NRC Handelsblad abonnement
NRC Handelsblad abonnement

NRC Handelsblad abonnement en proefabonnement

Met een NRC Handelsblad abonnement ontvang je iedere middag het allerlaatste nieuws met een dagelijkse column, commentaren en opinie. Daarnaast heeft NRC Handelsblad een Cultuur katern en een Economie & Sport katern: met op maandag een nadruk op sport. NRC Handelsblad heeft verschillende abonnementsvormen, van compleet (maandag t/m zaterdag de krant) tot een volledig digitaal NRC Handelsblad abonnement. Tevens kun je kiezen voor een Nrc.nl abonnement, hier vind je ook alle artikelen uit nrc.next.

     (21) 

“Na eerder op een andere krant een abonnement te hebben gehad, heb ik enkele weken geleden gekozen voor een NRC Handelsblad abonnement. Heerlijke krant! Aanvraag was in no time geregeld en de krant is altijd op tijd”.

Dhr. G. de K. uit H.

Kies hier het voor jou perfecte NRC Handelsblad abonnement

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1, 2 of 3 jaar

√ 63% korting

√ prijs € 2,50 per week

√ lees 24/7 online

√ eenvoudig opzegbaar

6.69 2.50
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1, 2 of 3 jaar

√ 54% korting

√ prijs € 3,30 per week

√ zaterdag de krant NRC Weekend

√ lees 24/7 online

√ eenvoudig opzegbaar

7.15 3.30
Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1, 2 of 3 jaar

√ 37% korting

√ prijs € 6,80 per week

√ maandag t/m zaterdag de krant

√ lees 24/7 online

√ eenvoudig opzegbaar

10.85 6.80

Liever alleen digitaal lezen? Kies voor een NRC.nl abonnement

Nrc.nl is de website van NRC, waar alle artikelen van NRC op gepubliceerd worden. Je vindt hier artikelen die in NRC Handelsblad en/of in nrc.next zijn verschenen en online producties die niet in een van beide kranten zijn verschenen, zoals video’s.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0

√ kortingsperiode 1, 2 of 3 jaar

√ 54% korting

√ prijs € 2,00 per week

√ lees 24/7 online

√ eenvoudig opzegbaar

4.38 2.00

Geniet van kwaliteitsjournalistiek met een NRC Handelsblad abonnement

NRC Handelsblad is een liberaal Nederlands dagblad met de focus op buitenland, politiek, economie, opinie en kunst. Wil jij je in deze onderwerpen verdiepen? Sluit dan snel een scherp geprijsd NRC Handelsblad abonnement af. Wij verzamelden op deze pagina alle abonnementen van het NRC Handelsblad voor je. Zo kun je zelf kiezen welke vorm het best bij jou past.

Vormen abonnement NRC Handelsblad

NRC Handelsblad is een middagkrant met verschillende abonnementsvormen. Er is dus voor ieder wat wils. Zo kun je ervoor kiezen om de krant van maandag tot zaterdag dagelijks op je deurmat te laten ploffen. De krant wordt doordeweeks voor 18.30 uur bezorgd en in het weekend voor 13.00 uur.

Heb je doordeweeks minder tijd om de krant te lezen? Dan is het zaterdagabonnement misschien meer wat voor jou. Je kunt dan in het weekend op je gemak genieten van de meest uitgebreide krant van de week.

Als je geen fan bent van lezen op papier, zijn er digitale abonnementen voor de krant of voor nrc.nl, waar alle artikelen van NRC Handelsblad en nrc.next op verschijnen. Welke abonnementsvorm je ook kiest, je hebt de hele dag door toegang tot al het nieuws op nrc.nl en je ziet minder online advertenties.

De krant biedt sinds een aantal jaar geen NRC Handelsblad proefabonnement meer aan. Wil je de krant toch tijdelijk uitproberen, dan kun je de maandelijks opzegbare optie zonder korting afsluiten. Trouwe en digitale lezers worden beloond met een scherpe korting, wat misschien nog wel een betere deal is dan een proefabonnement NRC Handelsblad.

Daarnaast kun je op deze site ook terecht voor abonnementen op andere kanten. Pak bijvoorbeeld een mooie Telegraaf aanbieding mee of sluit een Volkskrant proefabonnement af.

Korting op een NRC handelsblad abonnement

Voor een mooie NRC Handelsblad aanbieding, ben je op deze site aan het juiste adres. De korting begint bij 37 procent en loopt op tot wel 54 procent, afhankelijk van de abonnementsvorm. Je kunt kiezen uit een kortingsperiode van 1, 2 of 3 jaar. Daarna gelden de normale abonnementsprijzen en is de krant maandelijks opzegbaar.

Kwaliteitskrant NRC Handelsblad

NRC Handelsblad verscheen voor het eerst op 1 oktober 1970, na een fusie van het Algemeen Handelsblad en de Nieuwe Rotterdamsche courant. In 2006 kwam daar het kleine broertje nrc.next bij. NRC is met 200.000 exemplaren de vierde grootste betaalde krant van Nederland. Sinds 2011 verschijnt de krant op tabloidformaat en niet langer op het onhandige broadsheetformaat. De toenmalige hoofdredacteur Peter Vandermeersch zei daar destijds over: “We willen de krant verpakken in een knapper formaat. En dat knapper formaat is duidelijk een tabloid.”

Drie katernen bij NRC Handelsblad

De krant bestaat doordeweeks uit drie katernen:

  • Nieuwskatern: het allerlaatste nieuws met een dagelijkse column, commentaren en opinie.
  • Cultuurkatern: op maandag ‘leven’, op dinsdag ‘media’, op woensdag ‘film’, op donderdag een ‘cultureel supplement’ en op vrijdag ‘boeken’.
  • Economie & Sportkater: met op maandag een extra nadruk op sport.

Met een NRC Handelsblad abonnement ontvang je in het weekend een extra uitgebreide krant. De weekendkrant biedt actualiteit, achtergrond en duiding in de extra katernen Opinie & Debat, Economie, Carrière, Wetenschap en Leven het Weekend. Voor abonnees in de omgeving van Amsterdam of Rotterdam bevat deze krant ook een Amsterdam- of Rotterdambijlage.

Daarnaast krijg je elke eerste zaterdag van de maand (met uitzondering van de zomermaanden) het journalistieke magazine Het Blad bij de weekendkrant. In Het Blad vind je bijzondere journalistieke verhalen die verrassen, raken en inspireren. Met het zaterdagabonnement van NRC profiteer je optimaal van de extra bijlagen en het extra maandelijkse magazine.

Het nrc.next zag aanvankelijk het levenslicht om de jonge, hoogopgeleide lezer te bedienen. Nrc.next was een kort en bondig blad op tabloidformaat, dat sterk van de middagkrant verschilde. In 2015 veranderde dit. De twee kranten worden nu gemaakt door dezelfde redactie en nrc.next wordt vooral als een ochtendversie van NRC Handelsblad gezien. Met een digitaal abonnement op nrc.nl lees je zowel de artikelen van NRC Handelsblad als nrc.next. Wil je alleen een abonnement op nrc.next? Je kunt bij ons ook terecht voor goedkoop nrc.next abonnement.

Nog een vertakking van NRC Handelsblad is NRC de Week. Dit is de wekelijkse krant van NRC voor lezers die in het buitenland wonen of verblijven.

Voor wie is het NRC handelsblad?

Lezers van het NRC Handelsblad zijn hoogopgeleid en kapitaalkrachtig. Bovendien is de krant er voor lezers die verder willen kijken dan hun eigen achtertuin. Met 21 correspondenten verspreid over 5 werelddelen heeft NRC een relatief groot buitenlands netwerk. Zij schrijven over alles wat in hun regio gebeurt: in de politiek, de economie, de kunst en in de samenleving als geheel.

De journalistiek van NRC

NRC handelsblad profileert zich als kwaliteitskrant en heeft een traditie in onderzoeksjournalistiek. NRC won in de loop der jaren vele journalistieke prijzen. In een wereld waar nepnieuws en alternatieve feiten steeds vaker opduiken, staat NRC voor grondige, transparante, degelijke en genuanceerde journalistiek. Om dit te waarborgen, is de NRC-code opgesteld. In de NRC-code vind je het karakter en de kernwaarden van NRC-journalistiek.

NRC online

Op nrc.nl vind je het laatste nieuws en alle artikelen van het NRC Handelsblad en nrc.next. Elke dag verschijnt er een digitale editie van de krant online, die je via de website, tablet of telefoon kunt lezen. NRC is ook actief op social media, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube. In de video hieronder vertellen journalisten van NRC wat de krant uniek maakt en wat hun favoriete nieuwsitems zijn.

Daarnaast heeft NRC Handelsblad een app die te downloaden is in de App Store of in de Google Play Store. Bij elke abonnementsvorm kun je de krant 24 uur per dag, 7 dagen per week lezen. Dagelijks vanaf 16.00 uur staat de nieuwste krant klaar in de app. Na het downloaden kun je de krant offline blijven lezen. In het krantenoverzicht lees en download je de oudere edities. Daarnaast is er het tabblad ‘nieuws’, waar je het meest belangrijke nieuws van dat moment vindt. Zo blijf je volledig op de hoogte.

Probeer ook eens een andere krant uit

Ben je er nog niet helemaal uit welke krant het best bij je past? Door een proefabonnement van meerdere kranten te nemen, kun je verschillende bladen zeer voordelig uitproberen. Of je deze nu allemaal tegelijkertijd wilt of steeds een periode een andere krant uitprobeert. Naast een abonnement NRC Handelsblad, kun je bij ons ook terecht voor scherpe aanbiedingen voor de volgende kranten: