Wendy proefabonnement & aanbieding

 Wendy proefabonnement met 23% korting

wendy abonnement

Geen zin om vast te zitten aan een jaarabonnement en er dan na 8 maanden achter te komen dat het tijdschrift niet bij je past? Kies dan voor dit heerlijke Wendy proefabonnement! Je betaalt slechts 3,12 per editie en na een half jaar kun je je abonnement gewoon opzeggen als het niet bevalt. Maar ik weet zeker dat je veel plezier zult hebben van dit magazine. Waar wacht je nog op..?

     (47)

“Heerlijk zo’n cadeautje voor mezelf op de deurmat.”

Mevr. C. von I. uit B.

  • Looptijd: 8 maanden
  • Prijs: 3,12 per maand
  • 44% korting
  • 100% laagste prijsgarantie
  • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

 

Wendy Magazine – Met Wendy van Dijk op zoek naar het geluk

Wendy van Dijk – welke Nederlander kent haar inmiddels niet? De veelzijdige presentatrice van programma’s als ‘Ushi & Van Dijk’ en ‘Hart in Actie’ heeft in haar meer dan twintig jaar durende carrière de harten van veel Nederlanders veroverd. Daarnaast staat Wendy altijd open voor een nieuwe uitdaging. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze haar naam ook verbonden aan het Wendy tijdschrift.

Maar Wendy Magazine is veel meer dan alleen maar een blad die de naam van een bekende Nederlander draagt. Met Wendy Magazine biedt Wendy van Dijk jou een platform om op zoek te gaan naar jouw eigen geluk. En daarbij helpt Wendy van Dijk je graag een handje.

  • De papieren krant op vrijdag- en zaterdagochtend op de mat, het VROUW magazine en onbeperkte toegang tot de digitale krant.
  • Elke vrijdag het VROUW magazine thuisbezorgd en onbeperkte toegang tot de digitale krant.

Voor elk van de opties loopt de korting in de tientallen procenten, wat het met stip de voordeligste manier maakt om kennis te maken met het grootste dagblad van Nederland. Maak vandaag nog gebruik van een van deze Telegraaf aanbiedingen.

Over Wendy abonnementen

Wendy Magazine werd vorig jaar voor het eerst uitgebracht en verschijnt zes keer per jaar. Wendy volgt de trend van de typische Nederlandse Glossy zonder daarbij binnen de lijntjes te blijven kleuren. Het hoofddoel is namelijk niet alleen om de lezers te vermaken, maar met het magazine Nederland juist weer een beetje gelukkiger te krijgen. Door al de negativiteit in de wereld vergeet je wel eens dat er ook nog genoeg mooie en bijzondere dingen te beleven zijn. Daarom Wendy van Dijk jou in het Wendy tijdschrift inspireren en laten zien dat er met liefde, kracht en ontspanning een hoop gedaan kan worden. Kun jij je vinden in die boodschap? Dan kun je een Wendy abonnement nemen! Ook een proefabonnement Wendy is overigens mogelijk als je eerst goed kennis wilt maken met het tijdschrift.

Waarom Wendy Magazine dit als geen ander kan? Omdat Wendy van Dijk zelf vanuit persoonlijke ervaring weet hoe moeilijk het kan zijn om gelukkig te zijn, niet alleen met jezelf, maar ook met andere zaken in het leven. Als alleenstaande moeder is ze tegen verschillende zaken tegengekomen waar ze tegenaan liep. Maar toch is Wendy er altijd bovenop gekomen en heeft nu haar eigen geluk gevonden. En daar wil ze jou ook mee helpen. Want er is niks mooiers dan jouw geluk met anderen te kunnen delen en te laten zien welke kracht je eruit kunt halen.

Een groot deel van het blad bestaat dan ook uit mooie verhalen en opvallende interviews, die allemaal een uitstraling van positiviteit uitdragen. Ook staan er veel praktische- en lifestyletips in die jou verder kunnen helpen om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast is het blad al een aantal keer gewijd aan een thema dat specifiek bij de gevoelswereld van het tijdschrift past. Zo is het Wendy tijdschrift één van de weinige feel good glossy’s in Nederland, die ervoor zorgt dat jij je goed voelt bij het lezen ervan.

Met een abonnement Wendy mag je in ieder geval bepaalde vaste onderdelen verwachten. Ieder nummer van het Wendy tijdschrift is namelijk opgedeeld in vier hoofdstukken, die allemaal staan voor een voorwaarde die er voor geluk moet zijn. De vier thema’s zijn ‘Liefde, Familie & Vriendschap’, ‘Mooi & Gezond’, ‘Vrijheid & Ambitie’ en ‘Geven & Ontvangen’. Elk hoofdstuk is erop gericht om jou een rustig gevoel te geven en je verder te helpen in je leven. Dat kan in bijvoorbeeld jouw werk, huis, geest of relaties met anderen zijn. Wendy wil je helpen om je daarin te inspireren.

Digitaal Wendy abonnement

Wendy Magazine is niet alleen een lijvige glossy waar je veel plezier aan kunt beleven. Ook op het digitale vlak heeft Wendy jou veel te bieden. Op wendyonline.nl wordt dagelijks nieuwe feel good content geplaatst, telkens weer met een ander onderwerp of andere invalshoek. Zo komen er niet alleen elke dag tips voor een gelukkiger leven, maar ook boekrecensies, recepten, de leukste plekken om uit te gaan en exclusieve interviews. Zo kun je overal en altijd volgen via jouw smartphone of tablet wat het Wendy tijdschrift nu weer voor jou in petto heeft voor het komende nummer.

Daarnaast is er nog een ander belangrijk onderdeel waarmee het blad zich onderscheidt van andere glossy’s: Het Wendy tijdschrift heeft namelijk haar eigen online playlist. Daarmee kun je via Spotify ook je mood laten beïnvloeden door de nieuwste, leukste en mooiste liedjes. Wendy is ook te volgen via haar eigen YouTube-kanaal, waar filmpjes op worden geplaatst die passen bij de content in het blad. En ook is de glossy gemakkelijk bij te houden via de social mediakanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Zo kun je zelf kiezen hoe je online bijblijft met Wendy en biedt bijna ieder kanaal weer een ander facet van een toch al veelzijdig magazine.

Doe ook mee, wordt Wendy abonnee!

Aangezien het Wendy tijdschrift een glossy is die maar zes keer per jaar in de winkelschappen verschijnt, kan het al snel voorkomen dat je het laatste nummer net gemist hebt. Daarin biedt het nemen van een proefabonnement Wendy magazine een ideale uitkomst. Met het Wendy abonnement hoef je niet meer te wachten tot het nieuwe nummer in de winkels ligt. Sterker nog: de glossy komt naar jou toe! Zo hoef je nooit meer ook maar iets te missen van de feel good vibe die Wendy jou geeft. Daarna kun je altijd nog beslissen tot een vast abonnement Wendy.

Bij het proefabonnement Wendy Magazine valt dit blad zes keer per jaar op jouw deurmat. Weet je nog niet zeker of het blad iets voor jou is? Dan kun je altijd nog het mini-abonnement uitproberen. Hiermee krijg je voor een scherpe prijs drie nummers van Wendy thuis bezorgd. Zo kun je een beetje proeven van wat het Wendy tijdschrift is en of het ook aansluit bij jouw behoeften en verlangen. Daarnaast is het proefabonnement Wendy ook een uitstekende kans om Wendy Magazine cadeau te doen aan jouw vriendinnen of familieleden. Zo kun je ook anderen een prima voorproefje geven van deze mooie feel good glossy.

Veel mooie extra’s van Wendy

Als abonnee op het proefabonnement Wendy Magazine geniet je daarnaast ook van vele extra’s. Ten eerste krijg je Wendy aangeboden tegen een voordelige prijs, waarbij je aardig wat centen uitspaart. Daarnaast kun je als abonnee ook korting krijgen op leuke extraatjes. Zo kun je voor een leuk prijsje jouw eigen Wendy-dekbedovertrek aanschaffen. Maar er zijn nog veel meer andere artikelen in de webshop van de glossy waar jij gedurende jouw proefabonnement op het Wendy Magazine exclusieve korting op krijgt. Daartussen vindt je niet alleen leuke cadeaus voor familie en vrienden, maar ook spullen waar je jezelf af en toe lekker mee kunt verwennen. Ook als je overgaat op een abonnement Wendy kun je blijven genieten van leuke voordelen.

Laat je inspireren

Nederland kent inmiddels verschillende glossy’s waar bekende mannen en vrouwen hun naam aan hebben verbonden. De meesten proberen een eigen stijl te behouden. Maar Wendy Magazine wil nog verder gaan: het blad wil jou persoonlijk raken. Niet alleen door persoonlijke en mooie verhalen, maar ook met reportages en interviews die je een nieuwe kijk op bepaalde zaken in het leven geeft. Wendy hoopt zo niet alleen haar levenslessen met jou te delen, maar ook om jou te helpen met je eigen pad vinden, wat je vervolgens vol zelfvertrouwen en geluk kunt bewandelen.

De positieve uitstraling en vormgeving vormen hierbij een belangrijk onderdeel. Daardoor is het met het abonnement Wendy elke keer weer een cadeautje als de glossy bij je thuis bij de post zit. Je slaat het blad niet alleen maar open voor de ontspanning, maar ook om op nieuwe ideeën en inzichten te komen die je ondersteunen in jouw dagelijkse bezigheden. Je komt nieuwe recepten, lifestyletips en handige adviezen voor in huis tegen. Daarnaast geeft het je ook een nieuwe inkijk op een diverse groep mensen die door het tijdschrift belicht worden. En het is niet alleen voor jezelf: je kunt het blad ook cadeau doen aan vrienden en familie om hen mee te laten genieten van deze feel good glossy. Dus waar wacht je nog op? Neem een abonnement Wendy Magazine en laat je meenemen door Wendy van Dijk om jezelf telkens te inspireren.

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.