REFORMATORISCH DAGBLAD PROEFABONNEMENT

Er is momenteel geen aanbieding beschikbaar van het Reformatorisch Dagblad. Misschien ben je geïnteresseerd in één van deze aanbiedingen:

telegraaf abonnement
Volkskrant abonnement
Algemeen dagblad proefabonnement

Laagste prijs garantie

We durven met 100% zekerheid te zeggen dat wij de goedkoopste abonnementen voor kranten en tijdschriften hebben. Daarom krijg je alleen bij ons de laagste prijs garantie! Vind je ergens anders toch een betere deal, laat het ons weten. Je krijgt het abonnement dan voor dezelfde prijs via ons plus een gratis bol.com cadeaubon t.w.v. € 10.

Laagste prijs garantie

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Probeer nu een proefabonnement op het Reformatorisch Dagblad

Middels het proefabonnement Reformatorisch Dagblad, afgekort RD, kun je voordelig kennis maken met het dagblad. Deze kwaliteitskrant richt zich vooral op gereformeerde gezindte. De krant biedt nieuws over verschillende uiteenlopende onderwerpen waarbij de aandacht vooral uitgaat naar het kerkelijk leven in binnen- en buitenland. Weet je nog niet zeker of deze krant je ligt? Of ben je bang dat je de krant uiteindelijk niet zal gaan lezen? Probeer dan eerst een aanbieding op het Reformatorisch Dagblad. Probeer het reformatorisch dagblad gratis zonder direct vast te zitten aan het Reformatorisch Dagblad abonnement. Door een RD abonnement af te sluiten ontvang je doordeweeks de avondkrant en op zaterdag de ochtendkrant.

Over het RD abonnement

De krant richt zich vooral op het kerkelijk leven met nieuws uit het binnen- en buitenland. Via het RD blijf je onder andere op de hoogte van thema’s zoals reformatorisch onderwijs en nieuws over de verschillende christelijke politieke partijen. Zo biedt de krant al het nieuws omtrent de SGP en de ChristenUnie. De aanbieding Reformatorisch Dagblad is vooral interessant voor mensen die zich interesseren in deze nieuwsthema’s. Thema’s zoals uitgaan en sport komen nauwelijks tot niet terug in het Reformatorisch Dagblad. Wil je hier ook van op de hoogte blijven, dan kan je het proefabonnement Reformatorisch Dagblad combineren met een proefabonnement op bijvoorbeeld de Telegraaf. In deze krant wordt meer aandacht geschonken aan deze onderwerpen.

Vaste onderwerpen

  • Binnen- en buitenlandsnieuws, blijf op de hoogte van al het nieuws in binnen en buitenland. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan het kerkelijk leven.
  • Economie, in het Reformatorisch Dagblad vind je belangrijk economisch nieuws.
  • Samenleving, de kwaliteitskrant biedt nieuws over de samenleving. Er wordt hierbij dieper ingegaan op kerk en religie.
  • Opiniestukken, de krant besteed veel aandacht aan opinieartikelen. Het grootste gedeelte van deze artikelen zijn geschreven door gereformeerde gezindte. Echter zijn er ook regelmatig artikelen en interviews te lezen van personen buiten deze kring.

Uiteraard komen in de krant nog veel meer onderwerpen aan naar voren. Via een proefabonnement Reformatorisch Dagblad ontdek je zelf welke onderwerpen dit zijn.

Nieuws over steden en dorpen in de bijbelgordel

Het proefabonnement op het Reformatorisch Dagblad biedt je de mogelijkheid meer te lezen over steden en dorpen in de zogenoemde bijbelgordel van Nederland. De bijbelgordel is een brede strook van Zeeland naar Overijssel waar zich relatief veel gereformeerden bevinden. Wanneer je gebruik maakt van de aanbieding Reformatorisch Dagblad zal je direct opvallen dat hier veel meer nieuws over te vinden is dan in een andere krant. In landelijke kranten zoals het AD en de Volkskrant zal hier veel minder nieuws over terug te vinden zijn. Met het RD abonnement blijf je op de hoogte van binnenlands nieuws over plaatsen zoals Staphorst, Barneveld en Rijssen.

Themabijlagen bij het Reformatorisch Dagblad

Het Reformatorisch Dagblad bevat elke dag een speciaal katern waarin dieper in wordt gegaan op bepaalde thema’s. Deze thema’s staan redelijk vast per dag, de specifieke onderwerpen verschillen uiteraard elke week. Op maandag wordt in het thema katern dieper ingegaan op cultuur. Op de dinsdag is dit de wetenschap, op woensdag worden boeken uitgelicht en op donderdag het geloof. Op vrijdag wordt in het katern dieper ingegaan op de samenleving. Op zaterdag is zijn er zelfs twee katernen. Je vindt dan een bijlage met opinieartikelen, Accent, en een bijlage over vrije tijd, Voorkeur, in de krant. Hierin komen onderwerpen aan bod zoals vakantiebestemmingen en huis en inrichting. Op zaterdag worden ook artikelen en nieuwsberichten aangeboden voor jongeren. Uiteraard ontvang je deze thema bijlagen ook bij een proefabonnement Reformatorisch Dagblad.

Reformatorisch Dagblad abonnement interessant voor jong en oud

Onderdeel van het Reformatorisch Dagblad is de website puntuit.nl. Dit is een website speciaal voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud. Op deze website worden dezelfde onderwerpen als in de krant besproken maar dan toegespitst op jongeren. Onderwerpen die worden besproken zijn religie, samenleving, politiek en het jongerenonderwijs. Een proefabonnement op het reformatorisch dagblad is dus niet alleen leuk voor volwassen maar ook voor jongeren. Regelmatig verschijnen er ook artikelen voor jongeren in de krant. In de zaterdag editie vind je vaak een extra katern voor jongeren. Heb je kinderen die het interessant vinden om mee te lezen? Kies dan voor een Reformatorisch Dagblad gratis aanbieding inclusief de zaterdagkrant.

Proefabonnement RD

De aanbieding Reformatorisch Dagblad is de ideale mogelijkheid om kennis te maken met deze kwaliteitskrant. Ben je geïnteresseerd in bovenstaande onderwerpen, dan kan je nu Reformatorisch Dagblad gratis of voor een gereduceerde prijs ontvangen. Op deze manier maak je kennis met het RD abonnement zonder direct vast te zitten aan het Reformatorisch Dagblad abonnement waar hogere kosten aan verbonden zijn. Zijn er nog onduidelijkheden over het afsluiten van een abonnement? Kijk dan of je vraag hier tussenstaat. Staat je vraag hier niet tussen neem dan contact met ons op via deze pagina.

Ontvang het Reformatorisch Dagblad gratis en verdiep je online in de onderwerpen

Het RD heeft ook een website waar al het laatste nieuws op te vinden is. Hier vind je onder andere meer achtergrondinformatie over het nieuws en aanvullende video’s. Maak je gebruik van de aanbieding Reformatorisch Dagblad dan vind je hier achtergrondinformatie over onderwerpen welke in de krant te lezen zijn. Deze vind je onder de submenu’s laatste nieuws, binnenland, buitenland, politiek, economie en koninklijk huis. Daarnaast vind je hier ook de onlineversie van de krant en openingstijden van kerken. Houd er rekening mee dat de website op zondag gesloten is.

Opties voor na de aanbieding Reformatorisch Dagblad

Heb je het Reformatorisch dagblad gratis of via een aanbieding gelezen en bevalt de krant? dan kan je uiteraard een RD abonnement afsluiten. Er zijn verschillende opties voor een Reformatorisch Dagblad abonnement. Met het RD abonnement compleet ontvang je van maandag tot en met zaterdag de krant. Ook is het mogelijk een weekend of zaterdag abonnement af te sluiten welke uiteraard minder kosten met zich meebrengen. Wil je je niet binden aan de krant middels een abonnement? Houdt dan de website in de gaten, regelmatig komt er een aanbieding op het Reformatorisch Dagblad voorbij. Zo zijn er regelmatig seizoen kortingen of jongeren kortingen beschikbaar.

Digitaal Reformatorisch Dagblad abonnement

Naast een abonnement op de fysieke krant, is het ook mogelijk om een digitaal abonnement af te sluiten. Ook hiervoor zijn verschillende opties. Zo is er een abonnement waarbij je toegang hebt tot alle nieuwsartikelen. Ook is het mogelijk een proefabonnement abonnement op het RD af te sluiten waarbij je toegang hebt tot alle nieuwsartikelen, het archief én RD E-paper (digitale versie van de krant). Bij een compleet Reformatorisch Dagblad abonnement heb je ook toegang tot de E-paper. Met een van deze abonnement kun je altijd en overal de krant lezen. De nieuwsartikelen zijn niet alleen op je computer maar ook op een tablet of smartphone beschikbaar.

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.