Quote abonnement

Quote abonnement en proefabonnement

Wie is wie en wie heeft wat? Quote weet precies hoe het eraan toegaat in de Nederlandse zakenwereld. Met een abonnement Quote ontvang je elke maand het ultieme kijkje in de keuken bij de allerrijksten, waar economie en lifestyle samen komen tot een festijn van jongensjournalistiek, spetterende reportages en diepgaande interviews. Quote gaat niet alleen diep, maar zit ook graag gaat aan het oppervlak(kige). Flitsende horloges, snelle auto’s en stijlvolle mode, alles wat het leven glans geeft voor degenen die meer geld dan tijd hebben. Of je nu aan de top staat of er alleen maar van kan dromen, de Quote is je bijbel. Neem vandaag nog een Quote abonnement, hier vind je de beste Quote aanbieding.

     (23) 

Quote heeft alles wat ik interessant vind. Elke maand weer entertaining en verrassend, waar ze nu weer hun neus in hebben gestoken. Degelijke journalistiek met een lekkere grote bek. De Quote is als een goede maat die elke maand even langs komt voor een biertje, je weet wel, die ene die hilarisch en intelligent tegelijk is. Neem een Quote abonnement man. 

Dhr. J. T. uit P.

 

Kies hieronder jouw Quote abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 28 nummers

✅ prijs: € 159,99

✅ eenvoudig opzegbaar

350.00 159.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 14 nummers

✅ prijs: € 99,99

✅ eenvoudig opzegbaar

175.00 99.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 7 nummers

✅ prijs: € 69,99

✅ eenvoudig opzegbaar

87.50 69.99

geef een Quote abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 10 nummers

✅ prijs: € 75

✅ stopt automatisch

125.00 75.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 6 nummers

✅ prijs: € 50

✅ stopt automatisch

75.00 50.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 30

✅ stopt automatisch

37.50 30.00

EEN QUOTE ABONNEMENT VOOR WIE GROOT DENKT

Al meer dan 30 jaar is Quote hét zakelijke lifestyle magazine van Nederland. Met een Quote abonnement ben je altijd op de hoogte wat er aan de top gebeurd. Het is geen saai economisch blad, maar een dynamisch magazine met een grote mond, “het stoute neefje van het bedrijfsleven”. Iedereen die ook maar een beetje iets voorstelt in Nederland is wel eens in de Quote verschenen, of ze nu rijk zijn geworden met eerlijk zaken doen, met een gelukstreffer of met wat meer louche activiteiten. Van het oud goud tot de nouveau rich, Quote is een kijkje in het leven aan de top. 

Het blad is elke maand weer een lust voor het oog. De fotografie mag er altijd zijn en de artikelen en reportages die je voorgeschoteld krijgt springen van het papier af. De Quote is de ideale mix van business en lifestyle, met naast de economische onderzoeksjournalistiek ook genoeg aandacht voor de fijne dingen van het leven. Trends in mode, stijl, auto’s, de glansrijke dimensies in een leven van luxe. Voor iedereen die graag op de hoogte is van het reilen en zeilen in de zakenwereld, is er een abonnement Quote. We hebben de mooiste deals voor je op een rijtje gezet, kies hier de beste Quote aanbieding. 

DE ROEMRIJKE GESCHIEDENIS VAN QUOTE

Geïnspireerd op het Amerikaanse magazine Forbes, startte Maarten van den Biggelaar in 1986 Quote, met grootse ambities. Op een dag liep Jort Kelder de redactie binnen, en kon gelijk beginnen, eerst als stagiair, maar na vier jaar als hoofdredacteur. Hij zou deze rol 13,5 jaar vervullen, en met succes. Op een gegeven moment was Jort Kelder synoniem met Quote. Het magazine brak pas echt door in 2002, met een foto van Willem Endstra en Willem Holleeder, die hiermee met elkaar in relatie werden gebracht. Het veroorzaakte een ware mediastorm en is wellicht ook de aanleiding van de eerste beschieting op een tijdschriftredactie in Nederland. 

Maar de baas van de onderwereld was niet de enige die wel eens wat te klagen had over het blad. Quote prijkt met rechtszaken zoals een ander tijdschrift prijkt met media awards. Ook menig ontevreden magnaat klopt af en toe aan bij de redactie, als de jaarlijkse Quote 500 weer is uitgekomen, en ze toch zeker wel vonden dat ze hoger in de lijst hadden moeten staan. Het maakt het blad alleen maar ondeugender, en ook al heeft Jort Kelder ondertussen plaatsgemaakt voor een nieuwe hoofdredacteur, is de kwajongens stijl van Quote nog steeds frappant aanwezig, met uiteraard de nodige updates die een steeds veranderende wereld vereisen. Ondertussen schopt het blad alweer meer dan 30 jaar relletjes, en nog steeds met gusto. 

De Quote is er niet voor mietjes. Net als bij een abonnement HP de Tijd, of een abonnement Vrij Nederland, vind je in Quote elke maand weer de nodige portie maatschappijkritiek en sociale reflectie. Voeg je bij de fanclub van dit beruchte blad en neem een Quote abonnement. Met dit blad treed je binnen in een wereld van stijl en luxe, van harde werkers die met niets beginnen en een imperium opbouwen, van de vermogende Nederlanders die al jaren aan de top zitten. Wat ze denken, wat ze dragen, waar ze de mist ingaan en waar ze de spijker op de kop slaan. Met een abonnement Quote mist je nooit meer iets. Heb je graag stijl met een hoofdletter S, maar liever wat minder economie? Dan is een ELLE abonnement of een Vogue abonnement voor jou. 

ELKE MAAND IN QUOTE

Quote staat bekend om de diepgaande onderzoeksjournalistiek, waarbij ze niet bang zijn om te duwen, te porren en te graven, tot ze tot de kern van een verhaal komen. Focus is uiteraard vermogend Nederland, hoe leven de lui aan de top en hoe zijn ze daar gekomen? Je vindt elke maand volgende rubrieken terug in Quote:

  • Miljonairs – uiteraard, alles over de rijken van het land
  • Zakelijk – het bedrijfsleven zowel nationaal als internationaal onder de loep
  • Nieuws – wat er in de wereld gaande is, op de kritische toon van Quote
  • Financiën – de aandelenmarkt, belastingen, cryptocurrency, filantropie, als het maar over geld gaat
  • Sport – Quote weet dat het niet alleen maar een vermakelijk spelletje is
  • Vastgoed – hoe wonen de rijken? Van de meest luxueuze penthouses tot de meeste decadente buitenwijkvilla’s
  • Entertainment – films, muziek, media, Hollywood en Netflix in een mooie mix
  • Lifestyle – yes, hier alles wat het rijke leven glans geeft. Luxe reizen en dure whiskey flessen, de fijne dingen van het bestaan. 

Met een Quote abonnement ontvang je elke maand het ultieme business en lifestyle magazine. Lekker bijdehand en altijd grondig, kies hier jouw Quote abonnement aanbieding. 

GA VOOR QUOTE MET EEN MOOIE AANBIEDING

Een Quote abonnement vul je mooi aan met een regelmatig bezoekje aan de website van Quote, waar de laatste updates gepost worden. Ook op de sociale media kun je ze vinden. Op Facebook worden alle ontwikkelingen op de voet gevolgd, met het geweldige en altijd scherpe Quote commentaar. Ook op Twitter kwetteren ze erop los, waar de huidige Quote hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck maar al te graag de discussie aangaat. 

Heb je het liever meer visueel, volg Quote dan op Instagram, een ode aan de kwaliteitsfotografie van het blad. De uitgebreide artikelen vind je echter alleen in het magazine, die met een abonnement Quote fijn thuis bezorgd wordt. Kies je een goede Quote aanbieding, dan krijg je er nog vaak een fantastisch cadeau bij. Elke maand weer de nieuwste Quote in huis, nog voordat deze in de winkels ligt en de verontwaardiging over de ongegeneerde mening van Quote weer losbarst. Selecteer hier de beste Quote abonnement aanbieding en maak dan even een testritje in de nieuwe Porsche 911 Cabriolet:

Veelgestelde vragen (FAQ) Quote

Wat is het goedkoopste Quote abonnement?

"Quote abonnement 28 nummers" is de beste deal

Hoeveel Quote aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 Quote aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Quote aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 55% korting krijgen op een Quote abonnement.