tina abonnement
tina abonnement

Tina abonnement en proefabonnement

Hoppaaaaa, we hebben alle Tina abonnementen voor je verzameld zodat jij in één oogopslag het goedkoopste abonnement kunt bestellen! Geregeld hebben we zelfs een exclusieve Tina aanbieding voor je, die alleen hier is te bestellen :-). Dus is jouw dochter ook fan van Noortje en haar hilarische blunders, geef haar dan een Tina abonnement voor urenlang leesplezier.

     (23) 

“Vorige maand een heel mooie Tina aanbieding besteld, dochter is helemaal blij! Bestelling was snel geregeld en bezorging is altijd op tijd, gelukkig wel want dochterlief ligt zo ongeveer op de deurmat te wachten”.

Mevr. A. de K. uit H.

Deze Tina abonnementen werden door onze andere bezoekers het meest gekozen:

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 4 nummers

✅ prijs: €4,-

✅  inclusief digitaal lezen

✅ stopt automatisch

15.64 4.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 12/24/36 maanden

✅ prijs: vanaf € 2,95

✅  inclusief digitaal lezen

✅ eenvoudig opzegbaar

3.91 2.95

TINA ABONNEMENT – ALTIJD EEN FEESTJE OP JE DEURMAT

Het leukste meidenblad van Nederland? Dat moet wel de Tina zijn. De Tina is al jaren het grootste weekblad voor meisjes. Het blad richt zich op meiden tussen de 8 en 12 jaar en wordt wekelijks uitgegeven door uitgeverij Sanoma. Sanoma is de uitgever van alle grote bladen zoals Libelle, Margriet, Flair, Linda en nog veel meer titels. In het magazine kun je allerlei strips lezen, vind je diverse interviews met popsterren en leer je van alles over het dagelijks leven aan de hand van lijstjes, tips en artikelen. De eerste editie van Tina werd al op 10 juni 1967 uitgegeven. Sindsdien is het blad niet meer weg te denken uit de huidige bladenmarkt, omdat geen enkel ander blad voor jonge meiden op deze manier is opgezet. Net als Donald Duck is het blad verbonden met je kinderjaren. Wie heeft er geen Donald Duck abonnement of Tina abonnement gehad in zijn jeugd?

Heb je interesse in een proefabonnement Tina voor je dochter, je nichtje of een andere jonge meid? Met een proefabonnement Tina aanbieding kun je een aantal weken voordelig genieten van de leukste verhalen en strips. Het is de ideale manier om kennis te maken met een van de leukste kinderbladen van Nederland. De volgende stap naar een abonnement op Tina wordt al snel gezet na een proefabonnement.

TINA: HET GROOTSTE WEEKBLAD VOOR MEISJES

Reeds sinds 1967 was de slogan van de Tina “het grootste weekblad voor meisjes”. Dit is jarenlang zo geweest: geen enkel ander magazine in Nederland heeft zich kunnen meten aan de kwaliteiten van de Tina. Vanaf 1981 werd de slogan van de Tina “het grootste stripweekblad voor meisjes” en in de jaren 90 veranderde dit naar “het grootste weekblad voor meiden”. In 2005 ging het roer om bij het weekblad: het jarenlange motto moest mee met de tijd en veranderde in “altijd ‘n feestje”. Het blad heeft iedere week vaste rubrieken en strips, maar biedt ook ruimte voor nieuwe verhalen en artikelen voor jonge meiden. Ook zit er regelmatig een leuke poster in van je favoriete artiest, zijn er horoscopen te lezen en kun je diverse quizes doen. Een aanbieding Tina brengt je heel veel leuks en is een must-have voor jonge en hippe girlsss.

PIJLERS VAN DE TINA

De aanbieding Tina richt zich dus met name op de jonge meid vanaf 8 jaar tot een jaar of 12. Een proefabonnement Tina voor deze leeftijdsgroep is een leuke verrassing en een abonnement Tina kado geven vinden hippe meiden zeer chill. De pijlers van het blad sluiten nauw aan op de wensen van deze leeftijdsgroep:

 • Strips
 • Muziek
 • Interviews
 • Tips en tricks
 • Knutselen
 • Mode
 • Social media
 • Video’s zoals deze video met 5 tienertips

VASTE ONDERDELEN VAN TINA

In 1967 is de Tina voornamelijk opgezet als stripblad voor jonge meiden. Sindsdien kun je wekelijks lezen over de avonturen van Noortje, Suus & Sas, Madelief en meer. Vanaf 1983 moesten de strips wat meer ruimte maken voor andere rubrieken en artikelen. Vandaag de dag bestaat de Tina voor de helft uit strips en voor de helft uit interviews, verhalen, rubrieken en meer. Het blad bestaat uit 52 pagina’s leesplezier en is iedere week anders. Met een Tina abonnement is er dus voor iedereen iets te lezen!

LEUKE Tina AANBIEDING

Wanneer je eraan zit te denken om een Tina abonnement af te sluiten is het aan te raden om wellicht eerst een proefabonnement Tina te nemen. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen te vinden voor dit magazine waarmee je tientallen euro’s kunt besparen. Kijk aan de hand van een proefabonnement of jij en je kinderen het tijdschrift leuk genoeg vinden voor een volledig Tina abonnement. Maak dus gebruik van een van de Tina aanbiedingen om vandaag nog van voordeel te profiteren. Wanneer je uiteindelijk een Tina abonnement neemt kun je van allerlei voordelen genieten.

VOORDELEN VAN EEN TINA ABONNEMENT

Een Tina abonnement geeft je als abonnee een aantal voordelen. Je wordt bijvoorbeeld een zogeheten ‘mazzelmeid’ met een abonnement Tina. Mazzelmeiden kunnen genieten van de volgende voordelen:

 • Als mazzelmeid krijg je de Tina iedere week door je brievenbus: je hoeft dus niet naar de winkel om de Tina aan te schaffen
 • Wanneer je een Tina abonnement hebt krijg je extra specials die je niet in de winkel kunt kopen
 • Ook kun je met je abonnement Tina het magazine lezen waar je maar wilt: op je tablet, op je smartphone of je laptop
 • Bij een Tina abonnement betaal je minder per uitgave dan wanneer je de Tina los in de winkel koopt
 • Met je mazzelmeidennummer heb je wekelijks kans op leuke prijzen
 • Ook krijg je met je abonnement Tina korting op tickets voor festivals etc.
 • Als abonnee van Tina ontvang je ieder jaar leuke cadeaus
 • Met een Tina abonnement aanbieding lees jij met korting je favoriete magazine

EXTRAATJES ALS JE EEN TINA ABONNEMENT HEBT

Ieder jaar worden er een aantal specials uitgegeven door Tina. In deze specials staat vaak een bekend persoon centraal, zoals een zangeres of een zanger. In 2015 was er bijvoorbeeld een special te verkrijgen over Ariana Grande, in 2013 een special voor boyband Mainstreet en in 2011 een special over Nick & Simon. Nick & Simon kregen ook eerder de hoofdrol in een eigen strip in de Tina. Daarnaast brengt Tina aanbieding ieder jaar een Winterboek en een Zomerboek uit: een special met 100 pagina’s met leuke strips, quizjes, interviews en meer.

Jaarlijks organiseert het magazine een heuse Tinadag: sinds 1991 kun je ieder jaar terecht in Duinrell voor een dag vol activiteiten voor meiden. Je kunt er allerlei creatieve workshops volgen, bekende artiesten ontmoeten, concerten bekijken, lekker eten en drinken et cetera. Sinds 2010 is de Tinadag een meerdaags festival waarbij je een heel weekend in Duinrell terecht kunt voor de leukste activiteiten. Met een abonnement Tina weet je zeker dat jij op de hoogte bent van al deze leuke activiteiten!

TINA PROEFABONNEMENT

Je hebt al een proefabonnement Tina binnen een paar stappen. Aanmelden is eenvoudig: je kunt vandaag nog van korting profiteren wanneer je een proefabonnement afsluit. Ben je tevreden over het magazine en zie je een Tina abonnement wel zitten? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau? Denk er dan eens aan om een abonnement Tina kado te geven, succes verzekerd! Voor een definitief Tina abonnement kun je regelmatig diverse kortingscodes vinden om zelfs dan nog van allerlei voordeel te genieten. Weet je niet zeker of een abonnement Tina bij jullie past? De Tina aanbieding is geschikt wanneer je:

 • Gek bent op leuke strips
 • Iedere week meer wilt weten over de avonturen van Noortje
 • Het laatste nieuws omtrent sterren en artiesten wilt weten
 • Wilt profiteren van leuke voordelen zoals Tina specials
 • Benieuwd bent naar tips en tricks over beauty
 • Het magazine is erg actief op social media. Neem een kijkje op Tina’s Facebook of Tina’s Instagram.

Veelgestelde vragen (FAQ) Tina

Wat is het goedkoopste Tina abonnement?

"Tina proefabonnement 4 nummers" is de beste deal

Hoeveel Tina aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 2 Tina aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Tina aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 75% korting krijgen op een Tina abonnement.