Penny abonnement

Penny abonnement en proefabonnement

Ben je op zoek naar een scherp geprijsd Penny abonnement of een proefabonnement Penny? Wij verzamelden op deze pagina alle abonnementen van Penny voor je. Zo kun je zelf kiezen welke vorm het best bij jou past en elke twee weken genieten van strips, paardenverhalen en leuke weetjes.

     (7) 

“Ik wilde een abonnement Penny cadeau geven, dus toen heb ik een goede Penny aanbieding gezocht. Die heb ik hier gevonden. Ze was er als paardengek super blij mee.” 

Mevr. G.H. uit W.

 

Kies hier jouw Penny abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 1

kortingsperiode: 2 jaar

prijs: € 8,95 per maand

eenvoudig opzegbaar

10.47 8.95

Een Penny tijdschrift abonnement voor de échte paardengek

Penny is het leukste blad voor de jonge paardengek. Ben of ken jij een paardenliefhebster? Sluit dan snel een Penny proefabonnement of abonnement af. Voor een mooie Penny abonnement aanbieding, ben je op deze site aan het juiste adres.

Abonnement Penny

Als abonnee ligt er elke twee weken een kersvers nummer op de mat. Voor slechts €6,95 per maand ontvang je twee jaar lang 26 tijdschriften per jaar. Je hebt het blad dan als eerste in de bus en tegen een scherpere prijs dan in de winkel. Bovendien krijg je 12 keer per jaar een leuk cadeautje bij het tijdschrift.

Heb jij een dochter, zusje of nichtje die gek is op paarden? Een Penny abonnement is ook ontzettend leuk om cadeau te geven. De ontvanger kan dan elke twee weken genieten van leuke strips, verhalen en weetjes over paarden. Geef je liever een ander abonnement cadeau? Je kunt op deze site ook terecht voor een Kidsweek aanbieding of voor een goedkoop Bobo abonnement.

Over Penny

Penny is al veertig jaar het leukste en grootste paardentijdschrift van Nederland. Het tijdschrift zag in 1980 het levenslicht als afsplitsing van het tijdschrift Debbie, een stripblad voor meisjes. De verhalen over paarden bleken zo in de smaak te vallen dat de uitgever besloot er een apart paardenblad van te maken. Het vaste gezicht van het blad is stripfiguur Rakker, een ondeugende zwarte pony die zich overal mee bemoeit. Voor veel lezeressen is de paardenposter het hoogtepunten van het blad.

Penny heeft door de jaren heen een sterk merk en een trouwe lezerskring gebouwd. Voor de ‘moeder van nu’ is Penny net zo bekend als Calvé Pindakaas. Penny heeft een oplage van 49.000 exemplaren en een bereik van 128.000 lezers per editie. Sinds vorig jaar wordt het tijdschrift uitgegeven door de nieuwe uitgever De Jonge Lezer. Deze uitgeverij richt zich specifiek op kinderen en jongeren tot 14 jaar.

In 2011 regisseerde Steven de Jong, verfilmer van jeugdboeker De Kameleon en De Scheepsjongens van Bontekoe, de film Penny’s Shadow. Het scenario van de film was naar een idee van de redactie van het tijdschrift Penny.

Wat lees je in Penny?

Elke twee weken lees je in Penny leuke strips, lach je om die ondeugende streken van Rakker en geniet je van de avonturen van Joy, Liefde in de lucht, de Paardenvriendinnen, het Penny fotoverhaal met educatieve elementen en prachtige waargebeurde verhalen. Verder heb je in elk nummer quizzen, paardenweetjes, droompaarden en prachtige paardenposters. Penny brengt daarnaast vier keer per jaar specials uit.

Voor wie is Penny?

Penny richt zich op jonge paardenliefhebsters tussen 7 en 14 jaar oud. Haar wereldje bestaat uit paardrijden, poetsen, knuffelen, dromen over een eigen pony en echt alles willen weten over haar lievelingsdier. Ze is ook gek van andere dieren.

Zelfs als je niet meer tot de jonge doelgroep behoort, is Penny een blad dat voor veel mensen sterk verbonden is met hun jeugdjaren en fijne herinneringen oproept, net als bijvoorbeeld Donald Duck of Tina. Wie heeft er ‘vroeger’ geen Penny abonnement, Donald Duck abonnement of Tina abonnement gehad?

Penny merchandise

Paardenfans lezen niet alleen graag over hun favoriete onderwerp, maar verzamelen vaak ook allerlei paardenspullen. Een Penny-lezeres heeft vaak haar hele kamer in het paardenthema ingericht. Penny speelt daar handig op in met een uitgebreide merchandise. Denk aan dekbedden, sloffen, boeken, badlakens, tassen, kalenders en schoolspullen met paarden erop. In de webshop op Penny.nl kun je de merchandise eenvoudig 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen.

Penny online

Abonnees van Penny kunnen op Penny.nl of via de Penny App een ‘Mijn Penny’-profiel aanmaken. Ze kunnen dan liken, delen en reageren op berichtjes op de website, exclusieve video’s kijken op Penny TV en meedoen aan speciale Penny-acties. Daarnaast krijgen ze een eigen social wall waar ze berichtjes kunnen achterlaten, hun favoriete foto’s kunnen uploaden en reacties kunnen plaatsen. Er zijn ruim 4.000 actieve gebruikers van Mijn Penny.

Penny houdt haar fans ook trouw op de hoogte via social mediakanalen als Facebook (13.000 vind-ik-leuks) en Instagram (bijna 60.000 volgers). Daarnaast heeft Penny een populair YouTube-kanaal (41.000 volgers en ruim 13.000 views per vide). Elke vrijdag plaatst het blad daar een nieuwe video. Zo geeft een vlogger van Penny in onderstaande video tips voor het berijden van een nieuwe pony:

Probeer ook eens andere tijdschriften uit

Ben je er nog niet helemaal uit welk tijdschrift het best bij je past? Door een proefabonnement van meerdere tijdschriften te nemen, kun je verschillende bladen zeer voordelig uitproberen. Of je deze nu allemaal tegelijkertijd op proef wilt of steeds een periode een ander blad uitprobeert. De keuze is aan jou! Naast een abonnement Penny kun je bij ons ook terecht voor scherpe aanbiedingen voor de volgende tijdschriften:

Veelgestelde vragen (FAQ) Penny

Wat is het goedkoopste Penny abonnement?

"Penny abonnement 2 jaar" is de beste deal

Hoeveel Penny aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 1 Penny aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Penny aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 15% korting krijgen op een Penny abonnement.