&C abonnement

&C abonnement en proefabonnement

Hoewel nog een vrij jong blad, &C is binnen no-time in de top 10 van vrouwenbladen in Nederland beland. En dat is natuurlijk niet voor niets! Dit blad is precies wat we in deze tijd willen. Het is innoverend en vermakelijk, met prachtige beeldtaal en een prikkelende inhoud. Maar &C is meer dan een magazine. Het is een compleet en crossmediaal platform waar altijd wat nieuws te vinden is. De wereld van Chantal is mooi en met een abonnement &C duik je er middenin!

     (14) 

Ik wilde &C wel eens even proberen, dus heb een proefabonnement genomen. Super leuk blad! Ideaal voor wie net als ik geen genoeg van Chantal kan krijgen 🙂 Heb ondertussen een langlopend abonnement en ben met elke editie weer blij verrast. 

Mevr. V. de G. uit H.

 

Kies hieronder jouw &C abonnement of proefabonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 6 nummers

√ prijs € 32,50

√ 17% korting

√ eenvoudig opzegbaar

39.00 32.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 15

√ 23% korting

√ eenvoudig opzegbaar

19.50 15.00

Geef een &C abonnement cadeau ( stopt automatisch)

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 6 nummers

√ prijs € 32,50

√ 17% korting

√ stopt automatisch

39.00 32.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 15

√ 23% korting

√ stopt automatisch

19.50 15.00

EEN &C ABONNEMENT VOOR DAMES MET PIT

&C is een eigenwijs magazine met een geheel unieke kijk en insteek. Van zo’n blad vind je er niet 13 in een dozijn! Het maandelijkse tijdschrift &C is een productie van Chantal Janzen en haar mediateam, met de ambitie om mensen te inspireren, uit te dagen en een frisse kijk op de wereld te bieden. Met een abonnement &C, wat je als “And See” uitspreekt, ontvang je elke maand een heerlijk bundel luchtige inspiratie en intelligent vermaak in huis. Het blad biedt ruim 160 pagina’s content met een twist en verveelt geen moment. &C biedt precies wat de moderne vrouw wil, en gaat over, zoals Chantal het zelf noemt, the whole shebang. Haar intentie met het blad, en alles eromheen, is om te ontroeren en te entertainen, en vooral uit te dagen om de wereld om je heen écht te zien, in plaats van er alleen maar naar te kijken. Het blad staat boordevol met interessante interviews en features, leuke mode en beauty stukken, de meest prachtige foto’s en sprankelende columns. Hedendaagse maatschappelijke thema’s zoals moederschap, online, uiterlijk, zelfvertrouwen en relaties worden bij de beide hoorns beetgenomen en uitgediept. Met een abonnement &C krijg je het blad met elke nieuwe editie automatisch thuis gestuurd en mis je nooit een uitgave. Kies hier eenvoudig je favoriete &C aanbieding uit en breng de fantastische wereld van Chantal bij je thuis!

Heb je zin om een keertje een ander blad te proberen? Kies dan eens voor een kortlopend Happinez abonnement of een abonnement Harpers Bazaar met een mooie korting. Is het gewoon het dagelijkse nieuws genoeg voor je? Dan sluit je hier makkelijk een voordelig abonnement Trouw of een abonnement Volkskrant af. Of je gaat voor beide. Want zeg nou zelf, het is fijn om het wereldnieuws af te wisselen met wat magazine glamour!

VOORDELEN VAN EEN &C ABONNEMENT

&C komt twaalf keer per jaar uit en met een &C abonnement heb je het blad altijd als eerste in huis. Dit is fijn, want dan weet je gelijk waar iedereen het over heeft! Het is heerlijk een magazine thuis te ontvangen, om gelijk in te kunnen duiken en een moment voor jezelf te nemen. Zeker met een blad als &C is het genieten. Kies je een mooie &C aanbieding, zoals we die hier voor je op een rijtje hebben gezet, dan is het dubbel genieten. Ga voor een mooie korting, zodat je per editie stukken minder betaald dan met losse nummers in de winkel. Plus, je hoeft er dus de deur voor uit! Want wie heeft daar tijd voor? 

Wil je het blad eerst even proberen? Kies dan een &C proefabonnement. Deze kortlopende aanbiedingen stoppen vanzelf, je hebt er dus geen omkijken naar en kan zonder risico &C even checken. Het is natuurlijk ook leuk om een &C proefabonnement cadeau te doen! Wat een mooi geschenk voor die ene stoere meid in je leven, die net als jij weet wat ze wil, maar af en toe wel wat relativering en inspiratie kan gebruiken. &C is hier het ultieme magazine voor, waarin de wereld van Chantal Janzen pas echt tot leven komt. Heerlijk om dit blad elke maand thuisgestuurd te krijgen met een &C abonnement. Als &C abonnee ontvang je als extra bonus ook korting in de &C Store en maak je kans op leuke aanbiedingen, kortingscodes en cadeaus. 

DE RUBRIEKEN VAN &C

Of je nu een carrière tijgerin bent, of een hippe mama (to-be), &C spreekt elke moderne vrouw wel aan. Met de kenmerkende pit en passie, behandelt het magazine de thema’s van het leven met een unieke twist. Er goed uitzien is een gegeven, en &C aarzelt niet om de laatste mode en beauty trends onder de loep te nemen. Maar naast er goed uit zien, wil je je ook goed voelen. Van health en fitness, seks en relaties, carrière en reizen, en de nieuwste foodtrends, &C staat vol met inspiratie om je beste leven te leiden. Laat je intellectueel prikkelen door diepgaande interviews met bekende en onbekende personen. Met een abonnement &C leer je niet alleen Chantal Janzen beter kennen, maar ook alle mooie mensen waarmee zij in aanraking komt gaan met de billen bloot. Iedereen heeft net weer een andere kijk op het leven, en het is mooi om zoveel verschillende invalshoeken in het blad voorbij te zien komen. 

Een groot onderdeel van het multimediale merk &C is ook aankomend talent. &C wil graag een podium bieden voor aanstormende sterren en zo de cultuur stimuleren. Vele talenten die bij &C een kans krijgen, vind je dan ook terug in het &C magazine. Dit is een uniek, nergens anders vind je zoveel creativiteit en vernieuwing in een tijdschrift! Laat jezelf verrassen en sluit vandaag nog een &C abonnement af. Met een mooie &C aanbieding of een &C proefabonnement heb je niets te verliezen!

&C MULTIMEDIAAL PLATFORM

Neem je een abonnement &C, dan stap je in de wereld van Chantal Janzen. Het magazine is naast de maandelijkse papieren edities nog veel groter met alle andere takken van het &C media merk. &C heeft een eigen online-kanaal en maakt mooie tv-programma’s, zoals ‘Chantal Komt Werken’. Omdat het merk zo jong is, is het helemaal van deze tijd. Sluit je naast een abonnement &C dus ook aan voor de &C nieuwsbrief en volg Chantal en haar creatieve team op de sociale media. &C is online helemaal interactief op Facebook en Instagram, waar je geen enkele update mist. Tot slot gaat elke video viraal op het &C YouTube kanaal. Hier vind je alle afleveringen van &C TV en ook heerlijke backstage interviews met BN’ers. Zoals hier, Chantal en Miljuschka samen voor de camera:

Veelgestelde vragen (FAQ) &C

Wat is het goedkoopste &C abonnement?

"&c cadeau abonnement 3 nummers € 15" is de beste deal

Hoeveel &C aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 4 &C aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een &C aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 24% korting krijgen op een &C abonnement.