Power Unlimited abonnement
Power Unlimited abonnement

Power Unlimited abonnement en proefabonnement

Power Unlimited is het ultieme game magazine van Nederland. Met een Power Unlimited abonnement ontvang je elke maand de coolste game reviews, de gaafste achtergronden en de beste artikelen over games en online spellen in huis. Houd je van gamen, dan is dit tijdschrift voor jou. Met een enthousiaste redactie, een mooie online presence en een actieve fanbase biedt Power Unlimited game fanaten al 25 jaar lang een dynamiek platform voor het uitleven van hun passie. Mis geen enkele game trend meer en neem vandaag nog een abonnement Power Unlimited!

     (9) 

Yes, elke maand helemaal up to date over de laatste game trends! Power Unlimited is mijn magazine, ik was er al vroeg bij en geniet nog steeds van mijn abonnement. 

Dhr. J. de G. uit S.

 

Maak hier een keuze uit onze Power Unlimited abonnementen

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 12 nummers

√ prijs € 39,95

√ 33% korting

√ eenvoudig opzegbaar

 

59.40 39.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 6 nummers

√ prijs € 20,95

√ 29% korting

√ eenvoudig opzegbaar

 

29.70 20.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 12,50

√ 16% korting

√ stopt automatisch

 

14.85 12.50

Verras iemand met een Power Unlimited abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 12 nummers

√ prijs € 39,95

√ 33% korting

√ stopt automatisch

 

59.40 39.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 6 nummers

√ prijs € 20,95

√ 29% korting

√ stopt automatisch

 

29.70 20.95
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 3 nummers

√ prijs € 12,50

√ 16% korting

√ stopt automatisch

 

14.85 12.50

EEN POWER UNLIMITED ABONNEMENT VOOR DE GAME FANAAT

Met een Power Unlimited abonnement, ofwel PU abonnement, duik je elke maand weer in de wondere wereld van de games. Sinds de oprichting van het blad, is Power Unlimited uitgegroeid tot de onbetwiste autoriteit onder de game magazines. Game trends ontwikkelen zich vaak snel, met nieuwe games die regelmatig uitkomen en ook de game gerelateerde hardware die continue geupdate worden. Power Unlimited laat echter geen enkel game nieuwtje aan zich voorbij gaan. 

Met een abonnement Power Unlimited ontvang je het magazine met elke nieuwe editie gratis thuisbezorgd, nog voordat deze in de winkels liggen, en ben je altijd helemaal bij met wat er gebeurd in de game wereld. Of nu je het liefste op de PC speelt of op de bekende consoles als PlayStation, Nintendo en Xbox, in Power Unlimited komt iedereen aan haar of zijn trekken. Naast de papieren editie heeft het blad ook een volledige online community om zich heen gebouwd. Met award uitreikingen, game evenementen, een uniek online videokanaal en gave online toernooien in PU LevelUp, krijg je met een abonnement Power Unlimited zoveel meer dan alleen een gametijdschrift in de bus. 

Een Power Unlimited abonnement is er voor de game fanaten en de beste PU abonnement aanbieding vind je bij ons. Ben je meer van de natuurwetenschap? Kijk dan eens naar een mooie aanbieding voor een National Geographic abonnement of een Quest abonnement. Ben je meer op zoek naar sociale kritiek of het laatste algemene nieuws, neem dan een Vrij Nederland abonnement of een abonnement Algemeen Dagblad

WAT KRIJG JE MET EEN ABONNEMENT POWER UNLIMITED

Met een Power Unlimited abonnement zul je 10 keer per jaar kunnen genieten van dit alomvattende game magazine. Elke editie heeft uiteraard een coverstory, de nieuwste game van de maand of het hotste nieuws, en ook verschillende verdiepende artikelen over de huidige game trends. Je vindt in het magazine ook previews, over games die binnenkort uitkomen en of het de moeite waard is er naar uit te kijken. In de reviews worden games die al op de markt zijn onder de loep genomen. De kritische redactie van Power Unlimited, die uiteraard compleet uit fanatieke gamers bestaat, windt er geen doekjes om en laat je ongezouten weten welke games van het seizoen echt helemaal te gek zijn en welke we beter links kunnen laten liggen. 

De game community is volledig internationaal en Power Unlimited weet hier ook helemaal in mee te spelen. Alles wat er ook maar gebeurd op het gebied van gamen, verschijnt in het magazine. Met een abonnement Power Unlimited ben je dus altijd helemaal bij. Dit is fijn, want ontwikkelingen in de wereld van het gamen volgen elkaar soms in rap tempo op. Dan komt er weer een nieuwe versie van je lievelings game uit, het volgende moment komt het console van je voorkeur met een grote upgrade. Power Unlimited staat echter voor je aan het voorfront en geeft je de laatste gametrends op een presenteerblaadje. 

Uniek aan een PU abonnement is, naast de betrouwbare updates, ook de taal waarin het blad geschreven is. Met een flinke dosis humor, snelle tekst en rake zinnen, knalt Power Unlimited elke maand je brievenbus binnen. Het blad is bovendien ook een lust voor het oog, de beste graphics en insider afbeeldingen maakt dat het lijkt alsof je de games zelf en je favoriete personages al in handen hebt. Power Unlimited ademt games en een echte game fanaat kan een PU abonnement dan ook niet aan zich voorbij laten gaan. 

HOE POWER UNLIMITED IS ONTSTAAN

De eerste Power Unlimited kwam uit in juli 1993, ondertussen al ruim 25 jaar geleden. Met de koosnaam PU, is Power Unlimited in de jaren uitgegroeid tot het grootste game magazine in Nederland en België. De eerste edities zijn heel nederig in een woonkamer in elkaar gezet, maar zetten al gelijk de toon voor het tijdschrift. Met humoristische recht-voor-zijn raap teksten zet Power Unlimited zich neer als geen ander magazine dat doet, met een compleet eigen stijl en aanpak. Het blad is de bron van menig straattaalwoorden en is altijd vooruitstrevend geweest met haar visie over de ontwikkeling van de game industrie. Vlot en kleurrijk, elke lezer van Power Unlimited merkt al gelijk dat dit blad uniek is. 

Naar jarenlang door VNU media uitgegeven te zijn, is Power Unlimited in 2007 overgegeven aan HUB Uitgevers, samen met wat andere bladen. Het tijdschrift ontving een make-over en leek goed te zitten bij deze IT-bladen specialist. In 2013 ging HUB Uitgevers echter failliet en was de toekomst van Power Unlimited even onzeker. Het blad kon gelukkig toch een doorstart maken onder de tech uitgever Reshift Digital. 

Reshift is meer dan een uitgever van bladen en heeft met onder andere Kieskeurig, Lifehacking en Vives onderwijsinnovatie en ICT een complete online content portfolio onder haar vleugels. Power Unlimited past hier volledig in en heeft met side-kicks Gamer.nl en InsideGamer.nl de overgang naar meer online en digitaal prima weten te maken. Naast de PC games en de standaard console versies, vind je bijvoorbeeld ook reviews voor online en smartphone games, helemaal mee met de laatste ontwikkelingen in de gamewereld. Een Power Unlimited abonnement is het ideale blad voor elke game fanaat. Mis geen elke game trend meer en neem vandaag nog een abonnement Power Unlimited. Wij hebben de beste PU abonnement aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Wil je een gamer graag een abonnement cadeau doen? Goed idee! Kies eenvoudig een kortlopend Power Unlimited abonnement en maak je buddy helemaal blij. 

POWER UNLIMITED ONLINE

Met een Power Unlimited abonnement krijg je elke maand de nieuwste editie thuis gestuurd. Maar de wereld van PU eindigt niet bij de papieren versie van het blad. Gamen is iets wat je tegenwoordig vooral online doet en ook Power Unlimited is uiteraard op het internet te vinden. De PU website mag er zeker zijn en is tussen de uitgaven door de go-to plek voor de laatste game updates. Naast de nieuwste reviews en game artikelen, vind je hier ook de PU Nachtwacht. Hier brengt de redactie elke avond rond middernacht nog een laatste update uit, voor de nacht gamers onder ons. Wanneer de offline wereld gaat slapen, blijft de online wereld van Power Unlimited gewoon doorgaan! Ook de nieuwste features en laatste blogposts passeren hier de revue en heb je zin in een freebie? Dan doe je mee met de Power Unlimited prijsvragen, waar de meest gave goodies te winnen zijn. 

Ga je graag helemaal visueel, dan begeef je je naar PU-TV, het spetterende videokanaal van Power Unlimited. Hier kun je je vergapen aan de laatste game trailers en gave sneak previews, gepresenteerd met het enthousiasme dat we van de Power Unlimited redactie gewend zijn. Tot slot wordt het pas echt interactief in de User Pages, waar de fanbase en Power Unlimited abonnement houders van zich kunnen laten horen. Soms lekker kleurrijk, maar altijd constructief, hier vind je de echte gamers en hun ongecensureerde mening. 

SOCIALE MEDIA VAN POWER UNLIMITED

Naast een interactieve website waar je u tegen zegt, is Power Unlimited uiteraard ook op de social media te vinden. De PU Facebook pagina is de plek waar je de laatste updates vind, vers van de pers. Het is het ideale kanaal om nog dichterbij de PU redactie en de andere Power Unlimited abonnement lezers te komen. Snel, interactief en altijd bij de tijd, gewoon liken en sharen, terwijl je met smart wacht op de volgende editie van het magazine zelf. Op Twitter komt de snelle taal van Power Unlimited natuurlijk helemaal goed tot zijn recht en garandeert dan ook eindeloos game vermaak. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, kun je Power Unlimited uiteraard ook op YouTube vinden. Hier komen de games echt tot leven en de PU redactie krijgt het telkens weer voor elkaar de meest gave graphics en trailers online te zetten. Naast de laatste game trends kun je hier ook terecht voor de speciale kanalen PowerPraat, SpaceInvaders en Ranking de Helpdesk. In de laatste zie je twee PU redactieleden op hilarische wijze verschillende game help desks bellen, alsof ze van niets weten…. Wat doe je bijvoorbeeld wanneer er nagellak op je Xbox controller terecht is gekomen?!

Veelgestelde vragen (FAQ) Power Unlimited

Wat is het goedkoopste Power Unlimited abonnement?

"Power unlimited cadeau abonnement 12 nummers voor € 39,95" is de beste deal

Hoeveel Power Unlimited aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 6 Power Unlimited aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Power Unlimited aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 33% korting krijgen op een Power Unlimited abonnement.