Waarom iedere vrouw LINDA. zou moeten lezen

Op zoek naar een nieuw magazine? Misschien is LINDA. wat voor jou!

Er is niets fijner dan even lekker ontspannen met een goed boek of een kwalitatief magazine. Met een leuk blad in bad, op de bank of onder de dekens; lezen doet een mens goed! Vandaag de dag kun je op verschillende magazines en dagbladen een abonnement nemen waarbij je iedere week of iedere maand een editie op de deurmat krijgt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een (proef)abonnement op Flair of een (proef)abonnement op Telegraaf? Of van het populaire blad van Linda de Mol, de LINDA.? LINDA. is een aantal jaren een van de meest populaire damesbladen van het land. Waarom ook jij zou kunnen of moeten kiezen voor dit magazine lees je hier.

Persoonlijke verhalen

Linda de Mol is een van de meest succesvolle zakenvrouwen van het land. In iedere editie van LINDA. schrijft zij een editorial met een persoonlijk verhaal, waardoor je als lezeres het idee hebt dat je heel dichtbij haar staat. Naast haar eigen editorial zijn er ieder magazine een stuk of drie of vier lange persoonlijke verhalen te vinden van lezeressen en bekende Nederlanders. Zij vertellen bijvoorbeeld open over een gebeurtenis in hun leven, een aandoening of ziekte, hun familie en meer. Het zijn juist die persoonlijke verhalen wat de LINDA. zo sterk maakt. Omdat je je kunt verplaatsen in de personen word je als het ware meegezogen in hun verhaal.

Goede tips

Daarnaast is een abonnement op LINDA. de moeite waard omdat er in iedere editie honderden tips te vinden zijn. Wanneer je door het blad bladert kom je waarschijnlijk binnen een aantal seconden de eerste tip al tegen. Je kunt het zo gek genoeg nog niet verzinnen of het staat wel in de LINDA. Welke boeken mag je niet missen, welke films moet je echt zien, wat zijn modetrends van het moment, welke interieurtrend mag je niet missen, welke schoenen zijn helemaal hot, welke accessoires moet je echt hebben et cetera. Het magazine heeft een aantal vaste schrijvers die iedere editie met een aantal tips komen, zoals Giel Beelen voor de muziektips.

Leuke columns

Ook zijn er in de LINDA. iedere editie de leukste columns te lezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de lachwekkende verhalen van schrijfster Saskia Noort? Of van de spannende en soms ook humoristische avonturen van escort girl Amber? Of van de hilarische verhalen van Harm Edens?  Tip: zet een pot thee, pak een rol koekjes en ga er goed voor zitten. Want voordat je het weet kun je niet meer stoppen met lezen van LINDA. Magazine.

Kies ook voor LINDA.

Kortom; er zijn genoeg redenen om vandaag nog te kiezen voor een abonnement. Ben je er toch nog niet zo zeker van? Dan kun je in eerste instantie ook altijd kiezen voor een proefabonnement. Op die manier kun je langzaam maar zeker kennismaken met de stijl, de verhalen, de columns en de (vaste) rubrieken van het blad. Een proefabonnement bestaat uit zes nummers. Wanneer deze periode klaar is eindigt je proefabonnement automatisch! Je hoeft hier verder zelf dus niets voor te doen.