Kidsweek abonnement

Kidsweek abonnement en proefabonnement

We hebben een paar prachtige Kidsweek abonnementen voor je gevonden! Wat te denken van een proefabonnement voor Kidsweek van maar liefst een half jaar? Zo krijgt je kind een half jaar de tijd om te zien of deze hippe krant bij hem/haar past. Kids week staat bomvol met dieren- en sportnieuws, strips en moppen. Verder komt niet alleen Nederlands nieuws aan bod, wereldnieuwtjes worden ook gedeeld. Grappig nieuws maar ook het serieuzere werk.

     (7) 

“Ik vind Kidsweek echt een supertoffe krant. Als ik donderdagmiddag uit school kom, ben ik altijd blij als hij in de brievenbus ligt”.

B. de G. uit H.

Kies hier jouw Kidsweek abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 2 jaar

✅ prijs: € 7,62 per maand

✅ eenvoudig opzegbaar

208.95 182.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 jaar

✅ prijs: € 7,70 per maand

✅ eenvoudig opzegbaar

104.95 92.45
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: half jaar

✅ prijs: € 8,58 per maand

✅ eenvoudig opzegbaar

58.50 51.50

Kidsweek proefabonnement voor nieuwsgierige kids

Wil je graag dat jouw kinderen helemaal op de hoogte zijn van wat er speelt in de wereld? Dan is een proefabonnement op de Kidsweek een zeer goed idee. Het is namelijk een zeer populaire Nederlandse weekkrant op de basisschool. Een proefabonnement is de ideale manier om deze populaire weekkrant beter te leren kennen. Wil je als volwassene op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem dan bijvoorbeeld een proefabonnement op de Volkskrant.

Over de Kidsweek

De Kidsweek brengt nieuws voor kinderen op een begrijpelijke en leerzame manier.  Serieus nieuws uit binnen- en buitenland wordt afgewisseld met interessante feitjes en allerlei gekke weetjes. Inmiddels is deze krant voor kinderen al bijna vijftien jaar oud. Het eerste nummer verscheen op 16 april 2003. In eerste instantie richtte de krant zich op kinderen in de leeftijdscategorie 10 tot 14 jaar. In 2004 verscheen de Kidsweek Junior, een krant voor kinderen van 7 tot 10 jaar oud.  In de loop der jaren is er veel veranderd. Zo is het logo anders en verschijnen er inmiddels twee kranten. In 2009 besloot de redactie namelijk om een krant voor de basisschool én voor de middelbare school te maken. Voor kinderen op de basisschool heet de weekkrant nog steeds de Kidsweek, terwijl middelbare scholieren elke week ‘7 Days’ ontvangen.

Nieuws om over te kletsen op school

Het lezen van de Kidsweek is voor basisscholieren de perfecte manier om de wereld beter te leren kennen. Op school hebben ze voortaan genoeg onderwerpen om over te kletsen. Sterker nog, op die manier is het ooit allemaal begonnen. Uitgever Roland Pelle vond het erg vervelend dat een van zijn kinderen geen geschikt onderwerp kon vinden voor de nieuwskring op school. Zodoende kwam hij op het idee om een krant voor kinderen te beginnen. Dit bleek een idee uit duizenden, want inmiddels is de zijn krant niet meer weg te denken uit de schoolwereld.  Het nieuws is onderverdeeld in verschillende categorieën:

 • Binnen- en buitenland
 • Sport- en dieren
 • Puzzels
 • Moppen
 • Weetjes
 • Prijsvragen

Voordelig Kidsweek proefabonnement

Met een Kidsweek aanbieding bespaar je flink in de portemonnee. Je hoeft immers niet meteen de volle prijs van een compleet abonnement te betalen. Pas na een proefperiode van enkele weken neem je de beslissing of je deze krant wekelijks op de deurmat wilt laten vallen. Deze populaire krant voor kinderen biedt diverse soorten abonnementen aan:

 • Abonnement met korting. De kinderkrant valt elke donderdag op de deurmat.
 • Met dit voordelige proefabonnement op de Kidsweek ontvang je de krant 6 weken voor slechts 6 euro.
 • Abonnement op de Kidsweek met een cadeau. Je ontvangt de krant elke donderdag, en krijgt er nog een geweldig welkomstscadeau bij ook.

Kidsweek abonnement voor scholen

De Kidsweek is terug te vinden op tientallen Nederlandse scholen. Basisscholen hebben de mogelijkheid om een speciaal schoolabonnement af te sluiten. Deze heet ‘Kidsweek in de Klas’ en helpt kinderen om begrijpend te leren lezen. Het is een educatieve methode die bestaat uit kranten en lesboekjes. Zo kunnen docenten de laatste artikelen uit de krant samen met de kinderen bespreken.

Scholen hebben de keuze uit de volgende drie abonnementen:

 • Begrijpend Lezen met de Krant. Het heeft een voordelig proefabonnement waarbij je 6 weken 15 exemplaren van de krant en 15 lesboekjes ontvangt.
 • Begrijpend Lezen digitaal abonnement. Geen kranten en lesboekjes, maar wel alles digitaal lezen.
 • De klas krijgt elke maand een digitale les mediawijsheid.

Mediawijsheid

Het lezen van de Kidsweek brengt allerlei voordelen met zich mee. Zo draagt het bij aan de leesvaardigheid en ontwikkeling van kinderen.  Het lespakket bestaat uit diverse kranten en boekjes die de kinderen moeten lezen. Vervolgens moeten ze praten over de nieuwsonderwerpen. Zo bestaat het lesprogramma van Mediawijsheid uit allerlei opdrachten die de kinderen leren om met nieuwe media om te gaan. De klas discussieert bijvoorbeeld over allerlei onderwerpen die een belangrijke rol spelen in de maatschappij.  Hoe ga je om met social media, en op welke manieren kun je veilig internetten?

Website

Natuurlijk is de Kidsweek met zijn tijd meegegaan. Zo heeft het een mooie website waarop kinderen het laatste nieuws uit binnen- en buitenland kunnen lezen. Denk bijvoorbeeld aan de laatste ontwikkelingen uit de politiek, maar ook gekke gebeurtenissen en dierennieuws.  Dit alles wordt natuurlijk op een begrijpelijke manier geschreven. Net als de papieren versie is ook de digitale variant leuk én leerzaam  Zo vermaakt de jeugd zich prima met de quizjes en puzzels op de website. Minstens zo populair is de Facebook pagina van de kinderkrant. Alle nieuwtjes van de website verschijnen vrijwel meteen op social media. Wanneer kinderen een leuk nieuwtje zien kunnen ze dit liken en delen.

Veel kinderen bekijken bijna elke dag filmpjes op YouTube. Het is dan ook geen verrassing dat de populaire kinderkrant ook een uitgebreid digitaal YouTube kanaal heeft met allerlei mooie filmpjes. Zo kun je onder andere een dag ‘meelopen’ op de redactie en stemmen tijdens de ‘Dier van het Jaar’ verkiezing.

Dé weekkrant voor kinderen

Met een abonnement op de Kidsweek haal je dé weekkrant voor kinderen in huis. Daar hoef je heus niet de hoofdprijs voor te betalen. Wij bieden namelijk verschillende abonnementen aan met een flinke korting.  Hoog tijd om hiervan te profiteren, of je nu een ouder bent of school. Wacht niet langer en maak gebruik van de mooie Kidsweek aanbieding op deze pagina!  Voor slechts een paar euro is jouw kind helemaal op de hoogte van het laatste nieuws.

Probeer ook eens een ander proefabonnement

Terwijl jouw kinderen genieten van de Kidsweek, lees je als volwassene het nieuws in een van de andere Nederlandse kranten. Misschien wil je eerst even kijken welke krant het beste bij je past. Uiteraard behoort een proefabonnement tot de mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor de Telegraaf of Trouw. Of wie weet lees je liever het laatste sportnieuws in het Algemeen Dagblad. Tevens vind je bij ons aanbiedingen voor de Volkskrant en het Parool. Over het algemeen heb je de keuze tussen een abonnement van 4,6 of 10 weken. Kijk daarvoor even naar de voorwaarden van de kranten. Je zou elke week een andere krant kunnen bestellen, of één specifieke krant voor een aantal weken. De keuze is aan jou.

Veelgestelde vragen (FAQ) Kidsweek

Wat is het goedkoopste Kidsweek abonnement?

"Kidsweek abonnement 2 jaar" is de beste deal

Hoeveel Kidsweek aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 3 Kidsweek aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Kidsweek aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 13% korting krijgen op een Kidsweek abonnement.