FD ABONNEMENT EN AANBIEDING

 Meest gekozen FD abonnement door onze bezoekers

FD proefabonnement

Dit is het goedkoopste Financiële Dagblad abonnement wat er te vinden is. Je krijgt een heel jaar lang maar liefst 55% korting. Voor nog geen 8,- per week lees je dit kwalitatieve dagblad en heb je 24/7 toegang tot de digitale krant.

     (13)

“Ik was op zoek naar de hoogste korting. Weliswaar een jaarabonnement, maar zo ben ik wel een heel jaar lang goed geïnformeerd “.

Mevr. S. K. uit M.

 • Looptijd: 1 jaar
 • Prijs: 7,67 per week
 • 55% korting
 • Maandag t/m zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Laagste prijs garantie

We durven met 100% zekerheid te zeggen dat wij de goedkoopste abonnementen voor kranten en tijdschriften hebben. Daarom krijg je alleen bij ons de laagste prijs garantie! Vind je ergens anders toch een betere deal, laat het ons weten. Je krijgt het abonnement dan voor dezelfde prijs via ons plus een gratis bol.com cadeaubon t.w.v. € 10.

Laagste prijs garantie

FD proefabonnement 6 weken voor 18,- (stopt automatisch)

Dit is een perfect FD proefabonnement voor als je eens kennis wilt maken met dit dagblad. De bezorging stopt automatisch na 6 weken zodat je echt kunt genieten van alle voordelen van een FD abonnement, zonder dat je erop moet letten om op tijd op te zeggen.

     (29)

“TOP! Dit is echt de beste manier om kennis te maken met dit dagblad”.

Dhr. I. van der B. uit H.

 • Looptijd: 6 weken
 • Prijs: 3,- per week
 • 75% korting
 • Maandag t/m zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

FD halfjaarabonnement met 47% korting

FD proefabonnement

Mooie aanbieding om eens voor langere tijd te voelen of het FD jouw krant is. Je kunt met bijna 50% korting een half jaar de krant op de deurmat verwachten en daarnaast kun je 24/7 digitaal het nieuws checken.

     (14)

“Perfecte afhandeling van de aanvraag. Elke dag ontvang ik de krant op tijd, nog nooit problemen gehad met de bezorging”.

Dhr. R. vd R. uit A.

 • Looptijd: half jaar
 • Prijs: 8,81 per week
 • 47% korting
 • Maandag t/m zaterdag de krant
 • Lees 24/7 digitaal
 • 100% laagste prijsgarantie
 • Profiteer nu

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.

Financiële Dagblad abonnement

Als je een financiële Dagblad abonnement, met veel financiële Dagblad aanbiedingen hebt kun je deze elke dag op de deurmat verwachten, of op je smartphone. Je kunt al het beursnieuws en gerelateerde artikelen lezen. Alles dat van belang is en invloed kan hebben op de beurs. Natuurlijk ontvang je dan ook elke dag de laatste standen van belangrijke aandelen. Wil je altijd op de hoogte blijven dan kan dit ook via de app. Sluit nu een financiële Dagblad abonnement af met eerst een  financiële Dagblad proefabonnement. Net als bijvoorbeeld in de Volkskrant, bericht het FD ook over het algemene nieuws.

financiële Dagblad proefabonnement met financiële Dagblad aanbiedingen

Weet je eigenlijk niet zo goed of dagelijks een krant ontvangen wel iets voor jou is, begin dan met een financiële Dagblad proefabonnement. Op deze manier kun je kijken of een abonnement iets voor jou is. Of je wel tijd hebt om de krant elke dag te lezen en of de onderwerpen wel bij jou interesses aansluiten. Dus begin met een financiële Dagblad proefabonnement voordat je een financiële Dagblad abonnement neemt en profiteer van financiële Dagblad aanbiedingen.

Alles over de economie en het bedrijfsleven in het Financiële Dagblad

Het Financiële Dagblad verschijnt dagelijks op de deurmat met het Financieele Dagblad abonnement. De krant is vooral gericht op de economie en het bedrijfsleven van de belangrijke landen in deze sector. Het blad is één van de oudste dagbladen van Nederland. Het hoofdkantoor van het dagblad is gevestigd in Amsterdam en maakt deel uit van de Financiële Dagblad mediagroep waar ook BNR Nieuwsradio bij hoor. Wil je kennismaken met het dagblad neem dan eerst het Financiële Dagblad proefabonnement, maak gebruik van Financiële Dagblad aanbiedingen voordat je een Financiële Dagblad abonnement afsluit. Je kunt ook kiezen voor de Telegraaf, zij hebben een zeer uitgebreide financieel katern.

Geschiedenis

Waar veel kranten het onderspit delfden in de Tweede Wereldoorlog is het Financiële Dagblad in de Tweede Wereldoorlog ontstaan. De krant was een gevolg door de druk van de Duitse bezetter, waardoor er een fusie tussen het Amsterdamsche Effectenblad en De Dagelijkse Beurscourant ontstond. De eerste editie verscheen op 15 september 1943. De krant was een voortzetting van de Prys-Courant der Effecten, dit was de eerste regelmatige krant die zelfstandig werd gepubliceerd en het was de officiële effecten prijscourant in Nederland. Deze krant werd opgericht in 1796 door de Amsterdamse uitgever, boekhandelaar en drukker Nicolaas Cotray. Omdat het Financiële Dagblad afstamt van dit blad vierde zij in 1996 het 200-jarig jubileum.
Onder de leiding van Spittels in de jaren zestig schuifde de inhoud van het blad van voornamelijk economisch beursnieuws naar een meer algemene krant. De krant verscheen met rubrieken als lijnen in kunst en samenleving. Deze katern werd de voorloper van het zaterdagkrant Persoonlijk. In de jaren zestig beschikte de krant over zijn eigen drukkerij. Ze begonnen aan het einde van de dag met drukken en de volgende dag bereikte de krant al meer dan 10.000 mensen met een Financiële Dagblad abonnement. Wil je ook een Financiële Dagblad abonnement, begin dan eerst met een Financiële Dagblad proefabonnement en maak gebruik van de Financiële Dagblad aanbiedingen. De afgelopen jaren maakte de krant een grote groei door en ontwikkelde de krant zich tot een multimediale uitgeverij. In 2007 kreeg het dagblad een geheel nieuw uiterlijk, het logo is veranderd en het is het eerste dagblad in Nederland dat gedrukt wordt op zalmroze papier. In 2010 verscheen voor het eerst een nieuwe weekendeditie. Het FD Weekend vervang het Financiële Dagblad en in tegenstelling tot het krantformaat waar het dagblad doordeweeks in verschijnt, verschijnt het FD Weekend in tabloidformaat. Profiteer nu van Financiële Dagblad aanbiedingen.

Voor wie is een Financiële Dagblad abonnement

Toen de krant net werd opgezet focuste de krant zich vooral op beurs- en economisch nieuws. Tegenwoordig is dit niet meer het geval, maar toch zijn de meeste Financiële Dagblad abonnement voor mensen die zich nauw betrokken voelen bij het Nederlandse bedrijfsleven, maak nu kennis door middel van een  Financiële Dagblad proefabonnement. De gemiddelde dagblad lezer is rond de 30 en 65 jaar. De lezer is geïnteresseerd in alles wat er op de beurs gebeurd, maar ook wat er in de rest van Nederland en de wereld gebeurd. Zowel op economisch gebied als op politiek en oorlog. Mensen met een Financiële Dagblad abonnement zijn mensen die betrokken zijn bij de maatschappij en op een actieve manier deel uitmaken van de maatschappij. Dit kan zijn omdat zij werken, of omdat zij nog studeren. Het zijn mensen die persoonlijke belangens hebben bij de beurs en hoe deze reageert en gebruik willen maken van Financiële Dagblad aanbiedingen. Maar ook mensen die willen weten wat het nieuws is op het gebied van politiek. De krant is niet voor mensen die alles willen weten over de laatste sportuitslagen, maar mensen die willen weten wat er politiek aan de hand is, zodat zij weten hoe dit effect gaat hebben op de beurs. Zie jij jezelf in het profiel van het Financiële Dagblad sluit dan een Financiële Dagblad proefabonnement af, voordat je een Financiële Dagblad abonnement afsluit, om te kijken of het dagblad echt bij jou past met veel Financiële Dagblad aanbiedingen.

Wat kun je lezen in het Financiële Dagblad?

Het Financiële Dagblad is zoals zijn naam als zegt vooral gespecificeerd op financieel nieuws met een  Financiële Dagblad proefabonnement wordt je bekend met deze onderwerpen. Lees bijvoorbeeld artikelen over hoe Nederland zijn lijn heeft herstelt met ECB-doelstelling, dat SER komt pas na verkiezing met pensioenplan, hoe Asscher bedrijven tegemoet komt, dat de EU voor het eerst meer gebruik maakt van windenergie dan kernenergie. Maar lees ook buitenlands nieuws, bijvoorbeeld hoe Peking zich voorbereid op handelsoorlog met Verenigde Staten, lees over de kwartaalcijfers van verschillende banken en hoe zij presteren, lees over omkoopschandalen van bijvoorbeeld bestuursleden in de olie-en gasconcerns. Je leest in het Financiële Dagblad ook opinies over onze planeet, over de transitie bonus, en over alles wat er in Amerika gebeurt. Het dagblad heeft belangrijke onderwerpen als belasting, jaarcijfers en energie en geopolitiek. En natuurlijk krijg je elke dag de stand van de meest belangrijke aandelen op de markt. Lijken al deze onderwerpen iets voor jou en zou je hier dagelijks over willen lezen dan is het Financiële Dagblad misschien wel het dagblad voor jou, probeer dit uit door middel van een Financiële Dagblad proefabonnement en sluit hierna een Financiële Dagblad abonnement af met veel Financiële Dagblad aanbiedingen.

 • Online extra’s: Een krant is tegenwoordig niks meer wanneer deze ook niet online beschikbaar is. Bij het Financiële Dagblad is dat niet anders. Je kunt het dagblad daarom ook online lezen. Je moet je wel even gratis registreren en wanneer je een Financiële Dagblad abonnement hebt dan heb je toegang tot alle artikelen. Online kun je makkelijk zoeken via verschillende zoekwoorden en kun je makkelijk alle artikelen bewaren of delen via social media. Lijkt het online lezen van het dagblad iets voor jou sluit dan nu een Financiële Dagblad proefabonnement af en ervaar het dagblad. Sluit hierna een Financiële Dagblad abonnement af als je niet meer zonder kunt met veel Financiële Dagblad aanbiedingen.
 • Financiële Dagblad op je smartphone of tablet: Mocht je het fijner vinden om de krant te lezen op je smartphone of op je tablet, dan kan dit met een Financiële Dagblad abonnement ook met veel Financiële Dagblad aanbiedingen. Download de app uit de appstore of playstore en met het abonnement heb je toegang tot alle artikelen. Je kunt pushmeldingen instellen zodat je gedurende de hele dag op de hoogte blijft van het belangrijkste nieuws. Via het kopje ‘mijn nieuws’ kun je op de hoogte blijven van het nieuws dat jij belangrijk vind. Je kunt artikelen bewaren en later teruglezen en lees alle beurskoersen en gerelateerde artikelen. Wil je ook online onbeperkte toegang hebben tot het Financiële Dagblad neem dan een Financiële Dagblad abonnement. Begin met een Financiële Dagblad proefabonnement en met veel Financiële Dagblad aanbiedingen.

Schrijf je in en mis nooit meer een aanbieding

Ontvang maandelijks de beste aanbiedingen gratis en vrijblijvend per mail.