zin abonnement
zin abonnement

Zin abonnement en proefabonnement

Het leven wordt pas écht leuk na de 50! Een Zin abonnement is er voor de vijftigplussers die alles uit het leven willen halen. Die nadat de kinderen het huis uit zijn en de carrière in goede banen loopt, nu echt tijd voor zichzelf hebben. Nu is er tijd voor ontplooiing en ontwikkeling, maar ook voor genieten en ontdekken. Neem een abonnement Zin en ontvang elke vier weken een enorme bundel sprankelende inspiratie en mooie inhoud om het beste uit jezelf en uit het leven te halen. Van Zin krijg je zin!

     (17) 

Elke maand weer een feestje wanneer de Zin binnen is. Het is een ontzettend veelzijdig blad en dat vind ik zo fijn, er staat altijd iets verrassends of vernieuwends is. Voor de uitgebreide interviews in Zin maak ik altijd even tijd, je leert toch elke keer weer van het verhaal van een ander. Ik kan een Zin abonnement zeker aanraden! 

Mevr. T. van V. uit W.

 

 

Kies hieronder jouw Zin abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 26 nummers

√ prijs € 107

√ 35% korting

√ eenvoudig opzegbaar

165.10 107.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 13 nummers

√ prijs € 58,50

√ 29% korting

√ eenvoudig opzegbaar

82.55 58.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 6 nummers

√ prijs € 30

√ 23% korting

√ eenvoudig opzegbaar

39.00 30.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 17,50

√ 10% korting

√ stopt automatisch

19.50 17.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 17,50

√ 10% korting

√ stopt automatisch

19.50 17.50

EEN ZIN ABONNEMENT VOOR DE 50-PLUSSER MET ZIN!

Met een Zin abonnement geniet je 13 keer per jaar van een heerlijk magazine dat helemaal voor jou geschreven is. Het blad staat vol interessante verhalen en fascinerende interviews, tips voor een goed leven, cultuur inspiratie en goed lifestyle advies. Zin is er voor diegene die midden in het leven staan, zowel vrouw als man, voor diegene die graag echt genieten. Zin magazine blinkt uit door de levenslust, maar ook de eerlijkheid die het blad uitstraalt. Het prikkelt graag je nieuwsgierigheid en daagt uit tot net iets verder kijken dan je neus lang is. Maar het blad durft ook kritisch te zijn, en zet je aan het denken. Dacht je dat je zo op de helft van je leven al veel antwoorden gevonden had, blijkt het dat er nog ontzettend veel leuke vragen te stellen zijn! Zin is hierbij inspiratie, met een abonnement Zin wordt je weer aangezet tot het verwonderen. 

Geef jezelf dit leuke blad cadeau. Hier vind je de mooiste aanbiedingen voor een abonnement Zin, met een korte looptijd of een fijne korting. Een Zin abonnement is ook ideaal als cadeau, stuur het blad naar iemand waarvan jij weet dat ze graag lezen, graag ontdekken, graag de zaken wat extra kleur geven. Net als een Margriet abonnement of een Libelle abonnement is een Zin abonnement er voor de vrouw of man die graag even tijd voor zichzelf neemt, het leuk vind om nieuwe uitdagingen aan te gaan en constant geïnspireerd wil worden. Het leven is kort, dus haal alles eruit en geniet ervan met een Zin abonnement!

WAT KRIJG JE MET EEN ABONNEMENT ZIN?

Met een Zin abonnement krijg je sowieso dit geweldige blad elke vier weken gratis thuisbezorgd. Het is heerlijk om een tijdschrift thuis te ontvangen, als een klein cadeautje op de deurmat. Je hebt het blad ook als eerste in huis, voordat het in de winkel is verschenen. Leuk als je mee wilt doen aan de acties of prijsvragen in het blad! Met een abonnement ontvang je Zin bovendien stukken goedkoper dan wanneer je losse nummers koopt. Cadeau abonnementen Zin stoppen automatisch, en de langlopende aanbiedingen zijn alsnog makkelijk op te zeggen. Je kunt Zin dus prima even uitproberen, zonder dat je teveel uitgeeft. Is het toch niets voor je, dan probeer je de volgende keer een mooie aanbieding voor een Harper’s Bazaar abonnement of een Vrij Nederland abonnement

De eerste editie van Zin verscheen in 2004, onder Sanoma Uitgevers. Het tijdschrift heeft echter niet stilgestaan en is steeds weer verfrist, met nieuwe rubrieken en leuke invalshoeken. Het is een ontzettend veelzijdig blad geworden, een blad dat je het liefst in een ruk uitleest. Ondertussen verzorgd New Skool Media de uitgave van Zin en staat Alida Dijk als hoofdredacteur aan het roer. Zij en haar enthousiaste redactie houden je tussen de Zin nummers door graag op de hoogte van de laatste updates op Zin.nl, de mooie website van het magazine. Ook op sociale media zijn ze te vinden, met een actieve Facebook pagina, een inspirerende Twitter account en mooie fotografie op Instagram. Zin blijft verrassen, en met een abonnement Zin mis je geen enkele editie meer!

DE RUBRIEKEN VAN ZIN

Zin is uniek in haar segment in de tijdschriftenwereld. Hoewel duidelijk gericht op de 50 plus doelgroep, biedt het blad een enorme verscheidenheid aan onderwerpen en aandachtspunten. De artikelen en reportages in Zin scharen zich rond verschillende pijlers, allemaal onderwerpen die in een leven van iemand met ervaring een rol spelen. In de rubriek Verwonder gaat het blad op onderzoek uit en biedt je de meest interessante verhalen. Interviews met prachtige mensen bijvoorbeeld, spraakmakende Nederlanders wiens verhaal je echt raakt. Een kijkje in het leven van een ander kan enorm inspirerend zijn en Zin gaat met haar interviews altijd net iets dieper. Die diepgang is kenmerkend aan het blad, dat liever eerlijke inhoud biedt, dan oppervlakkige praat. 

Ook cultuur krijgt veel aandacht in Zin, van theater tot muziek, van boeken tot tv, van festivals tot tentoonstellingen. Er is ontzettend veel beschikbaar wanneer het op kunst en entertainment aankomt en met een abonnement Zin weet je altijd wat de moeite van het zien is, en wat je best kunt overslaan. Zin kan ook lekker praktisch worden, met nuchtere reportages en artikelen over alles gezondheid, carrière en financiën, persoonlijke verzorging, winkelen en lekker in de keuken bezig zijn. Maar ook de geest krijgt aandacht, met psychologie, mindfulness, sociale contacten en geluk. Het advies in Zin wordt nooit belerend, het blad weet dat haar lezers al heel wat ervaring helpen. Maar ze kunnen wel verrassen en verrijken, en je aansporen dichterbij jezelf te komen en te blijven. Tot slot gaat Zin er graag op uit. Een abonnement Zin geeft je elke maand weer de leukste reisinspiratie, met plekken waar je maar al te graag naartoe gaat. De fotografie van het blad brengt exotische locaties bij je thuis en maakt dat je je horizon verbreed. De Zin redactie neemt je met liefde mee naar de mooiste uithoeken van deze planeet, zoals hier in prachtig Tsjechië per trein:

Zin magazine barst met elke editie van de inspiratie en een Zin abonnement is dan ook ideaal voor de iedereen met al wat meer ervaring, maar nog steeds onbegrensde levenslust. Laat Zin je zin geven!

Veelgestelde vragen (FAQ) Zin

Wat is het goedkoopste Zin abonnement?

"Zin abonnement 26 nummers 35% korting" is de beste deal

Hoeveel Zin aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 5 Zin aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Zin aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 36% korting krijgen op een Zin abonnement.