NCRV Gids abonnement
NCRV gids aanbieding

NCRV Gids abonnement en proefabonnement

Met een NCRV Gids abonnement ontvang je praktische kijktips. De NCRV Gids heeft een handig en helder programma-overzicht. Met een abonnement weet je zeker dat je nooit meer  je favoriete programma mist. We hebben mooie NCRV Gids abonnementen voor je met korting.

     (4) 

“Goeie gids met een duidelijke programma layout, niets mis mee. Aanvraag was in no time geregeld”.

Mevr. B. de H. uit S.

Kies hier het voor jou perfecte NCRV Gids abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

✅ kortingsperiode: 1, 2 of 3 jaar

✅ prijs: € 48 per jaar

✅ eenvoudig opzegbaar

NCRV Gids abonnement: mis nooit meer je favoriete programma's

Ben je op zoek naar een interessante televisiegids die je wekelijkse een actueel overzicht kan geven over de programmering van televisie- en radioprogramma’s? Misschien is de NCRV Gids dan wat voor jou. Er zijn een reeks andere televisiegidsen te vinden, zoals de Varagids of de Avrobode, maar geen van deze is zoals de NCRV Gids. De NCRV Gids is een televisiegids die uitgegeven wordt door de Nederlandse Christelijke Radio Vereniging. Bij een abonnement op de NCRV Gids verschijnt er iedere week een exemplaar op je deurmat.

De televisiegids van de NCRV is netjes en overzichtelijk. Respect staat bij de NCRV hoog in het vaandel. Dit zie je terug in de uitgebreide televisiegids. Naast de standaard programmering vind je met regelmaat een interessant interview of een leuk achtergrondverhaal in de gids. Zo blijft de gids niet alleen handig maar ook een leuk extraatje om op de koffietafel te hebben liggen. Met een proefabonnement kun je profiteren van een voordelig aanbod: betaal een laag bedrag voor een aantal proefnummers van de NCRV Gids om te kijken of de gids bij jouw wensen aansluit.

PIJLERS VAN DE NCRV GIDS

Wanneer je een abonnement of een proefabonnement op de NCRV Gids neemt kun je wekelijks een aantal aspecten verwachten. Natuurlijk draait de gids om de programmering van televisie- en radioprogramma’s. Andere pijlers van de gids zijn:

 • Film
 • Entertainment
 • Gezondheid
 • Toerisme
 • Radio
 • Televisie
 • Lifestyle

GESCHIEDENIS VAN DE NCRV GIDS

Kort na oprichting van de NCRV verscheen in 1924 de eerste editie van de NCRV Gids. In eerste instantie kreeg de gids de titel Christelijk Tijdschrift voor Radio. De eerste jaren stonden voornamelijk in het teken van programmagegevens hoewel er ook aandacht werd besteed aan iets bijzonders, namelijk het zelf bouwen van ontvangtoestellen voor radio. Na vijf jaargangen was het tijd voor een nieuwe naam: het Christelijk Tijdschrift voor Radio moest plaatsmaken voor Omroepgids. Deze televisiegids bestond tot 1941, omdat de omroepen van de bezetters moesten stoppen met hun bezigheden. In juli 1945 kwam de productie van de Omroepgids weer op gang tot 1966: toen begon de NCRV zelf met het uitgeven van het blad en werd de Omroepgids omgedoopt tot de NCRV Gids. Het duurde nog tot 1995 totdat het blad ondergebracht werd in de BV Programmabladen AKN, de uitgeverij waar ook de KRO en de AVRO hun gidsen uitbrengen. Via video’s op televisie en advertenties in de gids wierf de omroep leden.

DOELGROEP VAN DE NCRV GIDS

De NCRV Gids richt zich met name op mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie 50+. Denk hierbij aan oudere alleenstaanden en oudere tweepersoons huishoudens. Voor deze doelgroep is de inhoud van de gids het meest interessant. Hierbij wordt vooral gekeken naar de actieve oudere vrouw: de vrouw die er nog graag op uit gaat en diverse leuke uitjes wil ondernemen. De doelgroep is over het algemeen kerkelijk: maar liefst 70% van de abonnees is gelovig. Hierbij ligt de nadruk op protestants-christelijk, maar zijn ook andere geloven niet uigesloten. De doelgroep vindt een aantal onderwerpen in het leven belangrijk en interessant, zoals:

 • Het steunen van goede doelen
 • Er regelmatig op uit gaan
 • Toerisme/reizen/vakantie
 • Gezondheid
 • Achtergrondverhalen (van leeftijdsgenoten)

ABONNEEVOORDEEL BIJ NCRV GIDS

Wanneer je na een proefabonnement op de NCRV gids ervoor kiest om een volwaardig abonnement af te sluiten, dan kun je profiteren van een aantal voordelen. Abonnees krijgen bijvoorbeeld met regelmaat een leuke kortingscode of een andere topper van het voordeelprogramma van de NCRV Gids. Ook worden er allerlei tips gegeven om er gratis op uit te gaan. Maak bijvoorbeeld een mooie stadswandeling langs de grachten en historische panden van Utrecht of trek de natuur in op de Veluwe. Houd de website en social media in de gaten, want de NCRV Gids heeft vaak genoeg een leuke winactie of een prijsvraag waarmee je mooie prijzen kunt winnen.

NCRV GIDS PROEFABONNEMENT

Met een proefabonnement op de NCRV Gids zijn er natuurlijk altijd nog een aantal andere voordelen waar je van kunt genieten. Door de uitgebreide omschrijving bij televisieprogramma’s en films ben je altijd als eerste in detail op hoogte van de programmering. In de online versie van de televisiegids vind je vaak net wat minder informatie. Op die manier weet je zeker of een programma of een film past bij waar je naar op zoek bent. Je bespaart tijd omdat je niet meer minutenlang zit te zappen totdat je een leuk programma tegenkomt: je bent goed op de hoogte van wat er draait.

Daarnaast is een proefabonnement op NCRV Gids een stuk voordeliger dan wanneer je direct een abonnement afsluit. Je kunt tientallen euro’s besparen met een proefabonnement. Dit is dus een mooi moment om op een voordelige manier erachter te komen of de inhoud van de NCRV Gids bij jouw wensen aansluit. Het afsluiten van een proefabonnement op de NCRV Gids is eenvoudig en is al binnen een paar muisklikken geregeld. Wanneer de proefperiode is afgelopen zal alles direct worden stopgezet en hoef je dus niet verder te betalen. Je zit nooit ergens aan vast wanneer je een proefabonnement van de NCRV Gids uitprobeert.