Weekend abonnement

Weekend abonnement en proefabonnement

Ook zo nieuwsgierig wat er allemaal gebeurt in de wereld van de glitter en glamour? Neem dan nu een voordelig Weekend abonnement en lees elke alle ins en outs van onze sterren! We hebben verschillende Weekend abonnementen voor je, met een korte looptijd of juist een langer lopend abonnement. Kies hieronder  gemakkelijk uit de vele Weekend aanbiedingen.

     (21) 

“Dit is mijn guilty pleasure, heerlijk met een kop thee op de bank en me verheerlijken aan de roddels van onze BN’ers. Aanvraag was snel geregeld”.

Mevr. G. de K. uit H.

Kies hier het voor jou perfecte Weekend abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 26 nummers

✅ prijs: € 70

eenvoudig opzegbaar

89.18 70.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 26 nummers

✅ prijs: € 11,70 per maand

eenvoudig opzegbaar

14.86 11.70
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 40

eenvoudig opzegbaar

44.59 40.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 8 nummers

✅ prijs: € 25

✅ eenvoudig opzegbaar

27.44 25.00

Weekend cadeau geven? Kies hier een abonnement!

Een cadeau bedenken kan soms lastig zijn. Waarom geef je niet een tijdschrift abonnement cadeau? De ontvanger heeft wekenlang plezier van je cadeau. Kies hieronder een Weekend cadeau abonnement. De cadeauabonnementen stoppen uiteraard automatisch.

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 26 nummers

✅ prijs: € 70

✅ stopt automatisch

89.18 70.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 13 nummers

✅ prijs: € 40

✅ stopt automatisch

44.59 40.00
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 8 nummers

✅ prijs: € 25

✅ stopt automatisch

27.44 25.00

Weekend abonnement voor de laatste nieuwtjes van onze sterren

Houd je van de laatste roddels en nieuwtjes omtrent alle bekende en beroemde mensen van over de hele wereld? dan kun je bijvoorbeeld een Privé abonnement afsluiten, maar er zijn natuurlijk nog veel meer bladen, zoals bijvoorbeeld de Weekend. Lijkt het je leuk om dit magazine niet alleen bij de tandarts, maar ook thuis te kunnen lezen? Dan is het een goed idee om een proefabonnement Weekend af te sluiten. Zo heb je de mogelijkheid het eerst eens te proberen om daarna een Weekend abonnement af te sluiten.

WAT KUN JE VAN EEN WEEKEND ABONNEMENT VERWACHTEN?

Het antwoord daarop is eigenlijk heel eenvoudig. Alle nieuwtjes, roddels en wat al niet meer aangaande bekende Nederlanders en buitenlandse beroemheden staan bij een Weekend abonnement tot je beschikking. Uiteraard is er meer in dit blad te lezen. Hierbij kun je denken aan mode. Er komen verschillende reportages voorbij waarin beroemde of bekende mensen op de foto worden gezet, zodat hun outfits kunnen worden bekeken en geanalyseerd. Soms valt het mee, andere keren zal de kritiek een beetje harder zijn. Op die manier blijf je een beetje op de hoogte wat bekende Neder- en buitenlanders vandaag de dag dragen.

DE WEEKEND REDACTIE

Zoals iedere krant, week- of maandblad en zelfs televisiegids heeft ook de Weekend een eigen redactie, bestaande uit:

  • Bart Ettekoven
  • Marc van der Linden
  • Monique Sterker
  • Nick Dijkman
  • Johan Lok
  • Emilie van Kaam

Marc van den Linden is een naam die haast iedereen wel kent. Van origine is Marc een Koninklijk Huis deskundige. Daarnaast is hij hoofdredacteur bij het weekblad Weekend, maar ook van het tijdschrift Royalty, die allebei door Audax Publishing worden uitgegeven. Tevens schreef Marc en boek over de ‘royals en heeft hij gewerkt voor onder andere SBS6 en de TROS. Maar naast deze werkzaamheden werkt hij ook als freelancer voor meerdere tijdschriften in zowel binnen- als buitenland. Het is april 2007 wanneer zijn boek over prinses Máxima verschijnt. Het lukte van der Linden om met twee buitenechtelijke kinderen van wijlen prins Bernhard in contact te komen. Deze leefden tot die tijd in volledige anonimiteit. In 2011 verscheen het boek dat hij over prins Bernard van Lippe-Biesterfeld schreef, met de titel “De vrouwen van Prins Bernhard”. In dat boek onthulde Van der Linden het bestaan van een derde buitenechtelijke dochter van de prins. Deze dochter nam het eerste exemplaar van het boek in ontvangst. Tegen de tijd van de troonwisseling schreef hij ook het boek “Beatrix portret van onze koningin” en “Willem Alexander portret van onze nieuwe koning”. Deze boeken konden in 2013 door klanten van supermarktketen C1000 in ontvangst worden genomen. Van der Linden was ook in Amerika op de televisie te zien in de serie “Meet the Royals” op het Art & Entertainment Network en ook was hij te zien als vaste koningshuisdeskundige voor Punkt 12 en Mittags Magazine van de Duitse RTL Television. Vanaf 2003 is hij de vaste royaltydeskundige bij RTL Boulevard.  De afgelopen tijd is er veel te doen aangaande de verloren kilo’s van de eerst zware Marc. In de LINDA. is bijvoorbeeld te lezen hoe hij al 98 kilo is kwijtgeraakt, een bijzondere prestatie.

BART ETTEKOVEN

Nog een redelijk bekende Nederlander is Bart Ettekoven, die als adjunct-hoofdredacteur voor Weekend werkzaam is. Bart is een televisiepresentator en voice-over bij de zender SBS6. In zijn schooltijd was hij voornamelijk aan het werk voor Club Veronica. Een tijd later kreeg hij meer bekendheid door de rol van David Harkema in Goede Tijden, Slechte Tijden te spelen. Voor RTL4 presenteerde hij de programma’s Megafestatie TV en het computermagazine Dubbelklik. Daarna stapte hij over naar SBS6, waar hij drie jaar lang de Rabo Top 40 heeft gepresenteerd en het dagelijkse programma Tabloid. Daarnaast heeft Ettekoven jarenlang als eindredacteur van het showbizzprogramma Shownieuws gewerkt en is hij zoals gezegd de vaste voice-over van SBS6.  Nadat hij een flink aantal jaren bij SBS6 had gewerkt, maakte Ettekoven in oktober 2010 de overstap naar RTL Boulevard, waar hij de eindredactie ging verzorgen, maar als voice-over bleef hij wel bij de zender werkzaam, zo ook bij NET5. Vanaf 2012 versterkt Bart Ettekoven de Weekend redactie als adjunct-directeur.

ABONNEMENT WEEKEND: KORTING OF EEN LEUK CADEAU

Als je een abonnement op Weekend afsluit, dan ontvang je altijd een goede korting en anders een mooi, leuk cadeau. En dat is nou nog eens een leuke Weekend aanbieding te noemen! Er zijn meerdere abonnementen die je af kunt nemen, namelijk:

  • 52x Weekend in huis
  • Je kunt zelf je korting kiezen en per termijn betalen
  • Een weekend proefabonnement waarbij je het blad 13 keer op de mat zult horen vallen, waarna het proefabonnement vanzelf stopt

Uiteraard is het blad ook op social media te volgen, iets wat vandaag de dag gewoon een absolute must is.  Zo zijn ze op Twitter te vinden, maar kan je ze ook op Facebook bekijken. In ieder geval hoef je de Weekend nooit te missen. Via social media blijf je volledig op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen van het weekblad.

Een Weekend proefabonnement proberen is dus zeker de moeite waard. Kijken wat de nieuwste verhalen omtrent bekend Nederland zijn, wat de nieuwste modetrends in Hollywood zijn en nog veel meer. Ontvang de Weekend gewoon tijdelijk op de mat en als het je erg goed is bevallen, heb je de mogelijkheid om een Abonnement op Weekend af te sluiten. De beste verhalen, roddels en meer voor een ontzettend lage prijs in huis, net als alle kranten en andere magazines die we voor je in het assortiment hebben opgenomen. De allerbeste kwaliteit, maar dan voor een stuk minder geld.

Veelgestelde vragen (FAQ) Weekend

Wat is het goedkoopste Weekend abonnement?

"Weekend cadeau abonnement 26 nummers" is de beste deal

Hoeveel Weekend aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 7 Weekend aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Weekend aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 22% korting krijgen op een Weekend abonnement.