmidt, Fiep Westendorp, Francine Oomen en Hans de Beer deel uit maakten. Ondertussen hebben het kleutertijdschrift al een hoop prijzen gewonnen, is de website van Bobo een van de meeste bezochte kinderwebsites in Nederland en wordt het blad in vele scholen aanbevolen. Bobo heeft sinds 2011 zelfs zijn eigen televisieshow! Grappig is te weten dat Bobo ook in Indonesië heel populair is, ze kunnen er net als in Nederland geen genoeg krijgen van het blauwe konijn en zijn vriendjes. Ook daar genieten abonnees met een Bobo abonnement elke maand weer van de nieuwe avonturen.

BOBO TIJDSCHRIFT IN SAMENWERKING MET LERAREN

Bijzonder aan Bobo is dat elke uitgave in nauwe samenwerking met leerkrachten en ook kinderen wordt ontwikkeld. Hierdoor is het tijdschrift compleet in lijn met wat de kinderen op school leren en sluit het ook helemaal aan bij de belevingswereld van kinderen. Een Bobo tijdschrift abonnement is dan ook het ideale cadeau voor een nieuwsgierige kleuter die de wereld aan het ontdekken is. Met Bobo zullen ze al spelenderwijs met letters en cijfers kunnen oefenen en ontdekken dat ze al veel meer zelf kunnen dan ze denken. Neem een proefabonnement Bobo en je zult al snel zien hoe zeer jouw kleuter van het tijdschrift geniet. Elke uitgave van Bobo centreert zich rond een thema, waar met puzzels, spelletjes en oefeningen vorm aan wordt gegeven en die het leerproces van jouw kleintje ondersteunen. Voor je het weet zijn ze een hoop vaardigheden rijker en helemaal klaar voor de grote stap naar groep 3. De vrolijke kleuren, de leuke plaatjes en de stimulerende inhoud spreken elke kleuter aan. Ben je eenmaal overtuigd van de waarde van Bobo voor de ontwikkeling van jouw kind, kies dan hier de beste Bobo abonnement aanbieding en ontvang het blad elke maand als eerste thuis.

WIE IS BOBO?

Bobo is een blauw konijn dat elke maand weer de leukste avonturen beleeft. Samen met zijn beste vriend Tjerk, zijn zusje Krabbel en de hond Frommel ontdekken ze telkens weer nieuwe dingen. De ene keer bezoekt Bobo voor het eerst de bibliotheek, de andere keer is het tijd om kerstmis te vieren, of moet Bobo naar de tandarts. De Bobo is altijd actueel en sluit helemaal aan bij de belevingswereld van een kleuter. Met een Bobo abonnement weet je dat je jouw kind elke maand weer een ontzettende leuke maar ook educatieve ervaring geeft. Ze zullen geen genoeg kunnen krijgen van de fratsen van Bobo en al spelenderwijs leren over de wereld om zich heen. Van cijferpuzzels, tot knutselopdrachten, van uitdagende kleurplaten tot grappige verhaaltjes, de afwisseling in elke uitgave zorgt ervoor dat kleine kinderen helemaal worden meegenomen in de wereld van Bobo. Laat jouw kind mee leren met Bobo en geef ze een abonnement Bobo cadeau!

VOORDELEN VAN EEN BOBO ABONNEMENT

Een Bobo abonnement heeft veel voordelen. Ten eerste kun je een hoop besparen met een Bobo abonnement aanbieding of een Bobo proefabonnement. Je krijgt met een mooie korting het leuke kleuterblad elke maand weer gratis thuisgestuurd. Wil je de Bobo graag cadeau doen, kies dan een Bobo abonnement dat automatisch stopt. Weet je dat jouw kindje ontzettend gaat genieten van dit educatieve tijdschrift, dan neem je gewoon een Bobo tijdschrift abonnement met een mooie korting. Naast het tijdschrift ontvang je met een abonnement Bobo ook nog andere extra’s. Zo zal jouw kindje naast het lezen van de verhaaltjes en het maken van de puzzels in de papieren versie van Bobo, ook online het blauwe konijntje kunnen ontmoeten. Met een speciale internet omgeving biedt Bobo een compleet interactieve ervaring voor de kleine lezers in de Speelboom van Bobo. Ook organiseert Bobo elk jaar weer de leukste vakantie kampen, waar aan de hand van de thema’s in de Bobo uitgaves elke dag inspirerende en leerzame activiteiten plaatsvinden. Welk kind wil nou niet op kamp met haar favoriete held? Tot slot kun je Bobo vinden op het officiële YouTube kanaal van Bobo. Naast de afleveringen van de Bobo televisieshow vind je er ook leuke liedjes, heuse Bobo vlogs en speciale Bobo voorleesverhalen, zoals Bobo die naar de kinderboerderij gaat:

DE SPEELBOOM VAN BOBO

De Speelboom van Bobo is te vinden via de website van Bobo of via de speciale app in iTunes of Google Play. Hierin komt de wereld van het konijn Bobo en zijn vriendjes pas echt tot leven! Met dezelfde thema’s als in het Bobo tijdschrift vind je in de Speelboom van Bobo de leukste spelletjes en puzzels. Door het succesvol uitvoeren van de online oefeningen kunnen de kinderen huisdieren winnen voor in de tuin van Bobo. Met wel meer dan 15 verschillende spelletjes wordt het enthousiasme van jouw kleuter gestimuleerd. De oefeningen sluiten helemaal aan bij de ontwikkeling en belevingswereld van het kind en zitten op hetzelfde niveau als wat ze op school leren. Zo kunnen de de nieuwe vaardigheden die ze in de klas geleerd hebben gelijk testen en toepassen in de 3D wereld en gave boomhut van Bobo! In de online Speelboom van Bobo vind je onder andere de speelhut, de leeshut, de kijk- en luisterhut en de kleurhut. Je hebt er zelfs de Engelse garage, waar met leuke spelletjes het kind wordt uitgedaagd ook deze taal beter onder de knie te krijgen. Met het Bobo tijdschrift abonnement heb je automatisch toegang tot de interactieve Speelboom van Bobo.

HET LEUKSTE KLEUTERTIJDSCHRIFT

Bobo is kortom het beste blad dat een kleuter tussen 3 en 6 jaar oud zich kan wensen. Sluit vandaag nog een Bobo abonnement met mooie korting af en zie de ontwikkeling en leerervaring van jouw kleuter met sprongen vooruit gaan. Kinderen vinden het leuk om vaardigheden die ze net geleerd hebben gelijk toe te passen. Door het herhalen van de oefeningen voor bijvoorbeeld tellen, vergelijken, lezen en luisteren zullen ze deze spelenderwijs steeds beter onder de knie krijgen. Jouw kleuter zal geen genoeg kunnen krijgen van dit kleurrijke en vrolijke tijdschrift! Wil je het eerst even proberen, begin dan met een proefabonnement Bobo. Hiermee krijg je voor een klein prijsje dit leuke blad een aantal keer in de bus, waarna het abonnement automatisch stopt. Merk je dat jouw kleintje Bobo daarna ontzettend mist, dan ga je gewoon voor een mooie Bobo abonnement aanbieding met goede korting. Een Bobo abonnement is een investering in de leerontwikkeling van jouw kleuter en een fantastische aanvulling op hun schoolervaring.

PROBEER OOK EENS EEN ANDERE KRANT OF MAGAZINE

Is jouw kleintje al iets ouder en te groot voor Bobo? Eenmaal in groep 3 zullen ze wellicht meer toe zijn aan een Kidsweek abonnement of een Quest Junior abonnement. De normale Quest is trouwens erg leuk voor volwassenen, waarin je net als bij een National Geographic abonnement elke maand weer mee wordt genomen in de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Is een stripblad meer wat je zoekt, dan ga je uiteraard voor een Donald Duck abonnement, het vrolijkste weekblad dat er maar bestaat. Wil je liever wat serieuzers thuis ontvangen, dan hebben we ook de mooiste krant aanbiedingen voor je verzameld. Met een Volkskrant abonnement of een Trouw abonnement sla je de plank nooit mis. Zelfs in deze digitale tijd zul je zien dat een daadwerkelijk tijdschrift, weekblad of krant thuis ontvangen ontzettend fijn kan zijn. Even echt papier in je handen, vol met de meest inspirerende, spraakmakende en amuserende inhoud. Kies hier jouw favoriete abonnement aanbieding uit en stap in een nieuwe wereld.