Happinez abonnement

Happinez abonnement en proefabonnement

Happinez is het mindstyle magazine! Met een Happinez abonnement verrijk jij je leven met diepgang en betekenis. Je kunt dit heerlijke magazine heel voordelig lezen met een van onze aanbiedingen voor een Happinez abonnement. Mocht je een vriendin willen verrassen denk er dan eens aan om een Happinez abonnement cadeau te geven 🙂

     (7) 

“Eindelijk een blad dat meer is dan enkel recepten en fashion. Heerlijk moment als ik thuiskom en hij ligt op de deurmat. Dat betekent telefoon op stil, kopje thee binnen handbereik en genieten van alles wat Happinez te bieden heeft. Ik heb het Happinez abonnement voor 4 nummers besteld om eens te kijken of dit magazine wel echt bij mij past. Voor € 21 is dit een een fijn proefabonnement”.

Mevr. A. van der G. uit N.

Kies hier jouw Happinez abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

Geef een Happinez abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

HAPPINEZ ABONNEMENT – RETRAITE IN JE BRIEVENBUS

Door de drukte van alledag behoefte aan een moment van ontspanning? Een abonnement op Happinez is dan absoluut het overwegen waard. Het is jezelf een retraite cadeau doen, maar dan in het klein. Het magazine neemt je mee in een wereld waar wijsheid en persoonlijke groei de klok slaan. Terwijl je de bladzijden omslaat, zuig je je vol inspiratie. Voor iedereen die elke dag viert en bewust leeft.

Het Happinez abonnement

Als je een abonnement neemt, valt er acht keer per jaar een prachtige editie op je deurmat. Vandaag de dag betalen we graag nergens meer teveel voor. Dit heeft onder andere te maken met de mogelijkheid om van alles, maar dan ook werkelijk alles, online de prijzen te vergelijken. Zo ook de prijzen van proefabonnementen. Hierdoor wordt het mogelijk om kranten zoals de Telegraaf en de Volkskrant zo goedkoop mogelijk te lezen. Dit geldt ook voor magazines. Het verschil loopt in de tientallen procenten. Dus mocht je al overwegen om je op de Happinez te abonneren of zo nu en dan een los nummer kopen: probeer het proefabonnement Happinez en geniet van zoveel mogelijk leesplezier tegen een zo laag mogelijke prijs.

Spiritualiteit

In 2003 is het eerste nummer van het tijdschrift verschenen. Bedenkster Inez van Oord speelde in op het gebied waar nog veel te winnen viel: spiritualiteit en ons geestelijk welzijn. Omdat de primaire levensbehoeften geen echte dagelijkse zorg meer zijn, is dat vlak de laatste decennia steeds belangrijker geworden. Een nieuw concept werd geboren. Het staat ver af van het imago van geitenwollensokken en met het ‘glossy-uiterlijk’ is het aansprekend spiritueel leesvoer voor velen. Dat het een schot in de roos was, bleek ook toen in 2005 het tijdschrift werd uitgeroepen tot ‘Tijdschrift van het jaar’.

Levendig blad

De website van Happinez biedt een aantal extra’s. Zo vind je er columns, blogs en video’s. Je leert er over mediteren, yoga en nog veel meer. Naast het tijdschrift zelf is er ook een online webshop om mooie, eerlijke producten aan te schaffen. Mocht je een bijzonder cadeau zoeken dan ben je daar aan het juiste adres. Denk aan sieraden, spullen voor je huis, producten op het gebied van welness en boeken. Onder het motto van ‘Geluk geef je door’, wordt van de opbrengst tien procent aan goede doelen geschonken. Dat is kopen met hart en ziel. En als klap op de vuurpijl wordt er in september een Happinez festival georganiseerd. Op deze manier komt een blad tot leven. Als abonnee geldt er voor deze extra’s een korting.

Universeel

Maak van de aanbieding Happinez gebruik als je op zoek bent naar zingeving en verdieping. Dit eerste mindstyle magazine van Nederland biedt jou mooie foto’s, rake uitspraken, interviews, reportages, eerlijke producten, columns en tips. Een universeel blad, dat blijkt wel uit de internationale ambities die al zijn verwezenlijkt. Het blad is inmiddels in meerdere landen en talen te verkrijgen. De thema’s die worden behandeld in Happinez zijn grenzeloos, terwijl sommige andere bladen juist wat meer aan Nederland hechten. Neem de roddelbladen of ook een Linda abonnement of een abonnement Wendy zal jou meer op Nederland gerichte informatie verschaffen.

De kracht van Happinez

Waarom is het magazine nu zo’n succes? Waarom nemen steeds meer mensen een abonnement Happinez? De sleutel is de rijke vormgeving gecombineerd met sterke inhoud. Zo simpel is het. Een magazine dat de uitstraling heeft van een glossy en hierdoor feel good en oppervlakkigheid oproept en aan de andere kant serieuze thema’s behandeld. Dit blijft altijd luchtig en prikkelend. Er is niets te zwaar of te wetenschappelijk. Deze kern heeft zich onlangs ook vertaald in een geheel nieuw online platform. De website heeft een metamorfose ondergaan. De horizon is verbreed. Letterlijk, want de website scrolt links naar rechts. Een ruimtelijk gevoel, waardoor er een extra dimensie wordt geboden aan het publiek. De pijlers wijsheid en schoonheid, die ook in het tijdschrift steeds weer de basis vormen, zijn doorgetrokken in deze extra uitingsvorm.

Leer de columnisten kennen met een Happinez proefabonnement

Een belangrijk onderdeel van wat je mag verwachten als je gebruik maakt van de Happinez aanbieding is dat je even een kijkje neemt in de inzichten van een aantal interessante personen. Ook zij denken na en schrijven over leven met hart en ziel. Zij zoeken net als wij naar verdieping en zingeving.

Door de recent aangetrokken columnisten krijg je als lezer mee hoe een Marnix Pauwels, foodie Kyra de Vreeze, journaliste Pauline Bijster, globetrotter Martijn Doolaart en Susan Smit de wereld zien. Dit zijn slechts enkele van de bijdragen.

Geluk

Meegaand met de tijd heeft Happinez ook een eigen Youtube kanaal. De kern van dit kanaal is geheel in de termen van het blad. Geluk is geen negen tot vijf baan, maar een levensstijl. Het team achter het magazine maakt de droom werkelijkheid door steeds weer mooie verhalen en inspirerende inzichten te verzamelen. En wat is er nu mooier dan dit allemaal te kunnen delen met de lezers? Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt. Laat dat nu typisch zo’n Happinez uitspraak zijn.

Kies voor jouw geluk – neem een Happinez abonnement

Keuzes maken. Dag in dag uit hebben we daarmee te maken. Het begint zodra je wakker wordt en het eindigt pas zodra je in de avond weer in slaap valt. Zo zul je ook op het gebied van lectuur een keuze moeten maken. Je kunt (en wilt) je zeer waarschijnlijk niet op al te veel bladen abonneren. Daarom moet je het jezelf niet te moeilijk maken. Vraag jezelf het volgende af: wil je een blad ontvangen dat verdieping en zingeving brengt? Wil je op dit vlak het beste? Als het antwoord op deze vragen ‘ja’ luidt, bedenk dan het volgende: in de wereld van magazines is dit blad een unieke keuze. Er is geen ander dat echt in de buurt komt qua inhoud en vormgeving. De kwaliteit wordt al jarenlang gewaarborgd. Welke leeftijd je hebt en in welke situatie je momenteel ook zit, de inspirerende content van het blad zal je keer op keer een duwtje in de goede richting geven. Een abonnement Happinez is daarom een stukje op weg naar jouw geluk en uiteindelijk dat van iedereen om je heen.