PRIVÉ ABONNEMENT EN AANBIEDING

Meest gekozen Privé abonnement door onze bezoekers

Privé proefabonnement

Ben je op zoek naar het goedkoopste Privé abonnement? Hier krijg je 42% KORTING. Voor maar € 1,50 per week ben jij volledig op de hoogte van alles wat er gebeurt in Showbizzland. Liever een abonnement voor langere tijd? Kies dan een van de opties hieronder.

  1. Privé abonnement 2 jaar
  2. Privé abonnement 3 jaar

     (13)

“Wat een fijne Privé aanbieding, voor maar € 6,50 per maand vind ik mijn lievelingsblad elke week op de deurmat”.

Mevr. A. v. H. uit R.

  • Looptijd: 12-36maanden
  • Prijs: 6,50 per maand
  • 42% korting
  • Wekelijks de Privé
  • Lees 24/7 digitaal
  • 100% laagste prijsgarantie
  • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Privé abonnement geeft ons een kijkje in het leven van de BN’ers

We geven het niet altijd graag toe maar we leven nu eenmaal graag mee met BN’ers. En eigenlijk met alle beroemdheden wereldwijd. Zodra er nieuws en ontwikkelingen plaatsvinden dan horen we deze graag. Mocht jij nu het type zijn die hier graag over mee praat en altijd wel op de hoogte is van de laatste gebeurtenissen, dan word je van een abonnement op de Privé erg blij. Het dikste tijdschrift van Nederland dat een kijkje neemt achter deuren die voor menigeen gesloten zijn. Welgeteld zo’n 72 bladzijden vol met informatie over de laatste relatiekwesties, gezondheidstoestanden, woonsituaties en financiële aangelegenheden van de bekende mensen die ons land telt. En ook daarbuiten. Want ook over de grens worden de perikelen op de voet gevolgd. Er worden geen doekjes gewonden om de privé aangelegdenheden van deze personen waarover we zo graag lezen. Of het nu om het Koningshuis, de showbizz of de bups welgestelde en bekende of zelfs beroemde Nederlanders gaat, met Privé praat jij werkelijk overal over mee. Het wordt een roddelblad genoemd, maar om de negatieve inslag van het woord roddelen hoef jij je niet druk te maken. Mensen kopen niet alleen graag van andere mensen, we leven gewoon ook heel graag met andere mensen mee. Het maakt dat het leven van hen wat dichterbij dat van de onze komt. Hierdoor raken we geïnspireerd en zien we soms onze eigen situatie in een aangenamer licht. Met een Privé abonnement loop jij nooit meer achter de feiten aan. Je bent helemaal thuis in het leven van de sterren.

Abonnement Privé  

Mocht je een abonnement op de Privé overwegen, maar om de een of andere reden nog niet overtuigd zijn, dan kun je sowieso voor een proefabonnement gaan. Je zit dan nergens aan vast, behalve dat je je een korte periode wel heel voordelig aan de levens van de BN’ers kan vastklampen en je elke week een dik nummer Privé op je deurmat hoort ploffen. Zeer waarschijnlijk zul je niet kunnen wachten om weer helemaal ‘bijgepraat’ te zijn. Het tijdschrift bevat simpelweg het meeste nieuws, de interessantste foto’s en de allerlaatste onthullingen. Ben jij een liefhebber van entertainment en de showbizz? Dan zorgt de redactie van Privé voor het bevredigen van jouw behoeftes op dit vlak. Zij vertellen jou namelijk wekelijks het laatste spraakmakende nieuws over de sterren uit binnen- en buitenland. Het is een medium dat het vaakst het nieuws haalt, omdat het geen gossip schuwt en eigenlijk nergens voor terugdeinst. Het tijdschrift weet altijd nieuws te brengen waarin de andere tijdschriften hen moeten volgen. Kortom, een gossip tijdschrift dat altijd haantje de voorste is en leidend is op het gebied van persoonlijke verhalen en levensgebeurtenissen rondom bekende personen.

Voor wie

Het is niet voor niets dat er ruim één miljoen mensen elke week de Privé in hun handen hebben. We willen eigenlijk allemaal op de hoogte zijn van hoe het nu gaat met die populaire zanger, die topscoorder van Ajax, die nieuwslezeres, of die en die acteur. Het zijn voornamelijk vrouwen die het blad graag lezen, maar mannen zijn hierbij absoluut niet uitgesloten. Genoeg mannen lezen graag mee zodat ook zij een kijkje kunnen nemen achter de schermen.

Extra losse items

Er is een aparte editie, genaamd de Privé-Royal, waarin specifiek de levens en de verwikkelingen in het Koningshuis worden beschreven. Verder komen hier een aantal mooie fashion- en lifestyle pagina’s aan bod. Van deze editie worden er zo’n 40.000 gedrukt en alleen verkocht als los exemplaar.
Naast de Privé aanbieding is het ook interessant om de jaarlijkse bewaarspecials in de gaten te houden. Ook deze zijn net als de Privé-Royal alleen verkrijgbaar in de losse verkoop. Het zijn luxe specials met een glossy cover waarin exclusieve reportages staan met uniek fotomateriaal.
Als derde is er nog een speciale editie die enkel los kan worden aangeschaft en dat is het Privé vakantieboek. Elke zomer is dit een nummer dat bol staat van het vakantieplezier. Een luxe uitgave van het tijdschrift die de meest aantrekkelijke bestemmingen bespreekt die door de sterren zijn uitgekozen als hun toevluchtsoord om tot rust te kunnen komen. Tevens bevat het de laatste strandtrends en puzzels. Hiermee hoef je je dus ook geen moment te vervelen.

Grenzeloos

Hét gossip tijdschrift van Nederland laat op meerdere plekken van zich horen. Het houdt niet op bij alleen het tijdschrift zelf. Zo kun je online ook je hart ophalen aan het hartzeer van de sterren. De website van Privé wordt 24 uur per dag up to date gehouden. Je kunt je bovendien aanmelden voor hun nieuwsbrief zodat je elke week een extra portie shownieuws en hoogtepunten ontvangt.
Ook is er Privé TV met de laatste video’s op het gebied van entertainment en showbizz. Onder andere wordt de kleding onder de loep genomen die de sterren dragen op de rode loper. Zodra er een flater wordt geslagen ben jij de eerste die dit weet. Maar natuurlijk haal je er ook veel inspiratie uit want de sterren dragen vooral de laatste mode. De Privé wordt uitgegeven door de Telegraaf Media Groep en zodoende bevat de Telegraaf  elke dag weer een pagina met het laatste Privé nieuws. Het is zelfs één van de meest gelezen pagina’s van deze krant. Mocht je naast een tijdschrift ook nog op zoek zijn naar een krantenabonnement, dan zou je met de Telegraaf dus zowel de laatste actualiteiten en de laatste gossip in huis nemen. Een duidelijk pluspunt als je deze krant vergelijkt met kranten als de Volkskrant, het Parool en de Trouw. Maar kun jij eigenlijk nooit genoeg krijgen van de laatste weetjes uit het leven van alle bekende sterren dan is het beter idee om het abonnement op de Privé af te sluiten. En mocht je het gewoon even uit willen proberen dan kun je voor het Privé proefabonnement gaan.

Sociaal blad

Er is niets zo sociaals als een tijdschrift dat binnendringt in het sociale leven van de sterren. Uiteraard kun je Privé ook volgen via de sociale media kanalen. Het tijdschrift is actief op Facebook, Twitter en Instagram. En zij hebben tevens de inhoud van het wekelijkse tijdschrift beschikbaar gemaakt op de Privé Magazine applicatie. Hiermee blijf je nog makkelijker op de hoogte van het sociale reilen en zeilen van onze sterren. Ben jij een sociaal dier en geniet jij van het meest persoonlijke nieuws uit binnen- en binnenland? Of ben jij juist wat minder sociaal maar lees je wel graag over de spraakmakende levens van de sterren en hun vaak flitsende levens? Maak dan vandaag nog gebruik van de Privé aanbieding en ontvang vanaf nu elke week het meest gelezen roddelblad bij jou thuis. Of het nu een abonnement Privé of een proefabonnement Privé betreft, vanaf het moment dat je abonnee bent, hoor je er helemaal bij!

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.