Zoom abonnement

Zoom abonnement en proefabonnement

Een Zoom abonnement is er voor iedereen die helemaal gek is van digitale fotografie en video. Zoom magazine staat elke maand weer vol met interessante artikelen, handige tips & tricks en fascinerende interviews over alles fotografie. Van camera reviews, tot software uitleg, van achtergrondartikelen tot workshops en cursussen, van apparatuur tot nabewerking. Een Zoom abonnement biedt zowel de beginner als de gevorderde fotograaf een schat aan informatie. Naast het tijdschrift zelf, vind je bij Zoom ook een interactief online platform voor fotografen in spe, waar je foto’s kunt delen en van elkaar kan leren. Verbeter je fotografie skills, ontvang elke maand de mooiste inspiratie en sluit je uit bij de fotografie community van Nederland met een abonnement Zoom!

     (17) 

Door Zoom krijg ik zin om foto’s te maken! Het blad staat altijd vol handige tips die je gelijk kunt toepassen, ook de foto inspiratie vind ik fantastisch. Zeker een aanrader voor iedereen die betere foto’s wil leren maken!

Dhr. K. Z. uit H.

 

Kies hieronder jouw Zoom abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 10 nummers

✅ prijs: € 69,95

✅ eenvoudig opzegbaar

99.50 69.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 5 nummers

✅ prijs: € 38,95

✅ eenvoudig opzegbaar

49.75 38.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 24,95

✅ stopt automatisch

29.95 24.95

geef een Zoom abonnement cadeau

Cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch. Hoe fijn is dat? Iemand verrassen zonder al het gedoe van het abonnement opzeggen?

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 5 nummers

✅ prijs: € 38,95

✅ stopt automatisch

49.75 38.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 3 nummers

✅ prijs: € 24,95

✅ stopt automatisch

29.95 24.95

ONTWIKKEL JEZELF ALS FOTOGRAAF MET EEN ZOOM ABONNEMENT

De wereld van de digitale fotografie en video is groot. Met een Zoom abonnement ontvang je elke maand de beste gids voor het navigeren van de fotografie jungle thuis gestuurd. Het is het ideale magazine voor de fotografie fanaat en heeft zowel expert fotografen als absolute beginners iets te bieden. Een Zoom.nl abonnement helpt je bij het ontwikkelen van jezelf als fotograaf, met in elke editie de beste reviews, cursussen, artikelen en tips & tricks. Het magazine is gefocust op digitale fotografie in al haar aspecten, van zowel de praktijk en de techniek van fotografen, als inspiratie voor het maken van de mooiste foto’s. 

Fotograferen kan enorme voldoening brengen, of je het nu als hobby doet of professioneel. Echter kan het lastig zijn om echt goed te worden in fotograferen. Een abonnement Zoom helpt je bij de ontwikkeling van je fotografie vaardigheden als geen ander tijdschrift dit doet. Het is eenvoudigweg ontzettend inspirerend om elke maand de Zoom weer thuis te ontvangen. Het geeft je de handige wetenswaardigheden en advies om beter te fotograferen, maar ook de inspiratie om er steeds weer met je camera op uit te gaan. Met een Zoom abonnement geef jezelf het beste cadeau als fotograaf in spe. Sluit vandaag nog een abonnement Zoom af, we hebben hier de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet! 

Is fotografen niet helemaal je hobby, maar zijn auto’s wel jouw ding, dan ga je voor een mooie aanbieding voor een abonnement Autoweek. Sta je liever urenlang te kokkerellen in de keuken, kijk dan naar een abonnement delicious. En voor degenen die graag hun eigen mode maken, hebben we de beste deals voor een abonnement Knipmode. Voor ieder is er wat wils en een tijdschrift thuis ontvangen is altijd leuk!

VOORDELEN VAN EEN ZOOM ABONNEMENT

Met een Zoom abonnement mis je geen enkele editie en krijg je het blad gratis thuis gestuurd, nog voordat het in de winkel ligt. Het magazine is visueel ontzettend goed in elkaar gezet en werkelijk een lust voor het oog. Maar ook de inhoud van Zoom is ijzersterk, elke maand weer. Elk achtergrondartikel en interview wordt altijd vergezeld van de meest inspirerende fotografie met uiteraard de details en tips erbij om ook zelf zulke mooie foto’s te maken. Je zult merken dat je met een Zoom.nl abonnement al gauw met veel meer kennis foto’s gaat maken. 

Het blad Zoom komt 8 keer per jaar uit en je kunt zelf kiezen of je voor een kortlopend Zoom cadeau abonnement gaat, of een abonnement Zoom met mooie korting. De uitgever van Zoom is Reshift, die lezers van een Power Unlimited abonnement ongetwijfeld bekend voorkomt. Reshift is echt een uitgever van deze tijd, die helemaal inspeelt op het feit dat ons leven zich in steeds grotere mate online afspeelt. Met een abonnement Zoom ontvang je dan ook automatisch de toegang tot de digitale online versie van het tijdschrift. Je kunt daarmee Zoom via een app op je smartphone lezen, of mooi in vol scherm op je tablet, laptop of PC. 

Naast het steengoede magazine en de bruisende online Zoom.nl community, kun je Zoom ook in levenden lijve ervaring met een van de interessante Zoom fotografie workshops. Deze leerzame workshops worden regelmatig gegeven, altijd door een fotografie professional die expert is in een bepaald gebied. Via de website van Zoom, de Instagram of de Facebookpagina blijf je helemaal op de hoogte van de laatste Zoom nieuwtjes en updates. Het Zoom magazine is dus meer dan een simpel tijdschrift, het is een complete fotografie wereld. Neem nu een Zoom abonnement en ontwikkel jezelf als fotograaf.

WAT HEEFT ZOOM TE BIEDEN

Zoom magazine is elke maand weer een bron van informatie om beter te worden in fotografen en echt plezier te beleven aan je digitale camera. De interessante cursussen en workshops die je in elke editie vindt, zijn toegankelijk voor iedereen en bieden onschatbare aanwijzingen om echt betere foto’s te maken. Het blad gaat er niet vanuit dat iedereen fotoapparatuur van duizenden euro’s thuis heeft staan, maar gaat ook juist in om handig foto advies voor wat meer budget gerichte fotografen of degenen die graag dingen op een spectaculaire wijze vastleggen met hun smartphone. Met de rubrieken Praktijk, Techniek en Inspiratie deelt Zoom magazine haar blad overzichtelijk en aantrekkelijk in. 

In Praktijk vind je de cursussen waar je echt iets aan hebt. Workshops met een heldere uitleg en duidelijke aanwijzingen om de kennis toe te passen in je eigen fotografie. Tips voor het vastleggen van de mooiste stadsarchitectuur bijvoorbeeld, of het beste advies voor de ultieme portret foto. Alle cursussen in Zoom zijn tevens in video vorm te bekijken, om alles nog helderder te maken. In Techniek vind je eerlijke reviews over camera’s en andere fotografie apparatuur. Met een Zoom abonnement ben je altijd op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van fotografie hardware en accessoires. Tot slot is er Inspiratie, waar bekende fotografen of amateurs aan het woord komen, over hun ervaring met een bepaalde camera, een speciale fotoreis, of een persoonlijke fotostijl. De mooie foto’s in het blad maken dat je er maar al te graag op trekt om ook zelf de meest bijzondere kiekjes te schieten. En met een Zoom abonnement weet je steeds beter hoe je dit precies doet. 

Uniek bij Zoom is ook de speciale edities die ze uitbrengen. De Zoom specials zijn niet zozeer tijdschriften op zich, maar speciale presetpakketten voor Adobe Lightroom. Met een presetpakket van Zoom.nl transformeer je met een klik je foto’s in prachtige afbeeldingen. Er bestaan presetpakketten voor landschap en portret, voor zwart-wit foto’s en vintage stijl, en een pakket voor het bewerken van dierenfoto’s. Dit zijn werkelijk bijzondere extra’s bij een Zoom abonnement, waar je je fotobewerk-skills in een klap tot grotere hoogtes mee tilt en die het gebruik van de machtige programma’s Adobe Lightroom en Photoshop stukken toegankelijker maken. 

Ook is er de Zoom Academy, een inspirerende omgeving om nog meer over fotografie te leren. Hier vind je de cursussen om dieper op digitale fotografie onderwerpen in te gaan, zoals een cursus om het beste uit Lightroom te halen, of een cursus flitsen en flitstechnieken. Zoom weet wat fotografen bezighoud. Het blad laat je met frisse ogen door je lens kijken en het meeste uit je digitale camera halen. De techniek van tegenwoordig maakt dat zelf een relatief goedkope camera de potentie heeft fantastische foto’s vast te leggen. Maar dan moet je wel weten hoe je ermee omgaat. Een abonnement Zoom neemt je bij de hand in de zoektocht naar de ultieme foto, met de beste cursussen, goed advies, mooie inspiratie en vooral ontzettend veel know-how over alles wat met fotografie te maken heeft. Trakteer jezelf vandaag nog op een Zoom.nl abonnement!

DE ZOOM COMMUNITY

Met een Zoom.nl abonnement ontvang je veel meer dan het diepgaande tijdschrift elke maand in de bus. Je sluit je er ook mee aan bij een complete en ontzettend actieve online Zoom community. Op de website van Zoom vind je een unieke aanvulling om het fysieke tijdschrift, waar de wereld van de digitale fotografie echt tot leven komt. Zoom.nl is een hotspot voor zowel professionele als amateurfotografen en in de speciale foto sectie op de site vind je elke dag de “Zoom foto van de dag” en speciaal uitgelichte foto’s van bijvoorbeeld nieuw talent of in een bepaalde categorie. Het meest bijzondere is nog wel dat al deze foto’s door lezers van Zoom worden ingezonden! De vele foto contributies vinden vervolgens hun weg weer naar het magazine, waar abonnees meedenken met het invullen van de volgende editie. Een bijzondere wisselwerking tussen redactie en de lezers dus. Het is enorm inspirerend om te zien wat een passie voor fotografie teweeg kan brengen, zeker als je het zo mooi en interactief samen ziet als op Zoom.nl en in een abonnement Zoom. Het is geweldig om je beste foto’s in te kunnen sturen en constructieve feedback en aanmoediging te ontvangen van een dynamische groep mede-fotografen. Wie weet wordt jouw foto een keer genomineerd tot “foto van de dag”! Met de tips en wetenswaardigheden die je met een abonnement Zoom opdoet, zul je binnen no-time de meest spectaculaire foto’s kunnen maken. Het is werkelijk de moeite waard, geef jezelf vandaag nog een Zoom abonnement cadeau! Welkom bij Zoom, hier via het eigen Zoom YouTube video kanaal:

Veelgestelde vragen (FAQ) Zoom

Wat is het goedkoopste Zoom abonnement?

"Zoom abonnement 10 nummers" is de beste deal

Hoeveel Zoom aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 5 Zoom aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Zoom aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 30% korting krijgen op een Zoom abonnement.