Aan de haak abonnement

Aan de Haak abonnement en proefabonnement

Haken is hip! En een abonnement Aan de Haak is de ideale gids voor al jouw haakprojecten. Van kleine cadeautjes, tot uitdagende projecten voor decoratie en kleding, Aan de Haak is het leukste tijdschrift voor elke haakliefhebber. Geef jezelf vandaag nog een Aan de Haak abonnement cadeau en ontvang 6x per jaar dit prachtige magazine thuis.

     (7) 

Telkens als Aan de Haak op de mat valt, word ik weer enthousiast. Ze hebben altijd de leukste projecten en vaak kriebelt het om er gelijk aan te beginnen. Mijn man heeft me eerst een Aan de Haak proefabonnement cadeau gedaan, maar dit werd al snel een doorlopend abonnement, ik krijg geen genoeg van dit blad! Leuk ook om te weten dat er nog veel meer haak liefhebbers zijn, net als ik, en om elke keer weer zoveel inspiratie te ontvangen.

Mevr. L. van D. uit G.

 

Kies hieronder jouw Aan de Haak abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 16 nummers

✅ prijs: € 103,20

✅ inclusief 8 specials

eenvoudig opzegbaar

203.60 103.20
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 12 nummers

✅ prijs: € 75,55

✅ inclusief 8 specials

✅ eenvoudig opzegbaar

140.00 75.55
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 8 nummers

✅ prijs: € 54

✅ inclusief 4 specials

✅ eenvoudig opzegbaar

103.00 54.00

Geef een Aan de Haak abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 12 nummers

✅ prijs: € 75,55

✅ inclusief 8 specials

✅ stopt automatisch

140.00 75.55
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 8 nummers

✅ prijs: € 54

✅ inclusief 8 specials

✅ stopt automatisch

103.00 54.00

EEN AAN DE HAAK ABONNEMENT VOOR DE HAAKFANAAT

Aan de Haak is het ideale magazine voor de haakfanaat. Elke 2 maanden ontvang je met dit blad de leukste bundel haak inspiratie in huis. Elke editie van Aan de Haak staat boordevol met gloednieuwe haakprojecten. Je wordt bij de hand genomen en uitgedaagd, en voor je het weet heb je een hele collectie mooie haakprojecten klaar. Leuk om cadeau te doen, voor een babyshower of aan die ene lieve collega, of leuk voor in huis, bijvoorbeeld een mooi gehaakte raamdecoratie. Niets geeft weer dat je écht om iemand geeft, dan een zelfgemaakt geschenk dat precies bij de persoon past. 

Haken is de eeuwenoude kunst van werken met draad, waarmee je de meest mooie en handige creaties tevoorschijn kunt toveren. En hoewel het een techniek is die onze grootmoeders al kenden, is het nu hipper dan ooit. Door het ontwikkelen van de vaardigheid van haken leer je fijn met je handen werken, creëer je mooie rustmomenten in je dag en heb je aan het eind altijd een prachtig object om mee te pronken. Het is de ideale bezigheid voor iedereen die graag creatief bezig is en met een abonnement Aan de Haak heb je nooit een tekort aan inspiratie voor leuke haakprojecten. Je bespaart ook nog een flink met een mooie abonnement Aan de Haak aanbieding, zoals we die hier voor je op een rijtje hebben gezet. 

Een Aan de Haak abonnement is een leuk cadeau voor jezelf, maar ook voor iemand waarvan jij weet dat haken ook echt haar of zijn ding is. Net als met bijvoorbeeld een abonnement La Maison Victor of een abonnement Knipmode, geeft een abonnement Aan de Haak je telkens weer de portie ideeën en enthousiasme voor het uitvoeren van je eigen zelfmaak projecten. Neem je een Aan de Haak proefabonnement, dan stopt dit weer vanzelf. Ben je meer op zoek naar interieur inspiratie? Neem dan eens een kijkje bij onze mooie aanbiedingen voor een abonnement Ariadne at Home of een abonnement vtwonen

WAT KRIJG JE MET EEN AAN DE HAAK ABONNEMENT?

Met een abonnement Aan de Haak krijg je elke twee maanden dit leuke magazine thuis gestuurd. Elke editie van Aan de Haak heeft minstens 84 kwaliteit pagina’s in vol kleur en brengt de mooiste haakpatronen bij je thuis. De haakprojecten in Aan de Haak zijn altijd uniek en zul je nergens anders kunnen vinden. Elk project wordt zorgvuldig uitgelegd en met heldere foto’s en stap-voor-stap uitleg zie je precies wat de bedoeling is. Of het nu een leuk hebbedingetje is zoals een setje eierwarmers, of een meer uitdagend project zoals een volledig gehaakte deken; met Aan de Haak kom je altijd tot een goed resultaat. Wat dacht je van het zelf haken van een schattige baby mobile? Of een stel gehaakte pannenlappen als geschenk voor je schoonmoeder? Je zult geen genoeg krijgen van de leuke ideeën in Aan de Haak, elke uitgave is met een abonnement Aan de Haak weer een feestje. Extra fijn is natuurlijk dat je met een goede Aan de Haak aanbieding, het blad velen malen goedkoper thuis ontvangt, dan wanneer je het los in de winkel koopt. 

Ga je voor een abonnement met een mooie Aan de Haak aanbieding, dan krijg je alle voordelen van een Aan de Haak abonnement. Als abonnee heb je toegang tot de online versie van Aan de Haak, wat een prachtig naslagwerk is voor extra inspiratie. Je kunt Aan de Haak daarmee overal lezen, of het nu op de computer, de tablet of de iPad is. Ook ontvang je met een Aan de Haak abonnement mooie abonnee kortingen bij web winkels en musea, en kun je meedoen aan leuke winacties voor jouw hobby. Elke jaar brengt Aan de Haak specials uit, die volledig in het teken van een creatief thema of een hippe haaktrend staan. Met een abonnement Aan de Haak ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en komt er een special uit dan weet jij hier als eerste van. Wil je het blad eerst even proberen? Kies dan een voordelig Aan de Haak proefabonnement.. 

ALTIJD INSPIRATIE MET AAN DE HAAK

Extra speciaal aan een Aan de Haak abonnement, zijn de Crochet Along projecten. In een Crochet Along project werk je een aantal weken, samen met andere Aan de Haak abonnees, aan een leuk mystery project. Het spannende hier is dat je aan het begin nog niet precies weet hoe het eindresultaat eruit gaat komen te zien. Wel ontvang je alle informatie om aan het project te beginnen en uiteraard de aanmoediging om steeds weer een stukje verder te komen. Met duidelijke werkbeschrijvingen en handige video’s weet je altijd precies wat te doen. Een Aan de Haak abonnement is het ideale cadeau voor de haakliefhebber, of je dat nu zelf bent, of iemand kent die helemaal gek van haken is. Haken is een hele leuke hobby en niets is zo fijn als elke twee maanden weer een mooie portie haakinspiratie te ontvangen, met een Aan de Haak abonnement of een Aan de Haak proefabonnement. 

Met een Aan de Haak abonnement wordt je dan ook echt onderdeel van een enthousiaste haak gemeenschap. Naast de interactieve Crochet Along projecten, is het blad natuurlijk te vinden op de sociale media. Op de Facebookpagina van Aan de Haak, of op hun Instagram account, kun je andere haak liefhebbers ontmoeten en ideeën uitwisselen. Zit je een keer vast met een project, of heb je net een leuk item af, dan deel je het in de groep. Op Pinterest kun je de mooie patronen voorbij zien komen, met een overzichtelijk indeling op rubriek, van Kids, Kleding, Home Deco en Amigurumi Knuffels. Tot slot volg je Aan de Haak op YouTube, waar je de meest handige video’s vindt en alle Crochet Along projecten uitgebreid worden weergegeven. Hier krijg je bijvoorbeeld een kijkje in de eerste week van het Mystery Picknickkleed project, wat je gelijk zin geeft om aan de haak te gaan!

Veelgestelde vragen (FAQ) Aan de Haak

Wat is het goedkoopste Aan de Haak abonnement?

"Aan de haak abonnement 16 nummers" is de beste deal

Hoeveel Aan de Haak aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 5 Aan de Haak aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Aan de Haak aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 50% korting krijgen op een Aan de Haak abonnement.