TINA ABONNEMENT EN AANBIEDING

Tina abonnementen met korting tot 21%

Tina abonnement

Woehoe…. we hebben nú een heel goed Tina abonnement voor je gevonden! Je krijgt 28 nummers van dit superleuke meidenblad thuisgestuurd voor slechts € 65, dit is € 2,33 per nummer. Dit is bijna € 18 KORTING oftewel 21%. Dit abonnement is nergens anders te bestellen.

Toch liever een ander Tina abonnement?

 1. 5 nummers voor € 15
 2. 14 nummers voor € 39

     (13)

“Voor mijn dochter is het elke week weer een feestje als de Tina op de deurmat ploft. Ik heb een halfjaarabonnement afgesloten voor haar en ben zo verzekerd van de laagste prijs per editie”.

Mevr. B. de L. uit H.

 • Looptijd: 28 weken
 • Prijs: 2,33 per week
 • tot 21% korting
 • Wekelijks Tina
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Tina abonnement – altijd een feestje op je deurmat

Het leukste meidenblad van Nederland? Dat moet wel de Tina zijn. De Tina is al jaren het grootste weekblad voor meisjes. Het blad richt zich op meiden tussen de 8 en 12 jaar en wordt wekelijks uitgegeven door uitgeverij Sanoma. Sanoma is de uitgever van alle grote bladen zoals Libelle, Margriet, Flair, Linda en nog veel meer titels. In het magazine kun je allerlei strips lezen, vind je diverse interviews met popsterren en leer je van alles over het dagelijks leven aan de hand van lijstjes, tips en artikelen. De eerste editie van Tina werd al op 10 juni 1967 uitgegeven. Sindsdien is het blad niet meer weg te denken uit de huidige bladenmarkt, omdat geen enkel ander blad voor jonge meiden op deze manier is opgezet. Net als Donald Duck is het blad verbonden met je kinderjaren. Wie heeft er geen Donald Duck abonnement of Tina abonnement gehad in zijn jeugd?
Heb je interesse in een proefabonnement op Tina voor je dochter, je nichtje of een andere jonge meid? Met een proefabonnement of een aanbieding van Tina kun je een aantal weken voordelig genieten van de leukste verhalen en strips. Het is de ideale manier om kennis te maken met een van de leukste kinderbladen van Nederland. De volgende stap naar een abonnement op Tina wordt al snel gezet na een proefabonnement.

Tina: het grootste weekblad voor meisjes

Reeds sinds 1967 was de slogan van de Tina “het grootste weekblad voor meisjes”. Dit is jarenlang zo geweest: geen enkel ander magazine in Nederland heeft zich kunnen meten aan de kwaliteiten van de Tina. Vanaf 1981 werd de slogan van de Tina “het grootste stripweekblad voor meisjes” en in de jaren 90 veranderde dit naar “het grootste weekblad voor meiden”. In 2005 ging het roer om bij het weekblad: het jarenlange motto moest mee met de tijd en veranderde in “altijd ‘n feestje”. Het blad heeft iedere week vaste rubrieken en strips, maar biedt ook ruimte voor nieuwe verhalen en artikelen voor jonge meiden. Ook zit er regelmatig een leuke poster in van je favoriete artiest, zijn er horoscopen te lezen en kun je diverse quizes doen.

Pijlers van de Tina

De Tina richt zich dus met name op de jonge meid vanaf 8 jaar tot een jaar of 12. Een proefabonnement op Tina voor deze leeftijdsgroep is een leuke verrassing of cadeau. De pijlers van het blad sluiten nauw aan op de wensen van deze leeftijdsgroep:

 • Strips
 • Muziek
 • Interviews
 • Tips en tricks
 • Knutselen
 • Mode
 • Social media
 • Video’s zoals deze video met 5 tienertips

Vaste onderdelen van Tina

In 1967 is de Tina voornamelijk opgezet als stripblad voor jonge meiden. Sindsdien kun je wekelijks lezen over de avonturen van Noortje, Suus & Sas, Madelief en meer. Vanaf 1983 moesten de strips wat meer ruimte maken voor andere rubrieken en artikelen. Vandaag de dag bestaat de Tina voor de helft uit strips en voor de helft uit interviews, verhalen, rubrieken en meer. Het blad bestaat uit 52 pagina’s leesplezier en is iedere week anders.

Leuke aanbiedingen voor Tina

Wanneer je eraan zit te denken om een abonnement voor de Tina af te sluiten is het aan te raden om wellicht eerst een proefabonnement op de Tina te nemen. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen te vinden voor dit magazine waarmee je tientallen euro’s kunt besparen. Kijk aan de hand van een proefabonnement of jij en je kinderen de Tina leuk genoeg vinden voor een volledig abonnement. Maak dus gebruik van een van de aanbiedingen voor Tina om vandaag nog van voordeel te profiteren. Wanneer je uiteindelijk een abonnement op Tina neemt kun je van allerlei voordelen genieten.

Voordelen van abonnement op Tina

Een abonnement op de Tina geeft je als abonnee een aantal voordelen. Je wordt bijvoorbeeld een zogeheten ‘mazzelmeid’ met een abonnement op de Tina. Mazzelmeiden kunnen genieten van de volgende voordelen:

 • Als mazzelmeid krijg je de Tina iedere week door je brievenbus: je hoeft dus niet naar de winkel om de Tina aan te schaffen
 • Wanneer je een abonnement op Tina hebt krijg je extra specials die je niet in de winkel kunt kopen
 • Ook kun je als abonnee de Tina lezen waar je maar wilt: op je tablet, op je smartphone of je laptop
 • Bij een abonnement op Tina betaal je minder per uitgave dan wanneer je de Tina los in de winkel koopt
 • Met je mazzelmeidennummer heb je wekelijks kans op leuke prijzen
 • Ook krijg je korting op tickets voor festivals van Tina
 • Als abonnee van Tina ontvang je ieder jaar leuke cadeaus.

Extraatjes van Tina

Ieder jaar worden er een aantal specials uitgegeven door Tina. In deze specials staat vaak een bekend persoon centraal, zoals een zangeres of een zanger. In 2015 was er bijvoorbeeld een special te verkrijgen over Ariana Grande, in 2013 een special voor boyband Mainstreet en in 2011 een special over Nick & Simon. Nick & Simon kregen ook eerder de hoofdrol in een eigen strip in de Tina. Daarnaast brengt Tina ieder jaar een Winterboek en een Zomerboek uit: een special met 100 pagina’s met leuke strips, quizjes, interviews en meer.

Jaarlijks organiseert het magazine een heuse Tinadag: sinds 1991 kun je ieder jaar terecht in Duinrell voor een dag vol activiteiten voor meiden. Je kunt er allerlei creatieve workshops volgen, bekende artiesten ontmoeten, concerten bekijken, lekker eten en drinken et cetera. Sinds 2010 is de Tinadag een meerdaags festival waarbij je een heel weekend in Duinrell terecht kunt voor de leukste activiteiten.

Proefabonnement van Tina

Je hebt al een proefabonnement op de Tina binnen een paar stappen. Aanmelden is eenvoudig: je kunt vandaag nog van korting profiteren wanneer je een proefabonnement afsluit. Ben je tevreden over het magazine en zie je een abonnement op Tina wel zitten? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau? Voor een definitief abonnement op Tina kun je regelmatig diverse kortingscodes vinden om zelfs dan nog van allerlei voordeel te genieten. Weet je niet zeker of een abonnement op Tina bij jullie past? De Tina is geschikt wanneer je:

 • Gek bent op leuke strips
 • Iedere week meer wilt weten over de avonturen van Noortje
 • Het laatste nieuws omtrent sterren en artiesten wilt weten
 • Wilt profiteren van leuke voordelen zoals Tina specials
 • Benieuwd bent naar tips en tricks over beauty

Het magazine is erg actief op social media. Neem een kijkje op Tina’s Facebook of Tina’s Instagram.

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.