Historia abonnement
Historia abonnement

Historia abonnement en proefabonnement

Ben je helemaal gek van geschiedenis! Neem dan een abonnement Historia! Met een Historia abonnement beleef je met elke editie weer een spannende reis naar het verleden. De wereldgeschiedenis zit vol met legendarische veldslagen, fascinerende personen en de meeste bijzondere gebeurtenissen. In Historia komen ze allemaal voorbij, met prachtige afbeeldingen en de mooiste verhalen. Met Historia ga je op reis naar het verleden en beleef je alle momenten die geschiedenis hebben geschreven alsof je er zelf bij was. Kies hier een mooie aanbieding voor een Historia abonnement uit!

     (27) 

Super interessant blad, er staat in elke editie altijd zoveel informatie en interessante weetjes, dat ik er uren zoet mee ben. Het is fantastisch om zoveel over andere tijden en culturen te kunnen lezen, ik leer elke keer weer bij van de vaak verrassende inhoud. 

Mevr. B. T. uit A.

 

Kies hieronder jouw Historia abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 9 nummers (1 jaar)

√ prijs € 42,50

√ 35% korting

√ stopt automatisch

65.25 42.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 9 nummers (1 jaar)

√ prijs € 42,50

√ 35% korting

√ eenvoudig opzegbaar

65.25 42.50

Verrijk jouw kennis met een Historia abonnement

Met een Historia abonnement reis je elke 6 weken weer terug naar de belangrijkste gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis. De mensheid heeft al heel wat meegemaakt en het is oneindig interessant om ons verleden te bestuderen. Met een abonnement Historia krijg je deze geschiedenis op de leukste manier gepresenteerd, in goed geschreven teksten met mooie afbeeldingen en graphics. Zo komt de geschiedenis pas echt tot leven! Niks geen saaie droge teksten, maar goede artikelen met echt interessante inhoud. 

Het Historia magazine gaat over alles geschiedenis. Of het nu roemrijke personen zijn, of die ene beslissende veldslag in een gevoerde oorlog. Een geweldig bouwwerk,  een vernuftige uitvinding of een spectaculaire ontdekkingsreis uit het verleden. De geschiedenis bevat ontzettend veel interessante weetjes en in Historia worden de gebeurtenissen op een spannende manier in beeld gebracht. Om welke tijdsperiode het ook gaat, door de prachtige illustraties in volle kleur komen de verhalen in Historia echt tot leven. In elke editie vind je in Historia een speciale historische plaat, mooi om voorzichtig uit het blad te halen en aan de muur te prikken. De rest van het tijdschrift doet het altijd geweldig als bewaarnummer, om af en toe uit te lenen aan geliefden, of bijvoorbeeld aan je neefje, die net zijn eerste geschiedenis spreekbeurt aan het voorbereiden is. 

Ben je fan van geschiedenis en lees je graag over onze voorouders? Over het dagelijks leven van vroeger, maar ook de mooiste en meest beslissende momenten in de wereldgeschiedenis? Neem dan een abonnement Historia en ontvang dit mooie blad elke 6 weken gratis thuis bezorgd. . 

WAT KRIJG JE MET EEN HISTORIA ABONNEMENT

Het Historia magazine komt 9 keer per jaar uit en staat met elke editie weer boordevol met de meest interessante geschiedenis verhalen. Met 100+ pagina’s geeft elke uitgave van Historia veel leesvoer en materiaal, dat ook nog eens van de beste kwaliteit is. Met een degelijke onderzoeksachtergrond, rijke illustraties en aansprekende schrijfstijl, is Historia misschien wel het leukste educatieve magazine dat er te verkrijgen is. Een Historia abonnement is ideaal voor de geschiedenis fanaten en doet het ook fantastisch als een speciaal cadeau. 

Een Historia cadeau abonnement stopt vanzelf, waarmee de gelukkige ontvanger het blad net zo lang ontvangt als jij wilt. Dit is pas een geschenk met inhoud, dat nog maanden na het geven van het cadeau plezier geeft! Maar ook voor jezelf is dit natuurlijk een heerlijke optie, zeker als je een van onze aanbiedingen voor een abonnement Historia met flinke korting selecteert. Hierdoor bespaar je ontzettend op de aankoopprijs van het blad, vergeleken met wanneer je dit tijdschrift los in de winkel koopt. Met een abonnement Historia ben je ook nog eens de eerste die het blad in huis hebt en mis je geen enkele uitgave meer, ook niet de jaarlijkse specials die het blad uitbrengt. Tevens heb je als abonnee van Historia het fijne voordeel dat je het blad ook volledig digitaal kan lezen. Ben je dus op reis, of simpelweg onderweg van werk naar huis, dan kun je dus alsnog genieten van je favoriete magazine. Tot slot profiteer je met een abonnement Historia ook van speciale abonnee voordelen en kortingen. 

Jezelf een leerzaam en inhoudelijk cadeau geven is met een Historia abonnement nog nooit zo leuk geweest! Op zoek naar nog meer educatieve bladen? Overweeg dan een abonnement Quest voor de leukste wetenschap, een abonnement Zoom voor het ontwikkelen van je fotografie kunsten of een abonnement Psychologie voor een fascinerende kijk in de wereld van de menselijke geest. 

DE INHOUD VAN HISTORIA

De geschiedenis van de wereld is enorm en wordt met nieuwe ontdekkingen en archeologische technieken ook constant herschreven. Wat je vroeger ooit op school hebt geleerd is dan ook grotendeels weer achterhaald. Het is daarom geweldig om met een interessant magazine je geschiedenis kennis steeds weer te verfrissen en constant bij te kunnen leren. Telkens nieuwe kennis opdoen is ook goed voor het brein en houd je jong.

Wat kun je verwachten van een Historia abonnement? In elke Historia editie komen altijd verschillende aspecten van de wereldgeschiedenis aan bod. Uiteraard vind je er de oorlogen, de beslissende veldslagen uit de historie, van de overwinningen van Ghengis Khan tot de drama’s uit de Tweede Wereldoorlog. De donkere tijden uit de geschiedenis werden bepaald door wereldleiders, goed of kwaad wils. Maar mensen hebben niet alleen gevochten, ze hebben ook lange periodes van relatieve welvaart en vrede gekend, periodes waar culturele ontwikkelingen en maatschappelijke innovaties het leven van onze voorouders hebben verrijkt. 

Historia vertelt ook graag over technieken van vroeger, de geweldige uitvindingen die zijn gedaan voor nieuwe bouwstijlen, machines en technologieën, en ook de wetenschap, vooral wanneer het op de geneeskunde uit het verleden aankomt. Houd je van avontuur? Ook dan is een abonnement Historia voor jou. Het blad neemt je terug naar de meest spectaculaire ontdekkingsreizen ooit gemaakt, van de eerste circumnavigatie tot de expedities naar het hart van de Amazone jungle. Wij mensen schrijven als sinds millennia geschiedenis op deze aardbol en met een Historia abonnement komt deze geschiedenis weer helemaal tot leven. 

HISTORIA ONLINE

Historia is een vrij jong blad, maar heeft al snel een grote naam gemaakt en een trouw lezerspubliek verzameld. Ook in andere landen is een abonnement Historia ontzettend populair. Het blad wordt naast in Nederland ook in Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Letland, België en de Verenigde Staten uitgegeven. In Nederland verzorgd VIP Media de uitgave van Historia, een dynamische uitgever. Het Historia magazine wordt mooi aangevuld met de website van het blad, waar je makkelijk kunt zoeken door het Historia archief van artikelen en informatie, en ook leuke quizzen en mooie foto’s kunt vinden. Ook op Facebook kun je het tijdschrift volgen, hier komen de leukste nieuwtjes en laatste updates voorbij. Ook gave foto’s en afbeeldingen uit het blad kun je er vinden, en af en toe een interessante video. Zoals deze, waar de populaire series Game of Thrones vergeleken wordt met de geschiedenis van Europa zoals we deze kennen:

Veelgestelde vragen (FAQ) Historia

Wat is het goedkoopste Historia abonnement?

"Historia abonnement 1 jaar 35% korting" is de beste deal

Hoeveel Historia aanbiedingen zijn er actief?

Op dit moment zijn er 2 Historia aanbiedingen.

Wat is de hoogste korting op een Historia aanbieding?

Vandaag kun je maximaal 35% korting krijgen op een Historia abonnement.