Ouders van nu proefabonnement

Ouders van Nu abonnement en proefabonnement

Als jonge moeder heb je waarschijnlijk 1001 vragen. Ouders van Nu is het tijdschrift dat ze allemaal voor je beantwoordt! Elke maand word je aan de hand genomen om zo je nieuwe leven vol vertrouwen te kunnen omarmen. Zo kleintje kost al genoeg en gelukkig hebben we een paar mooie Ouders van Nu abonnementen met korting voor je klaar staan. En veel Ouders van Nu abonnementen stoppen automatisch, jij hebt het tenslotte als jonge mama al druk genoeg!

     (9) 

“Ik vind een Ouders van Nu abonnement een musthave voor alle aanstaande en jonge ouders. Je bent in het begin onzeker of  je het allemaal wel goed doet, het is fijn om te lezen hoe andere ouders het aanpakken en de mening van deskundigen te horen”.

Mevr. B. de L. uit H.

Kies hier een Ouders van Nu abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 1

 

✅ kortingsperiode: 6/12/24 maanden

✅ prijs: vanaf € 6,75 per maand

✅  inclusief digitaal lezen

✅  eenvoudig opzegbaar

9.92 6.75

Ouders van Nu abonnement voor jouw dagelijkse portie 'inside' informatie

Ouders van Nu is het magazine om alles te weten over je zwangerschap, je kind(eren) en jij als ouder. Ben jij een moeder of vader met een baby, peuter of dreumes en wil jij weten hoe het echt zit met het ouderschap? Pak dan nu je kans en neem een Ouders van Nu proefabonnement met een mooie korting. Uiteraard kun je ook een abonnement Libelle of een proefabonnement Margriet nemen om meer te weten te komen over het moederschap, maar deze is niet zo specifiek gericht op ouders als de proefabonnement Ouders van nu.  Met de aanbieding  van Ouders van Nu kun je voordelig genieten van alle praktische tips, fabels en feiten over het opvoeden van kinderen en verhalen van ouders.

PROEFABONNEMENT OUDERS VAN NU


Het ouderschap is een spannende fase van je leven. Het tijdschrift Ouders van Nu staat elke 4 weken voor je klaar om je te leiden door deze spannende fase van je leven. Het blad staat vol met betrouwbare, deskundige en herkenbare verhalen en is voorzien van leuke en nuttige tips. Met een abonnement op Ouders van Nu kun je optimaal genieten van het ouderschap. Het blad is zeer geschikt voor jonge ouders om informatie en inspiratie op te doen. Het ouderschap vraagt namelijk veel van jou als (aanstaande) ouder. Ouders van Nu helpt je door middel van interessante verhalen, grappige columns en leuke interviews een beeld te geven van alles rondom het ouderschap. Vraag zo snel mogelijk je proefabonnement op Ouders van Nu aan en lees mee. Neem ook eens een kijkje op de website van Ouders van Nu. Hier kun je ook veel informatie vinden en persoonlijke verhalen lezen van andere ouders.

HÉT LIJFMERK VOOR JONGE OUDERS

Ouders van nu bestaat al bijna 50 jaar en luistert naar ouders, deskundigen en het eigen moedergevoel. Ouders van Nu vertaalt dit naar persoonlijke en herkenbare verhalen voor alle moeders van Nederland. Met een uniek bereik van 1,3 miljoen mag Ouders van Nu spreken van hét lijfmerk voor jonge ouders. Het is een prachtig magazine die ook unieke specials en mooie events heeft. Ouders van Nu weet hoe speciaal het is om een kind te krijgen.  Wil jij ook dat Ouders van Nu meegroeit van buik tot brugklas? Neem dan nu een abonnement op Ouders van Nu en blijf op de hoogte van alles omtrent het ouderschap. Wil je het magazine eerst proberen? Maak dan gebruik van de aanbieding Ouders van Nu of neem een proefabonnement Ouders van Nu. Zo kun je optimaal genieten voor weinig geld.

EERLIJK EN DESKUNDIG

Ouders van Nu heeft experts die op de hoogte zijn van alles op het gebied van zwangerschap en ouderschap.  Zij hebben vele verschillende soorten experts die jullie informeren over alles wat je moet weten tijdens je zwangerschap of opvoeding van je kind.

Een voedingsdeskundige zal geregeld adviezen geven op het gebied van voeding voor moeder en kind. Voeding is niet alleen tijdens je zwangerschap van belang, maar ook vóór en na de zwangerschap is het goed om te weten wat je moet eten. Vele vrouwen worstelen tijdens hun gehele zwangerschap met voedingsvragen. De voedingsdeskundige geeft geregeld nuttige antwoorden op vele vragen in artikelen van Ouders van Nu. Leuk én leerzaam om te lezen. Heb je tijdens je zwangerschap last gehad van bekkeninstabiliteitf voel jij je na je zwangerschap lichamelijk niet goed? Dan zijn de adviezen van de bekkenfysiotherapeut erg waardevol. Een bekkenfysiotherapeut is gespecialiseerd in het behandelen van klachten in het gebied van buik, bekken en lage rug. Dit gebied speelt een belangrijke rol bij houding en beweging.

Merk je dat je kind niet lekker in zijn/haar vel zit, of wil jij als ouder je kind meer leren te begrijpen? Dan moet je zeker de adviezen lezen van de kinderpsycholoog en –coach. Zij houden zich vooral bezig met het bestuderen van het gedrag, het denken en het beleven van mensen vanaf de geboorte. De meeste ontwikkelingen en veranderingen van een persoon vinden plaats in de fase van baby tot volwassene.

Met een Ouders van Nu abonnement word je elke keer weer verrast met waardevolle en pakkende artikelen.

INHOUD VAN OUDERS VAN NU

Elke editie van Ouders van Nu zit boordevol bruikbare informatie. Er wordt aandacht gegeven aan de ontwikkeling van je kind door middel van reportages, opvoedverhalen en onmisbare verhalen. Er zijn leuke en interessante columns te vinden van bijvoorbeeld verloskundige Ellen Andrea en schrijfster Susan Smit. Ook de vaders hebben wat leuks te lezen! Elke editie wordt er een bekende Nederlander uitgenodigd om te vertellen over het vaderschap. Leuk, leerzaam én grappig om te lezen.

Met een Ouders van Nu proefabonnement lees jij volgende maand alle ins en out en kijk je mee in het leven van een bekende Nederlander en leer je hoe hij het vaderschap beleeft.

Daarnaast wordt er ook aandacht gegeven aan Shoppings voor jou en je kind. Je wordt op de hoogte worden gebracht van de nieuwste babymode en ook jij krijgt leuke kledingtips en kortingen om je eigen collectie aan te vullen. Tot slot worden er altijd herkenbare Beauty en Body Issues besproken.  Voor Body Issues kun je ook besluiten om een proefabonnement Linda te nemen, maar de Ouders van Nu richt zich specifiek op vrouwen die aangekomen zijn na een zwangerschap.

DIGITAAL LEZEN EN GRATIS THUISBEZORGD


Een abonnement op de Ouders van Nu Magazine is inclusief het digitaal lezen van het magazine. Zo kun je ook lekker op je tablet het magazine bekijken. Daarnaast profiteer je van een welkomstkorting. Zo kun je een heerlijk blad voor jonge ouders lezen zonder veel te betalen. Verzendkosten zijn er niet! Het blad wordt gratis bij je thuis worden bezorgd. Sluit je ook aan bij de Facebook Ouders van Nu en deel informatie en foto’s met andere ouders.

SPECIALS

Ouders van Nu verzorgt naast de gewoonlijke edities ook specials om jou te inspireren. Er is een ‘Feest’ special die jou al helemaal in de feeststemming gaat brengen tijdens de feestdagen. Daarnaast is er een Familie Doe-Boek en ene Peuter Kleuter Special. Leuk om je mee bezig te houden tijdens de vakanties! Voor de Zwangere vrouw is er een special ‘Zwanger’. Deze staat boordevol interessante en leuke informatie voor alle aanstaande moeders.

TRAKTEER JEZELF OP OUDERS VAN NU MAGAZINE

Ruim 30.000 jonge ouders gingen je voor en genieten nu van alle Ouders van Nu edities. Jij hebt nu de kans om een abonnement op Ouders van Nu af te sluiten met korting. Zo kun jij voordelig genieten van alle waardevolle en leuke informatie én betaal je niet de volle prijs.

Ter ontspanning zou je ook een proefabonnement Happinez kunnen nemen of gebruik maken van de aanbieding Privé, maar als ouder is een abonnement op Ouders van Nu een fijne manier om relevante informatie te krijgen.  Of je nu op zoek bent naar opvoedtips of ontspannend leesmateriaal voor op de bank, je zult zeker geen spijt krijgen van een abonnement op Ouders van Nu. Elk editie is weer een waardevol cadeau, dus trakteer jezelf op een abonnement en bespaar vele euro’s.

Veelgestelde vragen (FAQ) Ouders van Nu

Wat is het goedkoopste Ouders van Nu abonnement?

"Ouders van nu abonnement" is de beste deal

Hoeveel Ouders van Nu aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 1 Ouders van Nu aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Ouders van Nu aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 32% korting krijgen op een Ouders van Nu abonnement.