PZC abonnement

PZC abonnement en proefabonnement

Met een PZC abonnement ben je al op de hoogte van het laatste nieuws en de achtergronden uit de regio en de wereld. Je ontvangt dagelijks een krant vol feiten, beleving, achtergronden en reportages. Je kunt de PZC op veel verschillende manieren lezen: van alle dagen thuisbezorgd tot de PZC op smartphone, tablet of computer. Door al deze verschillende abonnementsvormen is er altijd een PZC abonnement dat bij je past.

     (21) 

“Fijne krant met veel regionaal nieuws zodat ik mij betrokken blijf voelen bij mijn leefomgeving. Krant ligt altijd op tijd in de brievenbus en de online krant is ideaal voor onderweg”.

Dhr. R. de G. uit M. 

Kies hier het voor jou perfecte PZC abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 3

✅ kortingsperiode: 5 weken

✅ prijs: vanaf € 4,99

✅ gratis: 3 maanden Tijdschrift.nl

✅ stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅  kortingsperiode: 5 weken

✅  prijs: vanaf € 4,99

✅  lees 24/7 digitaal of ontvang de papieren krant

✅  stopt automatisch

4.99
Added to wishlistRemoved from wishlist 1

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 5,50 per week

✅ maandag t/m zaterdag in de brievenbus

✅  lees 24/7 digitaal

✅ eenvoudig opzegbaar

10.38 5.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2, of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,75 per week

zaterdag de papieren krant

✅ lees 24/7 online

✅ eenvoudig opzegbaar

6.81 3.75
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: vanaf € 3,25 per week

onbeperkt toegang tot artikelen

onbeperkt Premiumartikelen

digitale krant met bijlagen (pdf)

5.53 3.25
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1 of 2 jaar of maandelijks opzegbaar

✅ prijs: vanaf € 1,75 per week

onbeperkt Premiumartikelen

2.10 1.75

PZC abonnement voor betrokken Zeelanders

Inwoners van de Zeeland zullen vast de PZC, oftewel de Provinciale Zeeuwse Courant, kennen. Dit is een regionale krant die veel aandacht besteed aan gebeurtenissen en ontwikkelingen in de provincie Zeeland. Het is een krant gemaakt door Zeeuwen voor Zeeuwen. Plaatselijk nieuws komt uitgebreid aan bod elke ochtend. Het is echter ook een goede krant om te lezen als je op de hoogte wilt blijven van het nationale en internationale nieuws. Wil jij deze krant tijdelijk ontvangen? Sluit dan nu een PZC proefabonnement af. Mocht het je bevallen, dan kun je ook altijd een langdurig PZC abonnement met korting aanschaffen.  Ook aanbiedingen voor andere kranten zoals de NRC Next en de Volkskrant zijn hier te vinden.

OVER DE PROVINCIALE ZEEUWSE COURANT


Vandaag de dag bestaat de PZC uit vier edities:

 • Walcheren
 • Bevelanden/Tholen/St. Philipsland
 • Schouwen-Duiveland
 • Zeeuws-Vlaanderen

Al het nieuws uit Zeeland worden verzameld in deze edities. Elke editie bevat natuurlijk ook veel nieuws uit het binnen- en buitenland. Voor de gemiddelde Zeeuw is PZC dé nieuwsbron. Naast de krant boordevol nieuws ontvangt iedere abonnee ook elke ochtend een levendige bijlage. Deze bijlage staat vol met ervaringen en dromen van mensen. Ook wordt er besproken wat mensen beweegt en hoe ze met elkaar omgaan.

PZC ONLINE


De Provinciaalse Zeeuwse Courant heeft een digitale krant, app en nieuwssite. Het laatste nieuws uit Zeeland kun je ook op de nieuwssite volgen. De leukste, meest bijzondere en belangrijke artikelen van de nieuwssite worden dagelijks op de Facebook-pagina van de krant gedeeld. Ook video’s en foto’s worden op deze manier met een groot publiek gedeeld. Like de pagina van PZC om geen nieuwsberichten te missen. De PZC is teven actief op Youtube. Op het Youtube kanaal van de krant wordt met grote regelmaat filmpjes van evenementen, mooie sportmomenten en korte nieuwsitems gedeeld. Hierbij gaat het vaak om nieuws uit de regio zoals in het volgende filmpje:

REDENEN OM EEN PROEFABONNEMENT TE NEMEN


Er zijn veel redenen op te noemen om een PZC proefabonnement te nemen. Het is ten eerste een leuke manier om kennis te maken met deze kwalitatieve nieuwskrant. Een PZC proefabonnement nemen is ook voordeliger dan steeds losse nummers kopen. Je hoeft bovendien de deur niet meer uit, want de krant wordt elke ochtend bij jou bezorgd. Al voor 07.00 ligt de krant al bij jou op de deurmat. Met een kopje koffie kun je op jouw gemak lezen wat er gaande is in Zeeland, Nederland en de rest van de wereld. Het PZC proefabonnement wordt na enkele automatisch opgezegd. Je zit dus nergens aan vast als je een proefabonnement neemt op de Provinciale Zeeuwse Courant.

BIJKOMENDE VOORDELEN BIJ EEN PZC ABONNEMENT

Abonnees van de Provinciale Zeeuwse Courant kunnen lid worden van de PZC Club en profiteren van unieke aanbiedingen. Leden van de PZC Club kunnen voordelig leuke activiteiten ondernemen zoals naar het museum of ergens een exclusieve rondleiding krijgen. Het is vaak ook mogelijk om tegen een fikse korting een voorstelling bij te wonen of iets leuks te gaan doen in de buitenlucht. Abonnees die zich inschrijven voor de PZC Club kunnen ook meedoen aan speciale winacties waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Andere bijkomende voordelen zijn:

 • Het &Magazine helemaal gratis
  Lezers van deze regionale dagblad ontvangen elke zaterdag de dikke weekendkrant e het &Magazine. Dit is een bijlage met leuke artikelen over verschillende onderwerpen zoals reizen, culinair genieten en muziek. Ook interieur ideeën, leestips en de laatste modetrends komen aan bod. In dit magazine lees je ook wekelijks persoonlijke verhalen en inspirerende interviews. Met het &Magazine wordt jouw weekend nog leuker! Dit leuke magazine ontvangt iedereen met een PZC abonnement volledig kosteloos.
 • 24/7 toegang tot PZC digitaal
  Abonnees van de Provinciale Zeeuwse Courant hebben altijd 24 uur en 7 dagen per week toegang tot de digitale versie van de krant. Overal waar je bent kun je het laatste nieuws dus lezen op de tablet, computer of smartphone. Log hiervoor in op denieuwssite van de krant. PZC gaat met de tijd mee en heeft ook een eigen applicatie die je gratis kunt downloaden. De compleet vernieuwde PZC Nieuws App is verkrijgbaar in de App-store (Apple) en de Google Play store (Android). Hiermee kun je 24 uur lang op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws.

UIT WELKE PZC ABONNEMENTEN KAN IK KIEZEN?


Naast het proefabonnement waarbij je deze regionale ochtendkrant slechts enkele weken ontvangt, kun je ook een langdurig abonnement nemen. Je hebt hierbij de keuze uit:

 • Elke dag de krant & dagelijks digitaal
  Bij deze optie krijg je elke dag de papieren krant in de bus. Je kunt echter eventueel ook de digitale versie als je bijvoorbeeld in de trein zit of pauze hebt. Ook het &Magazine ontvang je natuurlijk op zaterdag. Je krijgt ook ‘Topics’, een Nederlandstalige nieuwsapp gratis bij dit PZC abonnement.
 • Zaterdag op papier & dagelijks digitaal
  Dit abonnement is over het algemeen iets voordeliger, omdat je alleen op zaterdag de papieren versie van de weekendkrant en het &Magazine ontvangt. De rest van de week heb je onbeperkt toegang tot de digitale krant. Deze lees je op de smartphone, tablet of computer.
 • Dagelijks digitaal
  Het digitale abonnement is de voordeligste optie. Je ontvangt geen papieren krant, maar blijft op de hoogte door iedere dag de digitale krant raad te plegen.

AANBIEDING PZC ABONNEMENT


Het is begrijpelijk dat je niet teveel geld wilt uitgeven aan een krantabonnement. Dit is gelukkig ook niet nodig als je de PZC aanbiedingen in de gaten houdt. Je kunt dit regionale nieuwsblad bijna altijd tegen een aantrekkelijke prijs tijdelijk uitproberen met een proefabonnement. Vervolgens kun je overstappen op een langdurig PZC abonnement. Over het algemeen geldt: hoe langer je een PZC abonnement afsluit, hoe hoger de korting. Ook als er speciale aanbiedingen zijn, kun je deze hier terugvinden. Ontvang bijvoorbeeld een mooi cadeau of profiteer van een tijdelijke aanbieding.

IK WIL OOK IETS ANDERS LEZEN


Met een PZC proefabonnement of abonnement kun jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport, cultuur en economie. Wie echter ook graag tijdschriften leest, heeft hier de keuzen uit veel magazines waar je een proefabonnement nemen op kunt nemen. Doe jezelf een extra proefabonnement cadeau of verras iemand ermee. Enkele tijdschriften met een mooie aanbieding zijn:

Veelgestelde vragen (FAQ) PZC

Wat is het goedkoopste PZC abonnement?

"Pzc abonnement compleet" is de beste deal

Hoeveel PZC aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 PZC aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een PZC aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 48% korting krijgen op een PZC abonnement.