Vriendin abonnement en proefabonnement

Ben je op zoek naar het goedkoopste Vriendin abonnement? We hebben verschillende Vriendin abonnementen voor je met verschillende looptijden. De hoogste korting pak je met een langlopend Vriendin abonnement. Ben je echter op zoek naar een Vriendin proefabonnement dan hebben we ook mooie aanbiedingen voor je. Zo kun je heel voordelig dit leuke wekelijkse magazine uitproberen.

     (8) 

“Oe, nice dat je de keus hebt uit zoveel verschillende Vriendin abonnementen en leuk dat je zo ook cadeau kunt geven. Aanvraag was in no time geregeld”.

Mevr. C. O. uit S.

Kies hier het perfecte Vriendin abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 26 nummers

✅ prijs: € 70

✅ eenvoudig opzegbaar

87.10 70.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 26 nummers

✅ prijs: € 11,70 per maand

✅ eenvoudig opzegbaar

14.52 11.70
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 40

✅ eenvoudig opzegbaar

43.55 40.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 8 nummers

✅ prijs: € 25

✅ eenvoudig opzegbaar

26.80 25.00

wil je een Vriendin abonnement cadeau geven?

Wil je jouw beste vriendin verwennen met een Vriendin abonnement? Je hebt de keus uit verschillende looptijden. Alle Vriendin cadeau abonnementen stoppen automatisch.

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 26 nummers

✅ prijs: € 70

✅ stopt automatisch

87.10 70.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 40

✅ stopt automatisch

43.55 40.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 8 nummers

✅ prijs: € 25

✅ stopt automatisch

26.80 25.00

Vriendin is een Nederlands magazine dat sinds 1997 wekelijks wordt uitgebracht. Na Libelle en Margriet is de Vriendin het op twee na grootste vrouwenweekblad dat in ons land verkrijgbaar is. De doelgroep zijn vooral vrouwen van 25 tot 49 jaar met een laag tot modaal inkomen waarvan zij hun gezin of zichzelf moet onderhouden. De Vriendin lezeres heeft vaak een middelbare opleiding en als ze betaald werk verricht, is dit meestal in de vorm van en parttime baan. Maak kennis met Vriendin door een Vriendin proefabonnement af te sluiten en geniet van iedere Vriendin aanbieding. Bevalt het weekblad, dan kun je snel een Vriendin abonnement afsluiten.

ONDERWERPEN IN VRIENDIN

Er worden verschillende onderwerpen aangesneden, waarbij de nadruk ligt op onderwerpen die de doelgroep vooral aanspreken, zoals:

 • Kinderen
 • Familie
 • Huishouden
 • Werk

Heb je een Vriendin abonnement afgesloten, dan ben je verzekerd van een aantal vaste onderwerpen die steeds weer terug terugkomen:

 • Human Interest: Er komen emotionele verhalen van lezeressen aan bod, die over het dagelijks leven en al zijn uitdagingen gaan
 • Ingezonden brieven, reacties, het dilemma: Op het online forum van Vriendin wordt er iedere week een vraag gesteld en de reacties daarop worden in het blad geplaatst
 • Wonen en Gadgets, beauty en koken, kinderen, uit: Hier kun je allerlei leuke tips vinden en lees je ook informatie over verschillende producten
 • Mode: Handige tips voor leuke outfits, wat er zoal in de mode is en hoe je jezelf goed kunt presenteren, met als aanvulling adressen en uiteraard website van meerdere merken
 • Lust: lezeres van Vriendin schrijft over wat ze op het gebied van seks en/of erotiek heeft meegemaakt
 • Puzzel: Hier kun je verschillende soorten puzzels vinden, zoals woordzoeker, doorloper en Sudoku met daarbij uiteraard leuke prijzen voor de winnaars
 • Horoscoop: Wekelijk wordt er een horoscoop van ieder sterrenbeeld geplaatst
 • Haal het mooiste uit jezelf: Elke week brengt een team van visagisten en stylisten bij een lezeres een nieuwe look aan, compleet met een nieuw kapsel en advies over make-up

Tevens is er ook altijd een leuke Vriendin aanbieding te vinden. Als je bijvoorbeeld van reizen houdt, kun je zo – net als in het vrouwenblad Margriet –  een heel leuk weekendje weg met een vriendin of met je gezin boeken.

COLUMNISTEN van vriendin

Net zoals een krant als bijvoorbeeld Telegraaf, heeft het weekblad Vriendin columnisten, die elke week een stukje schrijven. Robert ten Brink schrijft over zijn gezin met vijf dochters, waarin natuurlijk altijd wel iets te beleven valt. Zijn eigen kinderen hebben hem al opa gemaakt, wat natuurlijk weer allerlei andere nieuwe verhalen voor zijn columns oplevert. Robert ten Brink is vooral bekend van televisie, waar hij programma’s als ‘All you need is love’ en eerder in zijn carrière ‘het Jeugdjournaal’ en ‘Lingo’ achter zijn naam heeft staan. Hij is geboren in Amsterdam, op 20 oktober 1955.

Tamar Kroon is een columniste die onder dit pseudoniem schrijft. Ze woont en werkt in Amsterdam en is volgens eigen zeggen op zoek naar de ware, maar vooral naar zichzelf.

Stephanie & Sterre is een column van Journaliste Stephanie Kaars die over het leven met haar dochter Sterre vertelt. Haar dochtertje liep door zuurstoftekort een ernstige hersenbeschadiging op. Een column met heel veel diepgang. Overigens schreef Stephanie een boek over dit onderwerp, getiteld ‘Gefeliciteerd, het is een gehandicapt kindje’. Stephanie Kaars is op 13 april 1981 geboren en al gauw bleek schrijven haar grootste hobby. Nadat zij haar gymnasiumdiploma haalde, kreeg ze een column in het weekblad Mijn Geheim. In 2000 begon zij met de opleiding Media en Informatie Management, met redacteur als afstudeerrichting. Margriet en Vriendin volgden al snel en in het jaar 2004 werd Stephanie journaliste bij het weekblad Vriendin.

VRIENDIN ONLINE

Naast en Vriendin proefabonnement zou je het maandblad ook online kunnen bekijken. Zo kun je het tijdschrift op Facebook, Twitter en Instagram volgen, maar is er natuurlijk ook nog de eigen website, waar je naast iedere leuke Vriendin aanbieding ook gebruik van het Vriendin Forum kunt maken. Daar zijn allerlei verschillende onderwerpen te vinden, waaronder:

 • Forum en internet
 • Gezellige kletshoek
 • Vriendinnen & familie
 • Liefde & relaties
 • Body & beauty
 • Werk & hobby

Ieder onderwerp is overkoepelend, wat betekent dat er weer andere topics onder vallen. Het is het bekijken zeker waard. Op die manier krijg je al een beetje een gevoel van waar het blad om draait, voordat je een Vriendin abonnement afsluit.

VRIENDIN ABONNEMENTEN

Bij het afsluiten van een Vriendin abonnement ontvang je altijd een leuk cadeau en anders een mooie korting. Zo is het mogelijk het blad 26 keer te ontvangen met als cadeau een mooi My Jewellery horloge.

VRIENDIN SHOP

In de Vriendin shop is er nog een Vriendin aanbieding te vinden, namelijk het voordelig kopen van verschillende losse nummers van dit weekblad. Als je een Vriendin abonnement hebt afgesloten en het bevalt je heel erg goed, dan is het voor te stellen dat je de nummers die je hebt gemist zou willen lezen. Dat is in de webwinkel van het blad dus mogelijk. Je hoeft hiervoor enkel een account aan te maken en je kunt iedere editie van het weekblad in je virtuele winkelmandje stoppen. Betalen gaat snel, eenvoudig en vindt bovendien in een veilige online omgeving plaats.

Heb je inmiddels interesse in het weekblad gekregen en zou je graag een Vriendin proefabonnement af willen sluiten? Bij ons krijg je op alle tijdschriften, kranten en tv gidsen de laagste prijs garantie. Lees op het forum de online vragen en vindt de antwoorden in de nieuwste editie die je wekelijk door een Vriendin abonnement af te sluiten binnen krijgt. Meld je ook gelijk even voor onze nieuwsbrief aan, zodat je volledig op de hoogte blijft van onze allernieuwste aanbiedingen!

Veelgestelde vragen (FAQ) Vriendin

Wat is het goedkoopste Vriendin abonnement?

"Vriendin cadeau abonnement 26 nummers" is de beste deal

Hoeveel Vriendin aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 7 Vriendin aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Vriendin aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 20% korting krijgen op een Vriendin abonnement.