NRC NEXT abonnement
NRC NEXT abonnement

NRC NEXT abonnement en proefabonnement

Met een nrc.next abonnement ontvang je iedere ochtend het allerlaatste nieuws met een dagelijkse column, commentaren en opinie. Daarnaast heeft nrc.next een Cultuur katern en een Economie & Sport katern: met op maandag een nadruk op sport. nrc.next heeft verschillende abonnementsvormen, van compleet (maandag t/m zaterdag de krant) tot een volledig digitaal nrc.next abonnement. Tevens kun je kiezen voor een Nrc.nl abonnement, hier vind je ook alle artikelen uit NRC Handelsblad.

     (17) 

“Oké, heel eerlijk? Door de hoeveelheid NRC abonnementen moest ik wel even goed kijken welk abonnement voor mij het meest geschikt is. Uiteindelijk gekozen voor een nrc.next zaterdag abonnement, doordeweeks lees ik digitaal en ik in het weekend ontvang ik NRC Weekend. Voor mij de ideale combinatie en ik kreeg een mooie korting”.

Mevr. R. van der Z. uit N. 

Kies hier jouw ideale nrc.next abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1, 2 of 3 jaar

√ 37% korting

√ prijs € 6,80 per week

√ maandag t/m zaterdag de krant

√ lees 24/7 online

√ eenvoudig opzegbaar

10.85 6.80
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1, 2 of 3 jaar

√ 54% korting

√ prijs € 3,30 per week

√ zaterdag de krant NRC Weekend

√ lees 24/7 online

√ eenvoudig opzegbaar

7.15 3.30
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1, 2 of 3 jaar

√ 63% korting

√ prijs € 2,50 per week

√ lees 24/7 online

√ eenvoudig opzegbaar

6.69 2.50

Liever alleen digitaal lezen? Kies voor een NRC.nl abonnement

Nrc.nl is de website van NRC, waar alle artikelen van NRC op gepubliceerd worden. Je vindt hier artikelen die in NRC Handelsblad en/of in nrc.next zijn verschenen en online producties die niet in een van beide kranten zijn verschenen, zoals video’s.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1, 2 of 3 jaar

√ 54% korting

√ prijs € 2,00 per week

√ lees 24/7 online

√ eenvoudig opzegbaar

4.38 2.00

Vorm je eigen mening met een proefabonnement nrc.next

Een ochtendkrant die je helpt om een eigen kijk op de wereld te vormen. Die niet alleen maar zegt wat er gebeurt, maar ook een fris oog heeft op het waarom van de nieuwsfeiten. Dat is nrc.next. Wil je kennismaken met deze krant? Neem dan een nrc.next proefabonnement. Je krijgt dan zes dagen in de week dit kwaliteitsblad op een handig tabloidformaat in de bus. Er zijn geen verdere verplichtingen en je zit nergens aan vast. Makkelijk en goedkoop.

Over nrc.next

Nrc.next is opgericht in 2006. De krant is nauw verbonden met NRC Handelsblad. Het doel was om de jongere generatie aan het lezen van de krant te krijgen. De toevoeging “next” wijst op de nieuwe generatie. Daarom is het woord aan NRC toegevoegd, als onderscheid met NRC Handelsblad. Een veel belangrijker uitgangspunt is dat de krant niet zoveel aandacht wil geven aan de nieuwsfeiten, omdat ze er van uit gaat dat de lezer die allang via andere kanalen (zoals TV en Facebook) gehoord heeft. Dit is niet zozeer een verschil met het Handelsblad, maar meer met de rest van het dagbladenspectrum. Deze krant wil dieper ingaan op de achtergronden om de lezer te helpen een eigen opinie te vormen. Ben jij iemand die zelf wil nadenken? Neem dan een nrc.next abonnement. De krant is niet gebonden aan een religie of politieke partij en brengt het nieuws op onafhankelijke basis., vaak zelfs met stuk nuancering die bij overige media ontbreekt. Die nuancering is ontzettend belangrijk om de verschillende kanten van het nieuws te belichten. Juist daardoor kun je een eigen mening gaan vormen. Overtuig jezelf van de meerwaarde van dit ochtendblad ten opzichte van andere media met een goedkoop proefabonnement op nrc.next. Bovendien brengt de krant haar nieuws kort en duidelijk, zodat je geen lange artikelen hoeft door te nemen. In alles kwam naar voren dat de hoogopgeleide jongeren de voornaamste doelgroep vormden. Zij werden uitgedaagd om dieper te kijken dan het nieuws op het journaal. De laatste jaren is er een verschuiving te zien van jongeren naar een meer gemengde leeftijdsgroep. Dat is terug te zien in de inhoud en bij de statistieken over de abonnees. Als je dus niet meer bij de jongeren hoort, moet je niet meteen denken dat het blad je niet aan zal spreken. De nrc.next aanbieding is echt de moeite waard.

Verhouding met NRC Handelsblad

Er is veel overeenkomst met het NRC Handelsblad. Tot voor kort nam nrc.next ongeveer 60 % van de inhoud van het andere blad over. Dat wil niet zeggen dat je twee keer hetzelfde las. Next wilde de inhoud vertalen naar een jonger publiek, met een eigenzinnigere aanpak. Dat vraagt iets extra’s van de redacteuren en daarom heeft Next haar eigen redactie. Vanwege de jongere lezersgroep bevat Next andere afbeeldingen, columns en puzzels. Het laatste nieuws is dat de twee dagbladen steeds meer op elkaar gaan lijken. De jongeren zijn steeds minder een specifieke doelgroep aan het worden. De aanpak van beide takken van NRC zal steeds meer op elkaar gaan lijken, zoals in de indeling in drie katernen. De doelgroep blijft de hoogopgeleide mensen met een breed interessegebied. Het grootste verschil zit in het tijdstip van verschijnen. NRC Handelsblad verschijnt ’s middags, nrc.next blijft een ochtendkrant. De website NRC.nl wordt al door beide kranten gedeeld. Met een nrc.next abonnement krijg je volledige toegang tot de website.

Wat je kunt verwachten van een proefabonnement nrc.next

Even een kort overzicht van de inhoud van nrc.next abonnement

  • korte en krachtige artikelen
  • achtergronden en opinies
  • elke dag volop aandacht voor de economie
  • Iedere dag een themakatern, die dieper ingaat op cultuur, media of boeken
  • geschreven door goede journalisten en redacteuren (er zijn verscheidene awards uitgereikt voor een breed scala aan bijdragen)
  • ’s morgens voor 7.00 uur in de bus
  • Om 5.00 uur ’s morgens is de digitale versie beschikbaar
  • Volledig via de app te lezen
  • Volledige toegang tot nrc.nl

Nrc.next abonnement digitaal bij je

Als je gebruikmaakt van de nrc.next aanbieding, kun je kiezen of je een fysieke krant wilt of niet. Anders gezegd: de digitale krant krijg je altijd, de papieren krant is een extra mogelijkheid. Je kunt dus besparen op je abonnementsgeld en alleen de digitale versie kiezen. Dat kan een extra reden zijn om voor een proefabonnement op het nrc.next te kiezen, in plaats van een andere krant. Voor mensen die genoeg hebben aan de app op hun mobiel, is dat ideaal. Je hebt al het nieuws bij de hand en de oud papierbak blijft leeg.

Zaterdag editie

Voor de zaterdag zijn er twee mogelijkheden. Ten eerste de zaterdag variant. Ten tweede kun je NRC Weekend nemen. Dat is het weekendblad van NRC Handelsblad. Deze is dikker dan (en ook wat duurder) en bevat extra katernen zoals Opinie&Debat, Wetenschap, Economie en Lux. Een breed scala aan onderwerpen, genoeg om de hele zaterdag mee bezig te zijn. Eén keer in de maand wordt er bovendien Het Blad bij NRC toegevoegd. Dat is een magazine over luxe zaken en lifestyle. Bij een proefabonnement kun je zelf kiezen welke van de twee mogelijkheden je wilt hebben.

Diepgaande artikelen

Verschillende artikelen en/of redacteuren zijn bekroond met een persprijs. Twee keer was één van haar journalisten verkozen tot journalist van het jaar. In 2008 was dat Bram Vermeulen. In 2010 kreeg Joep Dohmen dezelfde eer. Dit onderstreept het vakmanschap van de krant. Ook andere persprijzen en nominaties werden aan een aantal journalisten van de krant gegeven. Met veel diepgang en goede reportages trakteer je jezelf met een nrc.next abonnement op blad die niets heeft met schreeuwende koppen, maar juist inzoomt op de dingen om het nieuws heen.

Neem een proefabonnement nrc.next

Als jij meer wilt weten over de achterkant van het nieuws, waarom zou je dan nog wachten? Neem een proefabonnement op nrc.next, zodat je zelf kunt zien wat er aan de achterkant van het nieuws nog meer te ontdekken is. Uiteraard is het ook mogelijk meer kranten uit te proberen. Hier op proefabonnementkrant vind je de goedkoopste opties. Er zijn verschillende mogelijkheden: een paar weken, één jaar, twee jaar. Keuze genoeg, tegen een heel lage prijs. Sommige kranten zijn zelfs twee weken gratis. Waar vind je dat nog in deze tijd? Alleen hier bij proefabonnementkrant. Grijp je kans met de nrc.next aanbieding of de aanbieding van een ander dagblad en laat je verrassen.

De dagbladen die je ook kunt kiezen: