viva abonnement
Viva abonnement

Viva abonnement en proefabonnement

Met een Viva abonnement geniet je elke week van aangrijpende verhalen, indringende columns en al het andere dat VIVA je te bieden heeft. VIVA is spraakmakend en gaat nooit een onderwerp uit de weg! We hebben verschillende VIVA abonnementen voor je, zodat je altijd een abonnement kunt afsluiten dat bij jou past.

“Top blad! Tijdje geleden een VIVA cadeau abonnement gehad van mijn vriendinnetjes en nu toch maar zelf een VIVA abonnement afgesloten”.

Mevr. W.N. uit A.

Helaas is het niet meer mogelijk om een abonnement op Viva (Mama) af te sluiten.

VIVA abonnement voor stoere onafhankelijke vrouwen

Het blad VIVA is niet meer weg te denken uit het tijdschriftenrek. Het magazine verschijnt wekelijks en is gericht op vrouwen tussen de 20 en 45 jaar. Elke editie is gevuld met boordevol inspiratie op gebieden die de moderne vrouw interesseren. Ben je benieuwd naar de inhoud van dit geliefde tijdschrift? Door een VIVA proefabonnement te nemen kun je ontdekken of dit blad iets voor jou is. Het grote voordeel van een VIVA proefabonnement is dat je nergens aan vast zit. Pas als je het tijdschrift wilt blijven lezen, kun je kiezen voor een doorlopend abonnement op VIVA. Ideaal, vind je ook niet?

OVER VIVA


VIVA kan beschreven worden als een eigentijds merk met veel karakter. Het weekblad van dit merk gaat geen onderwerp uit de weg en heeft niets te verbergen. Dit tijdschrift is eigenwijs en gaat graag op onderzoek uit. Je zou het blad zelfs kunnen vergelijken met ‘het bijdehandje van de vriendinnengroep’. Neem een VIVA abonnement voor een wekelijkse dosis humor en inspiratie. Naast een proefabonnement VIVA kun je ook andere bladen met korting uitproberen zoals de WendyLinda of de Margriet. Probeer meerdere magazines met een proefabonnement. Deze tijdschriften worden ook door veel vrouwen gelezen.

EEN STOER, SPRANKELEND EN SMAAKVOL TIJDSCHRIFT


VIVA magazine wordt gemaakt voor echte vrouwen en zij staan dan ook in elke editie in de spotlight. Met 84 pagina’s probeert het magazine de moderne vrouw te inspireren en te motiveren. Dit wordt gedaan met een dosis humor en eerlijkheid. VIVA beschrijft het magazine als stoer, sprankelend en smaakvol. Je kunt een proefabonnement nemen of een mooie VIVA aanbieding scoren om te ontdekken of je dezelfde mening deelt.

EERSTE NEDERLANDSE MASSAWEEKBLAD VOOR JONGE VROUWEN


Het eerste nummer van dit blad verscheen in 1972. Er bestond destijds nog geen andere massaweekblad voor jonge vrouwen. Hierbij werd ook afscheid genomen van het blad Eva, de voorganger van het tijdschrift. Bij de Eva stond het gezinsleven centraal. Ook onderwerpen zoals mode en woninginrichting werden behandeld. Wat toentertijd bijzonder was, is dat VIVA ook onderwerpen seks en werk centraal stelt.

DE VIVA VROUW


Wie leest dit stoere en sprankelende blad? Het tijdschrift is gericht op de jonge vrouw tussen de 20 en 45 jaar, die zich in de tussenfase van haar leven bevindt. Ze is stoer en nieuwsgierig, maar stiekem ook een beetje gek. Een lezeres van dit magazine is echter ook nuchter en open minded. Ze is daarnaast niet bang om af en toe haar gevoelige kant te laten zien. Ben jij deze vrouw? Dan is het aan te raden om een proefabonnement af te sluiten. Ook als je iemand in deze beschrijving herkent, kun je diegene een proefabonnement VIVA cadeau doen.

PIJLERS


De huidige pijlers die centraal staan bij dit vrouwentijdschrift zijn:

  • Stijl & Update
  • Werk & Leven
  • Seks & Liefde
  • Lijf & Psyche

De gemiddelde VIVA-lezeres vindt het dus leuk om te lezen over onderwerpen zoals beauty, fashion en lifestyle. Ook andere luchtige onderwerpen zoals reizen en gezonde voeding vindt ze interessant. Ze staat echter ook open voor serieuze onderwerpen zoals werk, seks, relaties, actualiteit en persoonlijke verhalen. In de persoonlijke verhalen worden vrouwen aangemoedigd om te laten zien wie ze zijn en hoe ze zijn. Er wordt besproken met welke problemen ze kampen of juist waar ze gelukkig van worden en dankbaar voor zijn.

VIVA MAMA + DIGITAAL


Naast het reguliere tijdschrift brengt VIVA acht keer per jaar een speciaal blad uit voor jonge (aanstaande) moeders. In de VIVA MAMA wordt je als jonge moeder op de hoogte gehouden van de nieuwste positiekleding. Ook ervaringen van andere moeders en bijzondere reportages staan centraal. Elk nummer staat ook boordevol praktische tips die je als jonge moeder goed kunt gebruiken. Dit is een apart tijdschrift waar jij vrijblijvend een proefabonnement op kunt nemen. Een proefabonnement op VIVA MAMA is ook een leuke manier om een aanstaande moeder te verrassen. Je kunt er ook ‘Digitaal lezen’ erbij krijgen. Hiermee kun je het tijdschrift over op de tablet lezen.

ABONNEMENT + DIGITAAL LEZEN


Je krijgt normaal gesproken als je een VIVA proefabonnement afsluit steeds het magazine op jouw deurmat. Het is echter ook mogelijk om een digitaal VIVA abonnement te nemen. Waar je ook bent, met een digitaal abonnement heb je het nieuwste nummer altijd bij de hand. Er zijn mensen die het fijner vinden om op een tablet het magazine te lezen. Je krijgt digitaal lezen er echter vaak gewoon bij als je een proefabonnement afsluit. Voor een dagelijkse dosis VIVA kun je ook de app downloaden. In de app komt alle content van zowel het magazine als de online website samen (AppleAndroid).

VIVA ONLINE


Het blad is online prominent aanwezig. De website van het magazine trekt dagelijks veel bezoekers. Per maand gaat het om ruim 470.000 bezoekers. Op de website staan luchtige artikelen en grappige filmpjes. Ook opmerkelijk nieuws op het gebied van reizen, fashion en beauty wordt op VIVA.nl besproken. De inhoud van de website wordt vaak gedeeld op social media. Het sociale media netwerk van dit merk is namelijk erg actief. VIVA is onder andere op Facebook erg populair. Een bijzonder onderdeel van de website is het VIVA-forum. Er zijn maar liefst 2,8 miljoen gebruikers die gebruik maken van dit forum. Vrouwen kunnen hier hun hart luchten en alles bespreken wat ze maar willen.

VIVA IN BEELD


Wist jij al dat VIVA een eigen kanaal heeft op YouTube? Op dit kanaal worden regelmatig leuke video’s geplaatst. Hierbij kun je denken aan backstage-filmpjes van fotoshoots of samenvattingen van evenementen. Er worden ook met grote regelmaat filmpjes geüpload van leuke en informatieve terugkerende rubrieken zoals ‘What he says’ en ‘Vraagt een vrouw aan de dokter’. Wat erg bijzonder is, is dat er een video-versie gemaakt is van de rubriek ‘Any body’. Dit rubriek bestaat al sinds 1992 en is altijd bijzonder goed ontvangen. Lezeressen staan in deze rubriek naakt afgebeeld en vertellen over hun lichaam. De hoofden van de lezeressen worden niet getoond. Kijk hier hoe dat er uit ziet:

AANBIEDING VIVA


We kunnen ons goed voorstellen dat je graag de VIVA wilt lezen, maar niet teveel geld wilt uitgeven aan tijdschriftabonnementen. Hier vind je daarom een overzicht van een aantal aanbiedingen. Zo kun je dit magazine bijvoorbeeld met korting ontvangen. Kies voor een VIVA abonnement voor een maand, half jaar of jaar. Of kies voor acht nummers en krijg er een leuk cadeau bij in plaats van korting. Het is tijdelijk zelfs mogelijk om tien nummers te proberen voor slechts €10. Grijp dus snel je kans en vind hier een VIVA abonnement of aanbieding die bij jou en jouw budget past.

NOG NIET UITGELEZEN?


Heb je nog meer tijdschriften of kranten op het oog die je graag wilt lezen? Door de beste aanbiedingen te vinden, is het heel betaalbaar om proefabonnementen te hebben op meerdere magazines. Op deze manier kun je de bladen met elkaar vergelijken en beter beslissen welke je het leukst vindt. Je kunt hier kortingen en proefabonnementen vinden voor onder andere:

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws kun je ook een proefabonnement nemen op de krant of deze met fikse kortingen kopen: