TV krant abonnement
TV Krant abonnement

TV Krant abonnement en proefabonnement

Met een TV Krant abonnement ben je elke week op de hoogte van alles wat er op TV komt. Ook informatie van on-demand aanbieders zoals Netflix, Videoland en NL Ziet. Kies hieronder een TV Krant en pak een mooie korting en/of een cadeau. 

     (21) 

“Fijne TV gids met duidelijke zenderinformatie. Mooie korting gepakt en aanmelding was snel geregeld”.

Dhr. G. de K. uit H.

Kies hier het voor jou perfecte TV Krant abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 1 jaar

✅  prijs: € 39,95 per jaar

✅ GRATIS Hema cadeaubon t.w.v. € 15

✅  eenvoudig opzegbaar

39.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

 kortingsperiode: 1 jaar

 prijs: € 39,95

 GRATIS bol.com cadeaukaart

 eenvoudig opzegbaar

Of liever een een TV Film abonnement

Met een TV Film abonnement ontvang je elke 2 weken het meest uitgebreide film nieuws.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

kortingsperiode: 2 jaar

prijs: € 35 per jaar

eenvoudig opzegbaar

35.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 jaar

✅ prijs: € 35

✅ eenvoudig opzegbaar

Mis nooit meer je favoriete programma's met een TV Krant abonnement

Voor een lage prijs up to date blijven van de actuele radio- en televisieprogrammering? Dat kan met de voordelige TV-Krant. De TV-Krant is volgens velen de meest overzichtelijke en meest voordelige televisiegids van Nederland. Bij een abonnement op de TV-Krant word je iedere week op de hoogte gehouden van de nieuwste films, de leukste programma’s, toffe games en nog veel meer. Dit alles krijg je voor een zeer voordelige prijs aangeboden! Natuurlijk kan een abonnement op TV-Krant altijd goedkoper. Het is daarom aan te raden om eerst een proefabonnement op TV-Krant af te sluiten voordat je voor een abonnement kiest. Op die manier weet je zeker of de TV-Krant bij jouw wensen aansluit.

TV-Krant: speciaal voor filmliefhebbers

De TV-Krant is niet zomaar een televisiegids. Het magazine onderscheidt zich van andere televisiegidsen zoals de Televizier en de NCRV Gids door de focus op film. Waar alle andere gidsen zich vooral richten op televisieprogrammering gaat het bij de TV-Krant juist om films: welke films worden er gedraaid deze week en welke zijn de moeite waard? In de TV-Krant vind je regelmatig een uiteenzetting, een achtergrondverhaal of een interview wat bij een film hoort die op televisie komt. Bij de Specials lees je bijvoorbeeld diverse artikelen over waarom je welke film écht moet zien.

TV-Krant van Tros

De TV-Krant is oorspronkelijk een uitgave van de TROS. Zij hebben tevens TROS Kompas uitgebracht. De TV-Krant wordt tegenwoordig uitgebracht door HMC: Holland Media Combinatie. De HMC is ook uitgever van dagbladen zoals het Noord-Hollands Dagblad.  Wanneer je een proefabonnement of uiteindelijk een abonnement op de TV-Krant neemt kun je wekelijks een aantal onderwerpen verwachten. De pijlers van de TV-Krant zijn:

  • Entertainment
  • Film
  • Sterren
  • Recensies
  • Series

Acties van de TV-Krant

Heb je een proefabonnement op de TV-Krant afgesloten? Dan zul je zien dat er al gauw allerlei aanbiedingen en leuke acties voorbij komen. Ook op de website wordt met regelmaat een leuke winactie of prijsvraag online gezet. Hierbij kun je vaak een dvd-box of kaartjes voor een bioscoopfilm. Wanneer je je abonneert op de TV-Gids krijg je als welkomstcadeau een mooie bos bloemen of een ander handig en/of leuk cadeau. Je kunt ook kiezen voor korting op je abonnement wanneer je een abonnement op de TV-Krant afsluit.

Voordelen abonnement op de TV-Krant

Wanneer je een abonnement op de TV-Krant afsluit zijn er een aantal voordelen waar je van kunt genieten. Naast de bovengenoemde prijsvragen en winacties heb je iedere week:

  • Een handig en duidelijk overzicht van de filmprogrammering van die week
  • Extra veel informatie en weetjes over films en series
  • De mogelijkheid om diverse recensies van films en series te lezen
  • De mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden van exclusieve voorpremières

De TV-Krant biedt veel meer dan artikelen op internet. Waar filmrecensies op internet vaak niet de diepte in gaan kun je bij de TV-Krant juist hoogwaardige stukken lezen over net uitgebrachte films en series. Sluit vandaag nog een abonnement af met een aanbieding van TV-Krant zodat je zeker weet dat je voordelig kunt genieten van de TV-Krant.

Een ander groot voordeel van een abonnement op de TV-Krant is natuurlijk het feit dat je je huis niet meer uit hoeft om de gids aan te schaffen. De gids wordt namelijk gewoon bij je in huis bezorgd. Dit gebeurt iedere week op hetzelfde moment, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

TV-Krant op social media

Net als veel andere dagbladen en kranten zit de TV-Krant op verschillende social media. Ze zijn actief op Facebook en Twitter. Volg beide accounts om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent de tv-gids. Daarnaast zijn er regelmatig leuke giveaways te vinden op de social media van de TV-Krant. Dat wil je als abonnee toch zeker niet missen? Wie weet win jij de volgende keer wel een te gekke dvd van een mooie serie of een film. Op het YouTube-kanaal van de TV-Krant vind je diverse trailers van films en series die uitkomen, zoals deze trailer van Zvizdal.

Aanbieding TV-Krant

Een abonnement op de TV-Krant hoeft helemaal niet duur te zijn. Sterker nog: de TV-Krant is de goedkoopste televisiegids van heel Nederland! Een abonnement kun je voordelig afsluiten met de juiste aanbieding. Een proefabonnement op TV-Krant is bijvoorbeeld een voordelige optie waarbij je binnen korte tijd van alle voordelen van de gids kunt genieten. Na een bepaalde periode wordt het abonnement automatisch stopgezet. Daarnaast zijn er altijd wel aanbiedingen en acties te vinden om je abonnement goedkoper af te kunnen sluiten. Kies je voor het welkomstcadeau of ga je toch liever voor de fikse korting?

Meer televisiegidsen

Andere klanten kozen reeds eerder voor de TV-Krant en zijn tevreden over de volgende aspecten: ze vinden de TV-Krant informatie, ze vinden het blad mooi vormgegeven en afwisselend en ze vinden dat je waar krijgt voor je geld. Wil je meer proefabonnementen proberen voordat je overstapt op een écht abonnement? We hebben meer aanbiedingen voor je van diverse televisiegidsen. Neem bijvoorbeeld:

Vergelijk deze televisiegidsen met elkaar om zo voor jezelf te kijken welke televisiegids het beste bij jouw wensen aansluit. We durven met 100% zekerheid te zeggen dat wij de goedkoopste aanbieder zijn. We bieden je een laagste-prijs-garantie, mocht je toch ergens anders een goedkopere aanbieder vinden, laat ons dat dan weten. Je krijgt het abonnement dan voor dezelfde prijs inclusief een waardebon van 10 euro voor Bol.com.