TINA ABONNEMENT EN AANBIEDING

Tina abonnementen met korting tot 21%

Tina abonnement

Woehoe…. we hebben nú een heel goed Tina abonnement voor je gevonden! Je krijgt 28 nummers van dit superleuke meidenblad thuisgestuurd voor slechts € 65, dit is € 2,33 per nummer. Dit is bijna € 18 KORTING oftewel 21%. Dit abonnement is nergens anders te bestellen.

Toch liever een ander Tina abonnement?

 1. 5 nummers voor € 15
 2. 14 nummers voor € 39

     (13)

“Voor mijn dochter is het elke week weer een feestje als de Tina op de deurmat ploft. Ik heb een halfjaarabonnement afgesloten voor haar en ben zo verzekerd van de laagste prijs per editie”.

Mevr. B. de L. uit H.

 • Looptijd: 28 weken
 • Prijs: 2,33 per week
 • tot 21% korting
 • Wekelijks Tina
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Tina abonnement – altijd een feestje op je deurmat

Het leukste meidenblad van Nederland? Dat moet wel de Tina zijn. De Tina is al jaren het grootste weekblad voor meisjes. Het blad richt zich op meiden tussen de 8 en 12 jaar en wordt wekelijks uitgegeven door uitgeverij Sanoma. Sanoma is de uitgever van alle grote bladen zoals Libelle, Margriet, Flair, Linda en nog veel meer titels. In het magazine kun je allerlei strips lezen, vind je diverse interviews met popsterren en leer je van alles over het dagelijks leven aan de hand van lijstjes, tips en artikelen. De eerste editie van Tina werd al op 10 juni 1967 uitgegeven. Sindsdien is het blad niet meer weg te denken uit de huidige bladenmarkt, omdat geen enkel ander blad voor jonge meiden op deze manier is opgezet. Net als Donald Duck is het blad verbonden met je kinderjaren. Wie heeft er geen Donald Duck abonnement of Tina abonnement gehad in zijn jeugd?
Heb je interesse in een proefabonnement op Tina voor je dochter, je nichtje of een andere jonge meid? Met een proefabonnement of een aanbieding van Tina kun je een aantal weken voordelig genieten van de leukste verhalen en strips. Het is de ideale manier om kennis te maken met een van de leukste kinderbladen van Nederland. De volgende stap naar een abonnement op Tina wordt al snel gezet na een proefabonnement.

Tina: het grootste weekblad voor meisjes

Reeds sinds 1967 was de slogan van de Tina “het grootste weekblad voor meisjes”. Dit is jarenlang zo geweest: geen enkel ander magazine in Nederland heeft zich kunnen meten aan de kwaliteiten van de Tina. Vanaf 1981 werd de slogan van de Tina “het grootste stripweekblad voor meisjes” en in de jaren 90 veranderde dit naar “het grootste weekblad voor meiden”. In 2005 ging het roer om bij het weekblad: het jarenlange motto moest mee met de tijd en veranderde in “altijd ‘n feestje”. Het blad heeft iedere week vaste rubrieken en strips, maar biedt ook ruimte voor nieuwe verhalen en artikelen voor jonge meiden. Ook zit er regelmatig een leuke poster in van je favoriete artiest, zijn er horoscopen te lezen en kun je diverse quizes doen.

Pijlers van de Tina

De Tina richt zich dus met name op de jonge meid vanaf 8 jaar tot een jaar of 12. Een proefabonnement op Tina voor deze leeftijdsgroep is een leuke verrassing of cadeau. De pijlers van het blad sluiten nauw aan op de wensen van deze leeftijdsgroep:

 • Strips
 • Muziek
 • Interviews
 • Tips en tricks
 • Knutselen
 • Mode
 • Social media
 • Video’s zoals deze video met 5 tienertips

Vaste onderdelen van Tina

In 1967 is de Tina voornamelijk opgezet als stripblad voor jonge meiden. Sindsdien kun je wekelijks lezen over de avonturen van Noortje, Suus & Sas, Madelief en meer. Vanaf 1983 moesten de strips wat meer ruimte maken voor andere rubrieken en artikelen. Vandaag de dag bestaat de Tina voor de helft uit strips en voor de helft uit interviews, verhalen, rubrieken en meer. Het blad bestaat uit 52 pagina’s leesplezier en is iedere week anders.

Leuke aanbiedingen voor Tina

Wanneer je eraan zit te denken om een abonnement voor de Tina af te sluiten is het aan te raden om wellicht eerst een proefabonnement op de Tina te nemen. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen te vinden voor dit magazine waarmee je tientallen euro’s kunt besparen. Kijk aan de hand van een proefabonnement of jij en je kinderen de Tina leuk genoeg vinden voor een volledig abonnement. Maak dus gebruik van een van de aanbiedingen voor Tina om vandaag nog van voordeel te profiteren. Wanneer je uiteindelijk een abonnement op Tina neemt kun je van allerlei voordelen genieten.

Voordelen van abonnement op Tina

Een abonnement op de Tina geeft je als abonnee een aantal voordelen. Je wordt bijvoorbeeld een zogeheten ‘mazzelmeid’ met een abonnement op de Tina. Mazzelmeiden kunnen genieten van de volgende voordelen:

 • Als mazzelmeid krijg je de Tina iedere week door je brievenbus: je hoeft dus niet naar de winkel om de Tina aan te schaffen
 • Wanneer je een abonnement op Tina hebt krijg je extra specials die je niet in de winkel kunt kopen
 • Ook kun je als abonnee de Tina lezen waar je maar wilt: op je tablet, op je smartphone of je laptop
 • Bij een abonnement op Tina betaal je minder per uitgave dan wanneer je de Tina los in de winkel koopt
 • Met je mazzelmeidennummer heb je wekelijks kans op leuke prijzen
 • Ook krijg je korting op tickets voor festivals van Tina
 • Als abonnee van Tina ontvang je ieder jaar leuke cadeaus.

Extraatjes van Tina

Ieder jaar worden er een aantal specials uitgegeven door Tina. In deze specials staat vaak een bekend persoon centraal, zoals een zangeres of een zanger. In 2015 was er bijvoorbeeld een special te verkrijgen over Ariana Grande, in 2013 een special voor boyband Mainstreet en in 2011 een special over Nick & Simon. Nick & Simon kregen ook eerder de hoofdrol in een eigen strip in de Tina. Daarnaast brengt Tina ieder jaar een Winterboek en een Zomerboek uit: een special met 100 pagina’s met leuke strips, quizjes, interviews en meer.

Jaarlijks organiseert het magazine een heuse Tinadag: sinds 1991 kun je ieder jaar terecht in Duinrell voor een dag vol activiteiten voor meiden. Je kunt er allerlei creatieve workshops volgen, bekende artiesten ontmoeten, concerten bekijken, lekker eten en drinken et cetera. Sinds 2010 is de Tinadag een meerdaags festival waarbij je een heel weekend in Duinrell terecht kunt voor de leukste activiteiten.

Proefabonnement van Tina

Je hebt al een proefabonnement op de Tina binnen een paar stappen. Aanmelden is eenvoudig: je kunt vandaag nog van korting profiteren wanneer je een proefabonnement afsluit. Ben je tevreden over het magazine en zie je een abonnement op Tina wel zitten? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau? Voor een definitief abonnement op Tina kun je regelmatig diverse kortingscodes vinden om zelfs dan nog van allerlei voordeel te genieten. Weet je niet zeker of een abonnement op Tina bij jullie past? De Tina is geschikt wanneer je:

 • Gek bent op leuke strips
 • Iedere week meer wilt weten over de avonturen van Noortje
 • Het laatste nieuws omtrent sterren en artiesten wilt weten
 • Wilt profiteren van leuke voordelen zoals Tina specials
 • Benieuwd bent naar tips en tricks over beauty

Het magazine is erg actief op social media. Neem een kijkje op Tina’s Facebook of Tina’s Instagram.

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

VIND HIER HET BESTE LINDA PROEFABONNEMENT

Laagste prijs garantie

We durven met 100% zekerheid te zeggen dat wij de goedkoopste abonnementen voor kranten en tijdschriften hebben. Daarom krijg je alleen bij ons de laagste prijs garantie! Vind je ergens anders toch een betere deal, laat het ons weten. Je krijgt het abonnement dan voor dezelfde prijs via ons plus een gratis bol.com cadeaubon t.w.v. € 10.

Laagste prijs garantie

Linda proefabonnement 6 nummers + stopt automatisch

Linda Proefabonnement

Wil je graag Linda proberen zonder ergens aan vast te zitten? Kies dan voor dit goedkope maar vooral gemakkelijke Linda proefabonnement. Na de abonnementsperiode stopt de bezorging automatisch.

     (16)

“Je betaalt voor dit abonnement iets meer, maar daar krijg je wel automatische stopzetting voor terug. Aangezien ik altijd vergeet om mijn abonnementen op te zeggen, heb ik die extra uitgave zo terugverdiend”.

Mevr. A. W. uit H.

 • Looptijd: 6 nummers
 • Prijs: 5,66 per maand
 • 9% korting
 • Stopt automatisch
 • Maandelijks Linda
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Linda cadeau-abonnement 22% korting - stopt automatisch

Linda Proefabonnement

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Geef eens een jaarabonnement Linda cadeau! Voor nog geen 5,- per maand heeft de ontvanger een jaar plezier van je cadeau. Het Linda abonnement stopt uiteraard automatisch.

       (17)

“Aanvraag was gemakkelijk geregeld. Ontvanger is erg blij met het cadeau. Perfect voor iemand die ‘alles’ al heeft”.

Dhr. L. P. uit Z.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 4,90 per maand
 • 22% korting
 • Maandelijks Linda
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

LINDA. abonnementen en specials

Als je een proefabonnement neemt op LINDA. krijg je iedere maand als eerste de nieuwste uitgave in huis met altijd weer een spraakmakend dubbelinterview, taboedoorbrekende verhalen en portretgalerijen. Daarnaast kun je de columns lezen van Saskia Noort, escortdame Amber en Harm Edens. Bovendien staan er iedere maand rubrieken in het magazine  over eten, tv, beauty, mode, muziek, boeken en film.

Wat biedt het LINDA. abonnement

Het glossy magazine rondom (en in nauwe samenwerking met) tv-persoonlijkheid Linda de Mol was het eerste personality magazine dat opgezet werd rond een bekende Nederlander. Onlangs volgde het blad Wendy. De LINDA. bestaat inmiddels al sinds oktober 2003 en is een zeer goed gelezen en populair blad bedoeld voor vrouwen van 20 t/m 49 jaar. Jonger of ouder mag natuurlijk ook! Elk nummer heeft een geheel eigen thema waarbij Linda de Mol zelf altijd op de cover staat ‘gekleed’ in het thema van die maand. Het succes van het blad ligt in de visie waarmee het gemaakt wordt. Linda de Mol en Jildou van der Bijl, het creatieve tweetal waar het om draait, maakt iedere maand weer een blad dat ze zelf zouden willen kopen. Dit doen zij puur op hun eigen gevoel, en alle onderwerpen worden taboeloos aangesproken. Ze zijn daarmee gedurfder dan een blad als de Libelle bijvoorbeeld. Voor dit blad zijn overigens ook altijd goede Libelle proefabonnementen te vinden op onze site.  De vormgeving van het blad krijgt de nodige aandacht en daar wordt ook flink in geïnvesteerd. Dit is onder andere te zien aan de kwaliteit van de fotoreportages. Al met al levert het iedere maand weer een uniek resultaat op waar de mensen met een abonnement op LINDA. van smullen!

Succesvol van start

Dat het blad meteen in de roos scoort blijkt wel uit het feit dat het in 2004 werd verkozen tot Mercur ‘Tijdschrift van het Jaar’. Jurycommentaar: ‘Het blad heeft een nieuwe doelgroep gevonden en daarmee de markt verruimd, en het was met direct een hoge oplage binnen een jaar winstgevend.’ In 2013 werd dit succes nog eens herhaald toen ze opnieuw ‘Tijdschrift van het Jaar’ werden, het commentaar was toen: ‘Outstanding’. En de prijzenregen voor het blad ging verder met tijdschriftcover van het jaar, hoofdredacteur van het jaar, art direction van het jaar, marketingactie van het jaar, in 2012 de innovatie van het jaar en in 2016 Mercur Mediamerk van het jaar en het Mercur Merkinnovatieprijs van het jaar. Geen wonder dat de LINDA. abonnementen al vanaf het begin als zoete broodjes over de toonbank gaan.

Actueel en vernieuwend

Ze blijven altijd vernieuwen, zo wordt er gewerkt aan een boekenreeks en ze kwamen ook met Lindanieuws.nl, een eigen nieuwssite die gedurfd, actueel en zo goed is dat dit ook meteen een hit werd. Twee maanden na de start heeft de site een miljoen unieke bezoekers en 3,5 miljoen pageviews. Mobiel zijn ze ook want je kunt voor IOS en Android de apps LINDA.tv en LINDANIEUWS.NL downloaden. De eerste is een app waarmee je unieke tv-programma’s van het blad kunt bekijken zonder reclame. Filmpjes om te lachen, over eten, over BN’ers, vlogs etc. Je hoeft hiervoor geen abonnement op LINDA. te hebben. Op de nieuwspagina kun je alles over het blad en de achtergronden te weten komen. Daar worden vele artikelen gepubliceerd, waardoor jij volledig op de hoogte bent en blijft van de laatste weetjes en nieuwtjes. Ook vind je ze natuurlijk op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Hype
Toen Linda de Mol besloot om een paar kilo af te gaan vallen, besloot ze hiervan twee keer per week een vlog bij te houden op de nieuwssite. Zij  vertelde hierin wat ze allemaal at, wat ze aan beweging deed, ze deelde haar moeilijke momenten, maar ook haar triomfen en binnen de kortste keren werd het een hype, het leek wel of heel vrouwelijk Nederland mee wilde doen. Inmiddels is Linda 6 kilo afgevallen in 6 weken tijd, het doel was 5 kilo, maar de afvalrace gaat gewoon door voor al die enthousiastelingen die mee wilden en mee willen blijven doen. Velen voelen zich geïnspireerd door het voorbeeld van Linda de Mol. Nu heet het #HOUVOL, je kunt dit terugvinden op de nieuwssite, op Facebook en op Twitter. De Facebookpagina heeft al ruim 150.000 likes inmiddels, wat het succes nog maar eens benadrukt. Je vindt daar allerlei tips, recepten en verhalen van anderen die bezig zijn met afvallen, of al een mooi resultaat bereikt hebben. Alweer een succesverhaal dus!

Linda.festival

Als je gebruik maakt van een aanbieding van LINDA. hoor je ook  bij de club. Als je bijvoorbeeld een LINDA. abonnement hebt kun je meteen profiteren van korting op de entreetickets van het jaarlijkse LINDA.festival. Dit is een speciaal evenement waar het merk helemaal tot leven komt. Je kunt er proeven van de heerlijkste hapjes, luisteren naar live muziek, shoppen of hilarische lessen volgen. Verder kun je er genieten van intieme optredens en entertainment in de tent, beautybehandelingen ondergaan en workshops met BN’ers volgen. Je kunt er genieten van muziek en lekker eten en drinken.

LINDA.foundation

Iedereen houdt van Linda de Mol, en Linda de Mol houdt van iedereen, dus ook van de zwakkeren in de samenleving. In 2013 heeft zij samen met Mood for Magazines (uitgeverij van het blad) de LINDA.foundation opgericht. Dit is een fonds dat geld inzamelt voor (alleenstaande) ouders met kinderen die in financiële moeilijkheden zitten. Deze financiële nood bezorgt het hele gezin stress. Zij wil gezinnen met deze organisatie tot steun zijn. Het hele jaar wordt daarom geld ingezameld en ieder jaar rond de feestdagen worden gezinnen verrast met een pakket met bonnen waarmee ze speelgoed, kleding en boodschappen kunnen halen. Deze gezinnen worden niet door henzelf gekozen. Zij maken gebruik van de contacten van gemeentelijke wijkteams, schuldhulpverleners, de Voedselbank, etc. Alle giften worden voor 100% aangewend voor de aanschaf van de cadeaukaarten. De overheadkosten van de stichting worden laag gehouden en betaald door Linda de Mol zelf en uitgeverij Mood for Magazines.

LINDA. abonnementen en extra’s

Naast het magazine is er inmiddels de L’HOMO, en de LINDA.-mode, -meiden, -wonen en de -man. Dit zijn allemaal specials die je natuurlijk los kunt kopen maar met een uitgebreid LINDA. abonnement, krijg je deze ook direct wanneer zij uitgegeven worden thuisgestuurd. Hieronder een opsomming:

Bij een ‘Plus’ abonnement krijg je ook de LINDA.meiden: een blad voor jonge vrouwen. Met een heldere vormgeving, mooi beeldmateriaal en aansprekende teksten, columns en persoonlijke verhalen. Deze komt vier keer per jaar uit.

Neem je een ‘Meer’ abonnement dan krijg je ook de LINDA.man: hét mannenblad van de makers van het magazine. Een bekende Nederlandse man is hierbij altijd de gasthoofdredacteur. Verder staat het vol met interviews, reportages, columns en verhalen. Dit blad komt eens per jaar uit. Ook krijg je bij het meer abonnement de LINDA.mode: Het modetijdschrift met fotoshoots, interviews en herkenbare columns en verhalen. Deze special komt twee keer per jaar uit. Bovendien krijg je de LINDA.wonen: Het woonblad waarin je interviews vind met mensen die van wonen houden, columns en  foto’s van interieurs van bekende mensen. Deze special komt eens per jaar uit.

 • Wil jij een volledig LINDA. abonnement waarbij je niets meer zult missen, kies dan voor het abonnement ‘Alles’, je ontvangt dan alle specials die al genoemd zijn en krijgt bovendien eens per jaar de L’HOMO: Het altijd weer spraakmakende homotijdschrift van de makers van het blad. De foto’s zijn in dit magazine zijn natuurlijk ook zeer aantrekkelijk voor vrouwen, ssssttt…. Je hoeft geen heimwee te hebben naar de specials, want op de website hebben alle aparte specials ook hun eigen pagina met interviews, nieuwtjes, video’s en achtergronden. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er allemaal speelt, ook al duurt het nog even voor er via je uitgebreide abonnement van LINDA. weer een nieuwe special op je deurmat ligt.Maar als het je een leuk blad lijkt, en je weet nog niet zeker of je het blad op termijn nog steeds leuk gaat vinden, dan kun je natuurlijk heel voordelig een proefabonnement op LINDA. nemen. Kijk bij de aanbiedingen op onze site, wij bieden altijd de laagste prijs voor een proefabonnement. Ook leuk is het om zo’n aanbieding cadeau te geven aan een vriendin. Zo krijg je voordelig het blad een tijdje in de bus, en na een tijdje stopt de levering automatisch. Daarna kun je bij ons weer voor een ander abonnement kiezen zoals bijvoorbeeld een proefabonnement Plus Magazine ook een vrouwenblad met veel aantrekkelijke artikelen, of een Wendy aanbieding , een personality magazine dat alles weer vanuit een andere hoek benadert, ook deze bieden wij je aan tegen gegarandeerd de laagste prijs! Dan krijg je gewoon weer voordelig een blad in de brievenbus, die je dan een tijdje kunt proberen. En als je een definitieve keuze hebt kunnen maken uit alle tijdschriften en magazines die wij aanbieden, dan kun je bij ons het voordeligste volledige abonnement aanschaffen van jouw favoriete blad!

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.