Grazia abonnement

Grazia abonnement en proefabonnement

Ben je op zoek naar een scherp geprijsd Grazia abonnement of een proefabonnement van Grazia? Wij verzamelden op deze pagina alle abonnementen van Grazia voor je. Zo kun je zelf kiezen welke vorm het best bij jou past en elke week genieten van exclusieve interviews, waargebeurde verhalen, shopping- en beautytips, het laatste celebritynieuws, hotspots en psyche- en health-verhalen. Met Grazia creëer je elke week een ontspannend moment voor jezelf.

     (21) 

“Ik kreeg een Grazia abonnement cadeau van mijn vriendin en heb het blad elke week verslonden. Ik vond het zo’n leuk blad, dat ik zelf maar een goedkoop Grazia abonnement heb genomen.” 

Mevr. R. de K. uit Z.

 

Kies hier jouw grazia abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 8 nummers

✅ prijs: € 55,92

eenvoudig opzegbaar

55.92
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 4 nummers

✅ prijs: € 27,96

eenvoudig opzegbaar

27.96
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 2 nummers

✅ prijs: € 13,98

eenvoudig opzegbaar

13.98

Geef een Grazia abonnement cadeau

Een Grazia abonnement is een stylish cadeau waar de ontvanger wekenlang plezier aan beleeft. Ik weet zeker dat je jouw, zusje, moeder, vriendin of wie dan ook heel blij maakt met dit heerlijke magazine 🙂

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 8 nummers

✅ prijs: € 55,92

stopt automatisch

55.92
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 4 nummers

✅ prijs: € 27,96

stopt automatisch

27.96
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 2 nummers

✅ prijs: € 13,98

stopt automatisch

13.98

Met een Grazia abonnement elke week de meest actuele fashion glossy

Grazia is de eerste wekelijkse glossy van Nederland met een unieke en eigentijdse mix van mode, beauty, psyche, health, entertainment, real life-verhalen en actualiteit. Gaat jouw hart sneller kloppen van deze onderwerpen? Sluit dan snel een betaalbaar Grazia abonnement af.

Korting abonnement Grazia

Als je een Grazia abonnement hebt, ploft het blad wekelijks op de deurmat. Je hoeft dus nooit lang te wachten op een vers exemplaar. Voor een mooie Grazia aanbieding, ben je op deze site aan het juiste adres. De abonnementsvormen verschillen vooral van elkaar in de looptijd. Bij de kortste variant ontvang je 11 nummers van Grazia. Je krijgt dan al 38 procent korting. Als je nog niet helemaal zeker bent of Grazia bij je past, dan is dit een goede optie. Heb je liever een looptijd van 22 nummers, dan ontvang je meer korting: 42 procent. Ben jij een trouwe lezeres en wil je voorlopig nog wel wekelijks de Grazia blijven lezen? Als je kiest voor een abonnement van 44 nummers, krijg je maar liefst 45 procent korting. De uitgever biedt daarnaast ook regelmatig een Grazia abonnement met cadeau aan.

Daarnaast kun je op deze site ook terecht voor goedkope abonnementen van andere tijdschriften. Pak bijvoorbeeld een mooie LINDA. aanbieding mee of sluit een Elle proefabonnement af.

Tip! Een Grazia abonnement is een ontzettend leuk cadeau voor je vriendin, zus, moeder, collega of nichtje. Wist je dat er speciale cadeau-abonnementen bestaan? Het Grazia abonnement cadeau stopt geheel automatisch. Je kunt het abonnement dus met een gerust hart cadeau geven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opzeggen.

Over de wekelijkse glossy Grazia

De allereerste Nederlandse Grazia lag eind 2007 in de schappen. De glossy was meteen een groot succes. Al in 2011 werd Grazia bekroond tot ‘Mercur Tijdschrift van het Jaar’ tijdens het jaarlijkse Tijdschriftengala. De vakjury beargumenteerde dat destijds als volgt: “Grazia inspireert en informeert de doelgroep via een swingende sandwichformule, bestaande uit mode, human interest, shownieuws en actualiteit. Dankzij de superactuele deadline blinkt het blad uit in scoops en spraakmakende reportages.”

Tot augustus 2013 behoorde Grazia tot de portefeuille van Sanoma Media. Sindsdien wordt het blad uitgegeven door Pijper Media, waarbij ook bladen als Beau Monde, Nieuwe Revu en Marie Claire onder de paraplu zitten.

Het blad komt oorspronkelijk uit Italië, waar het in 1938 al voor het eerst verscheen. Grazia is Italiaans voor stijl of elegantie. Tegenwoordig wordt Grazia uitgegeven in vele andere landen over de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Australië. Grazia heeft daardoor een sterk internationaal netwerk.

Waar je over leest met een Grazia abonnement

Grazia heeft een oplage van 97.197 exemplaren per week. Het blad is een van de weinige magazines die onlangs is gestegen in oplage. Elke week lees je in het blad exclusieve interviews, waargebeurde verhalen, shopping- en beautytips, het laatste celebritynieuws, hotspots die over de hele wereld te vinden zijn en goede psyche- en health-verhalen. Grazia biedt een podium aan vier bekende columnisten: Sylvie Meis, Nikkie Plessen, Rose Betram (vriendin van voormalig profvoetballer Gregory van der Wiel) en Moonsisters Jetteke en Lieke van Lexmond.

Voor wie is Grazia?

Grazia richt zich op de werkende vrouw met smaak tussen de 20 en 45 jaar oud. De Grazia-lezeres blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mode en beauty, celebs, human interest en lifestyle. Door het blad heeft ze het gevoel overal over te mee kunnen praten en weet ze wel en niet wil kopen.

Grazia online

Grazia houdt haar lezeressen niet alleen wekelijks op de hoogte via het tijdschrift, maar ook 24/7 online. Het blad heeft door de jaren heen een sterke digitale positie ontwikkeld.

Grazia.nl telt iedereen maand dan 1 miljoen unieke bezoekers en 6 miljoen pageviews. De site plaatst ruim 20 nieuwe artikelen per dag over de nieuwste mode- en beautytrends, de allerlaatste celebnieuwtjes, lifestyleberichten, veelbesproken nieuws en waanzinnige winacties.

Daarnaast is Grazia actief op social media. Op Facebook heeft het blad meer dan 100.000 likes en op Instagram ruim 40.000 volgers. Ook heeft Grazia een populair YouTube-kanaal. Grazia legt daar bijvoorbeeld random questions of dilemma’s voor aan bekende Nederlanders. Zo zie je hieronder hoe Lil’ Kleine een aantal pittige dilemma’s beantwoordt:

Grazia heeft een wekelijkse nieuwsbrief, de Grazia Insider. Het sappigste celebritynieuws, fijne winacties en fashiontips komen dan rechtstreeks in je inbox.

Probeer ook eens andere tijdschriften uit

Ben je er nog niet helemaal uit welk tijdschrift het best bij je past? Door een proefabonnement van meerdere tijdschriften te nemen, kun je verschillende bladen zeer voordelig uitproberen. Of je deze nu allemaal tegelijkertijd op proef wilt of steeds een periode een ander blad uitprobeert. De keuze is aan jou! Naast een abonnement Grazia kun je bij ons ook terecht voor scherpe aanbiedingen voor de volgende tijdschriften: