parool abonnement

Parool abonnement en proefabonnement

Ben je op zoek naar een Parool abonnement? Er zijn nu zeer aantrekkelijke Parool aanbiedingen. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen, van enkel digitaal tot een volledig abonnement met elke dag de krant op je deurmat. Wil je het Parool eerst uitproberen? Kies dan voor een Parool proefabonnement van 4 weken voor slechts € 4. Dit abonnement stopt automatisch dus geen gedoe met opzeggen.

     (23) 

“Mooi dat er verschillende abonnementen zijn, ik heb gekozen voor een zaterdag+ Parool abonnement. Voorheen kocht ik op zaterdag de krant, maar uiteindelijk is dat bijna net zo duur als dit abonnement en nu blijf ik ook doordeweeks op de hoogte van het nieuws”.

Dhr. A. L. uit W.

Maak hier een keus uit de verschillende Parool abonnementen

Op hoogte van regionaal en wereld nieuws met een Parool abonnement

Een abonnement op proef is dé manier om eens kennis te maken met Het Parool. Je kunt er immers best eens aan snuffelen door eens een losse krant te kopen, maar zo krijg je nog geen compleet beeld van deze mooie krant. Dat heb je pas als hij iedere middag op je deurmat ploft.

Maar wie de krant nog niet kent, wil niet altijd direct een doorlopende inschrijving. Daarom heeft Het Parool nu een proefabonnement dat automatisch stopt. Voor slechts een paar euro krijg je weken lang Het Parool. Dat betekent iedere werkdag ’s middags een nieuwe krant, in het weekend de dikke zaterdageditie en natuurlijk het magazine PS van de Week. Plus de beschikking over de digitale versie. Je inschrijving stopt automatisch, dus als je geen zin hebt om een verplichting aan te gaan, is dit ideaal.

PAROOL AANBIEDING

Ook andere abonnementsvormen zijn zeer betaalbaar. Je hoeft daarvoor niet per se voor een proefabonnement te kiezen dat automatisch afloopt. Met de nieuwste aanbiedingen kost het je slechts een paar euro per week voor de alle digitale kranten en de papieren zaterdageditie, of iets meer voor alle digitale én papieren versies. Bovendien zijn er diverse andere aanbiedingen op Het Parool. Zo krijg je bij sommige inschrijvingen een mooi cadeau, variërend van een gratis Staatslot tot een tablet.

ONTDEK EEN NIEUWE/OUDE KRANT

Het Parool ontstond in de Tweede Wereldoorlog als verzetskrant. Daar komt ook de naam vandaan: ‘parool’ betekent zoveel als leus of strijdkreet. Het was de eerste verzetskrant die daadwerkelijk gedrukt werd, en zo groeide de oplage binnen enkele oorlogsjaren uit tot meer dan 100.000. Daarmee werd het één van de belangrijkste illegale publicaties tijdens de oorlog. Destijds had je nog geen proefabonnementen, tegenwoordig gelukkig wel. Je kunt daarmee met enorme korting kennismaken met de goede journalistieke stukken.

VAN VERZETSKRANT NAAR LANDELIJK DAGBLAD

Na de oorlog ging de krant verder als landelijk dagblad. De krant bleek in trek en de oplage groeide nog verder. Ook het redactionele beleid was populair. Met een abonnement had je dagelijks een echte kwaliteitskrant die je uitgebreid kon informeren over nationaal en internationaal nieuws.

OMVORMING TOT REGIONAAL DAGBLAD

Vanaf begin jaren tachtig werd de oplage kleiner. Daarom werd eind jaren negentig besloten van koers te veranderen. De krant werd omgevormd tot een regionaal dagblad met de focus op Amsterdam. Tegelijkertijd kreeg het een frisse impuls door een vlotte, eigentijdse stijl. Dat wil overigens niet zeggen dat het oude karakter verloren is gegaan. Door de unieke internationale aard van onze hoofdstad durft Het Parool nog altijd ruim verder dan de stadsgrenzen te kijken. Het is dus net zo min een gewone stadskrant als Amsterdam een gewone stad is. Tegenwoordig krijgen zo’n 50.000 mensen dagelijks deze krant op de mat, waarvan er veel met een proefabonnement zijn begonnen.

VOOR EN DOOR AMSTERDAM

Sinds 1998 is dit de enige krant die specifiek op onze hoofdstad is gericht. Daarom is de krant voor tal van Amsterdammers dé bron voor stadsnieuws. Naast diverse nieuwsrubrieken is er het veelgelezen katern PS, met alle ins en outs over leven en beleven in Amsterdam. In PS is bijvoorbeeld ruim aandacht voor kunst, cultuur en lifestyle. Krijg jij al zin in een proefinschrijving?

EXTRA DIKKE ZATERDAGKRANT

Op zaterdag verschijnt een extra dikke zaterdagkrant met aandacht voor de achtergronden bij het nieuws. Met elk compleet abonnement ontvang je deze versie, dus ook wanneer je proefabonnee bent. PS heet ’s zaterdags PS de Wereld, met de blik op de wereld buiten Amsterdam. Nationaal en internationaal nieuws wordt afgewisseld met bijvoorbeeld tips over reizen en internationale culturele belevenissen.

HET PAROOL, DE KRANT VOOR HIP EN BRUISEND AMSTERDAM

Kortom, Het Parool is een regionale krant met internationale neigingen. De unieke mix van de visie van een verzetskrant met de redactionele standaarden van een kwaliteitskrant maken het tot een modern dagblad met bezieling, durf en klasse. Ontdek het nu met een proefabonnement, of profiteer direct van de beste aanbiedingen voor een volledig Parool abonnement.

PS VAN DE WEEK

Daarnaast verschijnt op zaterdag ook het magazine PS van de Week. Dit zeer populaire blad is voor veel lezers op zichzelf al genoeg om de zaterdageditie te kopen. Het bevat een uitgebreide uitgaans- en cultuuragenda, die als een soort tv-gids voor de gehele komende week de belangrijkste aan- en afraders van Amsterdam beschrijft. Ook vind je in PS van de Week extra lange interviews en een breedvoerige sectie over eten en drinken, waarin onder meer de roemruchte Parool-restaurantrecensies staan. Dubbel proeven: proef de nieuwste gerechten, nadat je de beoordelingen hebt gelezen als proefabonnee.

DIGITALE VERSIE PAROOL

Het Parool publiceert niet alleen een handzame papieren tabloidkrant, maar ook een digitale versie. Die is lekker flexibel en staat geheel in het teken van gebruiksgemak. Zo kun je kiezen of je het wilt lezen alsof het een papieren krant is, of per artikel in een prettig leesbaar formaat. Ook kun je altijd inzoomen op foto’s en tekst. Voor minder snelle internetverbindingen is een speciale ‘light’-versie beschikbaar. Handig wanneer je op vakantie toch goed op de hoogte wilt blijven. En in tegenstelling tot sommige andere digitale kranten kun je kosteloos alle edities van de afgelopen week downloaden, zodat je Het Parool altijd kunt lezen waar en wanneer dat je uitkomt.

Naast de digitale krant kun je ook terecht op o.a. YouTube, waar een hoop mooie filmpjes te vinden zijn:

PROBEER OOK EENS…

Waarom zou je maar 1 krant proberen, terwijl er zoveel goede aanbiedingen zijn? Bekijk ook onze andere pagina’s en kies welke proefabonnementen je nog meer aanspreken: