Sante abonnement

Santé abonnement en proefabonnement

Het een Santé abonnement lees je iedere maand uitgebreid over gezondheid, beauty en psyche. Iedereen wil tegenwoordig zo verantwoord mogelijk leven en er goed uit blijven zien en een abonnement op Santé helpt u hier een handje bij. Hiernaast bevat Santé recepten, beautynieuws en alles over bewegen en relaties.

     (21) 

“Nadat ik het magazine een paar keer in de winkel had gekocht en ik min of meer verslaafd was geraakt aan de goede artikelen, heb ik toch maar een abonnement afgesloten. Je bent een dief van je eigen portemonnee als je het blad elke maand in de winkel koopt. Het abonnement levert mij tientallen euro’s voordeel op en wie wil dat nou niet?”.

Mevr. W. N. uit T.

Kies hier jouw Santé abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 15 nummers

✅ prijs: € 60

✅ eenvoudig opzegbaar

 

74.85 60.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 11 nummers

✅ prijs: € 45

✅ eenvoudig opzegbaar

 

54.89 45.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 6 nummers

✅ prijs: € 25

✅ eenvoudig opzegbaar

 

29.94 25.00

Santé cadeau geven? Kies voor een cadeau abonnement

Wat geef je iemand die ‘alles’ al heeft? Precies een tijdschrift abonnement! Zo geniet de ontvanger maandenlang van je cadeau. Alle Santé cadeau abonnementen stoppen automatisch.

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 15 nummers

✅ prijs: € 60

✅ stopt automatisch

 

74.85 60.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 11 nummers

✅ prijs: € 45

✅ stopt automatisch

 

54.89 45.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 6 nummers

✅ prijs: € 25

✅ stopt automatisch

 

29.94 25.00

Tegenwoordig willen we allemaal het liefst zo verantwoord mogelijk leven. We willen er goed uitzien en ons ook zo voelen. Santé is de magazine voor iedereen die een gezond en gelukkig leven belangrijk vindt. In dit blad kun je alles vinden over gezondheid, beauty en sport. Een positieve, eerlijke en gezonde leefstijl is waar Santé voor staat. Natuurlijk kun je kiezen voor een abonnement Happinez om tips te krijgen voor een gelukkig leven of je kunt een proefabonnement Delicious nemen om op de hoogte te zijn van gezonde recepten, maar met een abonnement Santé heb je één magazine die je alles kan bieden op het gebied van gezondheid en gelukkig leven .

 PROEFABONNEMENT SANTÉ

Santé zit elke maand boordevol met beautynieuws, recepten en daarnaast wordt er veel aandacht gegeven aan gezondheid en psyche. Voor mensen die graag verantwoord willen sporten is dit magazine ook erg waardevol. In het blad kun je veel sportoefeningen vinden zodat jij je lichaam verantwoord kan trainen. Ben jij een vrouw die het beste uit zichzelf wil halen op elk gebied? Neem nu een proefabonnement Santé en ervaar zelf hoe waardevol dit magazine is.

AUDAX PUBLISHING

Santé wordt uitgegeven door Audax Publishing. Zij zijn ook verantwoordelijk voor uitgave van vrouwenmagazines zoals Weekend, Vriendin en Mijn Geheim. Wekelijks bereiken ze bijna twee miljoen Nederlandse vrouwen. Wat betreft de Santé magazine zijn er 157.000 vrouwen die je voor gingen. Audax Publishing beschrijft Santé als hét magazine voor liefhebbers van een gezonde levensstijl. In dit blad kun je maandelijks interessante informatie vinden, krijg je adviezen en tips en zelfs oefeningen om een gezond levensstijl na te streven. Dit magazine is meer dan leesmateriaal voor op de bank, met Santé blijf je bezig. Of je nu bezig bent met de sportoefeningen uit het blad of met het maken van een heerlijk recept dat je daar hebt gelezen, Santé heeft een positieve invloed op je leven. Maak nu gebruik van onze aanbieding Santé en profiteer van alle voordelen.

BELANGRIJKE BOODSCHAP

Santé heeft een belangrijke boodschap die ze aan haar lezers meegeeft: ‘Een gezond leven is een gelukkig leven.’ Er zijn vijf herkenbare thema’s die gebruikt worden om dit te bereiken:

  • Gezond leven
  • Gelukkig leven
  • Fit leven
  • Mooi leven
  • Lekker leven

De thema’s kun je zowel vinden in het magazine als op de website.

GEZOND LEVEN

Wil jij antwoord op praktische gezondheidsvragen? We worden ons steeds bewuster van hoe belangrijk gezonde leven is voor ons lichaam. Gezonde voeding is erg belangrijk om je goed te voelen en goed te functioneren. Gezond leven hoeft niet moeilijk te zijn, Santé helpt je hierbij door je maandelijks informatie te geven over dit onderwerp. Ook op de website kun je meer lezen over het thema ‘Gezond’. Je kunt hier onder andere tips vinden voor goede hygiëne in de keuken, lezen over de bijwerkingen van paracetamol en oplossingen vinden tegen blauwe plekken.

GELUKKIGE LEVEN

Het thema gelukkig leven zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in onderwerpen over relaties en psyche. Je kunt kiezen voor een proefabonnement Psychologie, maar dan beschik je over een tijdschrift dat enkel gaat over dit onderwerp. Bij Santé is dit slechts één van de vijf thema’s die behandeld wordt. Zo gaat het tijdschrift je nooit vervelen. Dit blad informeert je en geeft je handige tips om gelukkig te leven. Ook op de website kun meer lezen over het thema ‘Gelukkig’. Je kunt bekijken wat de sterren voor je in petto hebben en lezen waarvoor je tijd zou moeten maken in je leven.

MOOI LEVEN

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste trends en alles lezen over beauty? Dan is dit een thema die zeker in de smaak gaat vallen. Mooi leven bevat alles omtrent beauty. Santé geeft de beste tips en adviezen op beautygebied. Of het nu gaat om bescherming tegen de zon of de nieuwste make-uptrends, in dit blad kun je het allemaal vinden. Ook op de website bevat het thema ‘Mooi’ veel leuke onderwerpen. Bekijk bijvoorbeeld welke zonnebril het beste bij je gezicht past en kom erachter of zwemmen met make-up slecht is voor je huid.

FIT LEVEN

Santé vindt het belangrijk om haar lezers fit en gezond te houden. Dit thema bevat daarom informatie over sport, fitness en afvallen. Met de leukste en beste sportoefeningen zorgt Santé ervoor dat je na het lezen ook genoeg beweging krijgt. Wil je afvallen of meer lezen over verantwoord fitnessen? Dan kun je hier veel goede tips vinden. Voor de mensen die online verder willen lezen, is het thema ‘Fit’ op de website interessant. Hier kun je bijvoorbeeld handige baloefeningen vinden en krijg je hulp om de beste sportschoenen te kiezen.

Lekker leven

Met het thema Lekker leven blijf je op de hoogte van de lekkerste recepten en krijg je veel tips. Er worden maandelijks heerlijke recepten en tips met je gedeeld. De recepten zorgen ervoor dat je de Santé al snel in de keuken hebt liggen om de heerlijke gerechten uit te proberen. Na het koken zullen ook je huisgenoten erg blij zijn met dit magazine. Als je op zoek bent naar inspiratie op het gebied van food en travel hoef je dus niet meer verder te zoeken. Bekijk op de website bij het thema ‘Lekker’ eens hoe je een perentaart met amandelroom maakt of leer hier hoe je op drie manieren zoete aardappel kan eten. Natuurlijk kun je in een abonnement Libelle of Margriet soms lekkere recepten vinden, maar die hebben niet dezelfde voordelen als dit blad.

FEEL GOOD TRENDBOOK SPECIAL

Santé komt geregeld met een Feel Good Trendbook special. De vorige edities waren een groot succes. In 2017 komt er een Santé Beauty Special in de winkel te liggen. Deze special is geheel gericht op Beauty en zal drie maanden in de winkel blijven liggen. Ook de website van Santé is een bron van informatie.  Bekijk eens de Santé dossiers met allerlei interessante onderwerpen of doe mee aan de vele Santé winacties.

AANBIEDING SANTÉ

Het is nu zelfs mogelijk om nog voordeliger te genieten van het magazine Santé. Maak nu gebruik van onze aanbieding Santé en ontvang dit magazine nog goedkoper bij jou op de deurmat. Wil jij lekker in je vel zitten? Neem dan een abonnement Santé om op de hoogte te zijn van alles omtrent een gezonde levensstijl.

Veelgestelde vragen (FAQ) Santé

Wat is het goedkoopste Santé abonnement?

"Santé cadeau abonnement 15 nummers" is de beste deal

Hoeveel Santé aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 Santé aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Santé aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 20% korting krijgen op een Santé abonnement.